valborg

ja den tillbringas tillsammans med min älskling. jag skulle först ha gått med ut med Lisa och Matilda men jag hade ingen ork i kroppen och sen så kände jag inte för det. jag vet inte vad som har hänt men jag är inte längre den partytjejen som jag brukade vara så det är lite trist. men jag får en mysig dag tillsammans med min fredric <3


SM

Nu så är det snart dags för SM i Kathrineholm och det kommer bli jätte kul! Idag så var det sista dagen med träning för denna veckan så nu är det SM som gäller! Idag så ska jag också hem :) Så det kommer bli skönt. Sen efter SM så kommer det någon mer dag ledigt så detta är som ett mini lov kan man ju nästan säga :P

 

grillning med den bästa!

en underbart mysig dag med min älskling på berget!


jag älskar dig av hela mitt hjärta!




ELIN ;)




Jag hittade låten ;D

den goa låten



nu hittade vi den, som vi har letat :P

m.


on and on

Tillbaka till en ny vecka och en ny måndag. Ja vad ska man säga. I helgen så har jag varit och tittat på Fredric när han spelade JSM i Gislaved. Jag kom vid 10 ungefär så jag fick gå upp ganska så tidigt om man säger så :P Det var ganska så jobbigt att gå upp för jag och Lisa hade en övernattningsdag :) Det är inte varje dag man gör det :D det blev jätte mysigt med chips och dipp med en bra film :D det kan ju inte bli bättre ! Väl i Gislaved så tittade jag på Fredric när han spelade mot Hylte och den matchen var riktigt bra och Team Valla vann den matchen så det var riktigt kul :D Efter den matchen så var det dags för final. En mycket spännande final men den förlorade dem tyvärr. Men dem spelade bra pojkarna :) På väg hem sen så åkte Fredric, Erik och Dardan med hem. Jag körde ju ensam upp till Gislaved så jag var lite nervös när jag skulle åka på morgonen men GPS:n visade mig rätt både dit och hem :D När vi hade kommit hem sen så fick jag världens överraskning. Tro det eller så kommer mamma och pappa hem med denna bilen till mig :D Världens bästa säger jag bara !!! TACK TACK!! 
Så idag nu så åkte jag Julia och Elin hem till mig och hämtade den :D När vi hade gjort det så blev det lite åkande :D 

 


solen skiner och det gassar

Idag så har det varit en underbar dag. Jg har suttit ute i solan nästan hela dagen och det har varit jättebra väder och solen har bara gassat på :) När man tittar lite på kroppen så ser det ut som att man har fått sig lite färg. Men jag som är så blek annars ska ju inte sitta ute för länge för då så blir man en kräfta och det vill man ju inte :P Man vill ju få en lagom färg :)


100 bilder för otroliga 29 kr

Förut så satt jag och Lisa suttit vid datorn och försökt listat ut hur man skulle få 100 bilder för 29 kr och nu har vi lyckats ;) Så nu så ska jag snart hem och fixa det sista innan jag kan beställa dem :D Jättekul tycker jag ;)

Nu är det samhäll för fulla puckar som gäller. Men det inte är inte så mycket drag om man säger så haha :P Sen träning sen så nu kommer det bli lite tajt med läxorna igen. Jag som hade planerat så bra men det gick inte så bra med dem planerna.

Jag älskar dig <3

I don't know the melody

Det är så mycket man vill säga men jag får inte fram det. Jag vet inte hur man ska säga det eller hur man ska göra.

skola är tråkigt.
volleyboll är bajs.
ont överallt.
det är inte roligt mer.


dagens!

Dagens bild!


volley 2000

I helgen så har det varit full rulle med volley 2000. I fredags så jobbade jag i incheckningen tillsammans med ida och krille. Det var väldigt drygt när det inte kom några lag i början men sen så rullade det på ganska bra. Under tiden som vi satt där så bestämde vi oss för att vi skulle dela så vi kunde gå och titta på matchen som spelades i Odenhallen och Fredric var med och spelade mot svenskalandslagets B - sexa. Gymnasiekillarna spelade bra men svenskalandslagets killar var kanske inte så bra om man säger så.
Lördag så var det till att gå upp tidigt. Då var det incheckning igen som gällde. Från 7 till 10 skulle vi ha suttit men lagen kom innan så vi gick lite tidigare. Efter det så var jag ledig hela dagen tills kvällen då vi skulle spela mot lag som anmälde sig för att möta oss på gymnasiet. Det var faktiskt kul :) Under min lediga tid som man hade så gick man runt och tittade en del på lagen som var. Jag och Lisa träffade ett gäng som kom från Svedala. Dem var så himla söta. Speciellt en kille. Haha, storfoten :P Han var 10 år och han hade lika stora händer som mig och större fötter än vad jag hade.
Söndag så började jag inte jobba förrän kloclan 2 så det var chill med lite sovmorgon :) Jag gjorde sen i ordning mig och åkte till hallen men klockan var inte så mycket man jag åkte ändå :) När jag kom dit så satte jag mig och hjälpte till lite i kiosken sen så var det dags för mig och börja jobba igen. Jag och Ida skulle packa upp och packa ner massa lådor så vi hade det kämpigt ett tag men vi klarade av dagen :) När jag hade kommit hem så lade jag mig i sängen och kollade lite på TV sen så kom Katta in och vi bestämde oss för att dra till Sibylla tillsammans med Fredric. Mycket gott :)


tisdag och oplanerade händelser

Idag så fick jag och Lisa reda på att vi skulle göra tester. Man kan ju säga att det gick inte så bra efter 2,5 vecka borta för att man har varit sjuk och att man har varit i Paris :P Så man sänkte sig på allt som gick och sänka sig på :P Eller vad säger du Lisa, bästa testerna på länge ;)



Så jag låter bilden tala för mina känslor för dagen :D

påsklov

Nu har det ju gått en bit in på påsklovet och det har hänt en del saker. I onsdags när jag skulle åka till Fredric så började dagen bra. Gjorde mig i ordning för att jag sedan skule åka med tåget till Fredric. Pappa skulle skjusta mig till stationen i Pontiacen, när vi bara hade kommit några meter så dör bilen. Jag sa till pappa att jag skulle börja gå hem och det gjorde jag. Jag sa till mamma att hon fick skynda sig så att jag skulle hinna med tåget som gick 15,14. Vi sätter oss i bilen och åker iväg. När jag står i rödljusstoppet ser jag tåget. När jag sen rullar in till stationen så ser jag det åka iväg. Så den dagen gick inte som den skulle :P Så det var bara till att åka hem igen och beställa nya biljetter. Så jag slutade upp hos Fredric några timmar senare. Den kvällen så gjorde jag inte så mycket mer än att jag kom hem till Fredric.
Dagen efter så var det full rulle. Vi gick upp vid 10 och gjorde oss i ordning för att åka in till stan. Först så åkte jag in till stan själv medans Fredric åkte och gymmade. Jag gick in till min favoritaffär Gina Tricot som är jätte stort här i Linköping och hittade en del klipp :) Någon timme senare så hade Fredric gymmat klart och då åkte vi till IKANO huset som är ett stort köpcentrum. Där blev det också några klipp, Fredric hittade några klipp han med :) Senare på kvällen så var det film som gällde och massa mys :)


to be with you ♥

Idag så är det till att börja packa då :P Idag så ska jag hem till min underbaring :) Längtar .... Men det är ju jobbet innan som kanske inte är så roligt plus att det tar tid :P Eller det tar kanske inte så lång tid men det tar ju en stund :P Jag ska packa, duscha, fixa till mig och äta innan klockan 3, så jag kanske borde sätta igång :P jag har lite mer än tre timmar på mig men dem timmarna kan bara försvinna och det vet jag med egen erfarenhet ;)



2 år och 3 månader

4 april


. 851 472 000 sekunder, 236 520 timmar, 9 855 dagar, 190 veckor, 27 månader, 2 år och 3 månader .



Australiensarna säger hejdå

Nu när LVC inte längre spelar för att dem åkte ut så har det blivit dags för australiensarna att säga hejdå. Satt och pratade med Adam förut och han sa att han skulle sakna Linköping och alla hans vänner som han aldrig har saknat något föut. Man kommer verkligen sakna dem nu när man har kommit så nära dem. Jag tycker att det ska bli skit tråkigt att dem ska åka :/

Idag så har det bara varit en chill dag. Jag och mamma gjorde mycket god mat med frukfat och massa gott till. Sen så blev det film och lite kladdkaka och grädde till :) Nu sitter jag och pratar med Fredric i telefonen. Jag saknar honom massor! <3

Bio och hela paketet

Kvällen som jag och Fredric spenderade tillsammans med det fina paret Lisa och Martin blev hur bra som helst!! Först så åkte Lisa och Fredric och handlade medans jag åkte hem och bytte bil. På vägen in så hämtade jag Martin och sen så plockade vi upp Lisa och Fredric som hade handlat, så duktiga dem var :D När vi sedan kom till lägenheterna  så var det bara till att börja med maten :) Maten blev mycket god. Det kan ju inte bli så dåligt när det är tacos som serveras :P Eftrer maten så var det pojkarna som tog hand om maten, jag och Lisa gick och gjorde oss i ordning för kvällen :) Nu var det dags för avfärd mot Skövde. Fredric körde för första gången efter att han hade fått körkort :D Mycket STORT Grattis till honom! När vi kom fram till Skövde så gick vi in till en liten affär och köpte dricka sen gick vi in till biografen och hämtade biljetter och köpte popcorn till filmen. Filmen var riktigt bra men slutet var inte alls så bra. Både jag och Lisa satt och grät :P Men det var ett bra slut men inte att han dog. Filmen vi såg hette Gran Torino. Den filmem rekomenderar jag (Y) :)När vi sen kom hem så gick vi in till våra rum för natten.
En mycket underbar kväll med det underbara puppblåsbara paret Lisa och Martin! :D



Paris, underbara Paris

Nu så kommer det lite uppdatering från Paris. Ja man kan säga att det var det roligaste man har gjort på länge! Först när man kom ner så åkte vi till hotellet Bertha. Vi hade inte så jätte höga förväntningar för Helena hade sagt att det inte skulle vara så lyxigt om man säger så och det visade sig att det var det inte. Men jag tyckte att det var lite mysigt ändå :) När vi sedan hade packat upp och gjort oss lite hemmastadda så gick vi ut allesammans och letade efter ett ställe som vi alla skulle äta på och efter en stund så hittade vi en mysig restaurang. Efter maten så var det prommenad till Champs Elysée som gällde :) När vi kom tillbaka till rummet så gick jag till sängen för jag var sjuk när vi kom ner så första och andra dagen i Paris så hade jag feber och jätte mycket hosta så jag spenderade den första och andra dagen i sängen, inte så kul om man säger så :S :P När jag väl blev frisk så var det Sacre Coure som gällde. Det var en mycket fin kyrka.
Man fick inte ta några kort där inne men jag kan säga att den kyrkan var helt, ja jag vet inte vad jag ska säga. Men den var mycket magnifik. Efter den kyrkan så gick vi till en marknad i Montmartre. Där så tog vi oss en fika och Martin gjorde en kalikatyr som blev väldigt lik! Sen så var det tillbaka till hotellet och chilla lite. Vi skrev lite dagbok för det skulle vi ju göra var det någon förälder som hade kommit på (?). Lite konsigt tycker jag :P Senare på kvällen så var det till att bege dig till Eifeltornet vid earth hour. Det var häftigt när det släcktes men det var bara släckt i 5 min så det var lite trist. Men men man kan ju inte få allt.

Dagen efter så var det dags för det morderna muséet. Det var nog det tråkigaste vi gjorde. Jätte trötta och jätte tråkigt. Det enda som var kul var när vi retade en receptionist (eller hur det stavas). Han blev jätte arg för att och Martin retade honom lite extra, men sen när han ringde efter vakterna så var det inte så kul längre så vi gick :P När vi hade kommit där ifrån så var det till att äta lite sen så skulle vi bege oss till Grand Palaice. Det är där presidenten bor. Man fick inte ens gå på samma sida på trottoaren som han bodde utan där stod det poliser, så gick man över den gatan så kom dem och sa till en att man inte fick gå där.
På måndagen så var det dags för resans höjdpunkt då vi skulle gå upp i Eifeltornet. Vi tog de två första våningarna via
fots så vi gick kanske 700 trappsteg den dagen på typ 1 timme. Riktigt bra jobbat tycker jag :D

    

Efter Eifeltornet så var det dags att bege sig till Lovren. Muséet med massa tavlor och statyer. Men det var inte vilken tavla som helst som var där utan det var Mona Lisa. Det var en upplevelse att se den kan man säga. Det var lite mäktigt :P Låter lite töntigt när man säger så om en tavla men så var det :P haha. Vi såg också Napoleons kröning. Det var ingen dålig tavla. Den täckte en del av väggen. :P
 

Tisdag. Det var en väldigt lugn dag kan man säga. Det enda vi gjorde var att vi åkte vill La Defense och tittade på en nya Triumfbågen. Sen så var vi lediga hela dagen sen. Den eftermiddagen var den mysigaste på väldigt länge. Efter att vi hade varit vid La defense så åkte vi hem och packade lite filtar, sen så gick vi in på Simply som var en mataffär. Där köpte vi lite små gott som baguetter och jordgubbar. De tog vi med oss och lade oss i en jätte fin mark. Det var hur mysigt som helst!
  

Underbara kvällen

Med underbara uppblåsta paret Lisa och Martin, och Underbara uppe-i-det-blå paret Madde och Fredric.

WIiiiiiiiiiiiiiiiiiiie säger lisa

Ikväll så kommer det bli en myysig kväll tillsammans med det uppblåsta paret Lisa och Martin (daMutta). Vi kommer laga mat och efterrätt sen så blir det bio i Skövde. Mycket myyyyysigt!!!!


Mer info om Paris och kvällen kommer :D


RSS 2.0