bli medlem och få spotify premium


http://www.premiuminvites.com/


♥ / madelene

2-3

Matchen slutar med en förlust men jag tycker även att vi gör en bra match! I de två första setten spelar vi nästan fläckfritt. Det är två mycket bra set enligt mig :) Men sen tappar vi lite och då tog Linköping taget och vann matchen med 3-2
Bra spelat tjejer!



♥ / madelene

Rig Falköping - Linköpings VC

Idag är det match mot Linköping. Kl 16.00 i Freja, kom och titta :)



Har också räknat ut att det bara är 6 matcher kvar efter denna matchen i Rig-tröjan. :S Känns helt ofattbart!


♥ / madelene

det tickar

Nu är det bara 4 månader kvar till studenten!




♥ / madelene

280110

Torsdag idag och man kan säga att den började inte så jättebra men man får göra det bästa av situationen. Idag ska jag och mamma till resebyrån och betala lite av hyran tänkte jag säga :P nej men lite av resan :P haha.
Igår spelade Fredric och gänget match mot Hylte och det slutade med en förlust med 3-0. Jag tyckte ändå att de hängde med i spelet för de spelade 24-26 i två set vilket jag tyckte var bra (!)
Ikväll så blir det väl träning och vi får hoppas på att det blir en bra träning.





♥ / madelene

HATA, HATA

Kan ha varit den värsta på länge!



♥ / madelene

nytt schema

Nytt schema i veckan. :P Kanske inte det bästa om man säger så ... Min sovmorgon som jag brukade ha till 2 är borta :/ men jag slutar klockan 11.45 imorn så det är ju bra. Slutar klockan 13 på fredag annars är det 15.20 varje dag .. :( Idag så är det ingen träning, väldigt chill! Nu väntar jag på att Fredric ska göra klart pannkakorna som vi snart ska äta.
Idag åkte australiensarna hem. Jag och Elin hann och träffa dem och säga hejdå. Lite trist att de åker tycker jag :P
Ikväll kommer det bli mys, ingen träning. <3<3


♥ / madelene

stockholm

Ja, helgen spenderades i Stockholm tillsammans med allsenska laget! Riktigt kul! :D Det var polaker i BH:n, Cissi-vurpor och mycket skratt. Vi vann båda matcher vilket var bera med tanke p åatt vi började båda matcherna jättedåligt :P Men bra att vi vinner! :D Grattis till Sofie som blev matchens lirare båda matcherna! :)
Imorn börjar det nya schema och man kan ju säga att man kommer sakna den sovmorgonen man hade till 2 på måndagar.... nu har vi bara en som är till 10,35, eller det är inte så bara men det blir bara med tanke på vad man hade ;) Ikväll så blir det natten tidigt idag.



it's wierd



♥ / madelene

fredagsmys

Äntligen fredag! Känner bara hur underbart det är! Imorn kommer det inte vara lika underbart. Helgen kommer inte att spenderas hemma utan den kommer att spenderas på ett tåg. Det är bortamatcher i helgen och jag tycker inte om när det är bortamatcher. Mycket bättre när vi spelar hemma. Kände att jag var tvungen till att stanna hemma idag för jag känner mig inte helt hundra.... Gick på en lektion idag men jag missade 2 så det är lite surt. Ikväll är det träning som vanligt. Som tur är det bara 2 timmar. Jag hade inte klarat av att det hade varit 3 timmar idag för jag har en såååån träningsvärk! Ikväll spelar killarna på australien igen och vi får hoppas på en vinst igen(!) :)



♥ / madelene

for everyone

Jobbigt att gå upp idag kan man säga. :P Men väl uppe så var det till att göra sig iordning för skolan.... Det började med chill-svenska sen var chill resten av dagen. Måste säga att dagens höjdpunkt var semlorna!! :D Eller vad säger du Lisa ;)






♥ / madelene

arabella azur





Här kommer jag befinna mig 4 - 11 maj!!! :D


♥ / madelene

måndag vilket innebär ny vecka

Ja måndag idag då. Ingen träning för min del. Tripplade i helgen så jag är träningsledig idag så jag och mamma ska ner till stan och kika lite. Ska in på resenyrån med och titta på resa :D Kommer ha en hel eftermiddag ledig. Finns en massa borde som jag måste göra så det kanske är lika bra att ta tag i dem :P Idag så kommer australien med. Vet inte om man ska åka till hallen och titta. Nej det ska jag inte. Jag måste ta tag i mitt pluggande(!) Sen måste jag städa mitt rum :P Ojoj, det kommer bli jobbigt idag :P
Snart är det dags för skolan....




♥ / madelene

170110

Ja mycket har hunnit hända på bara några dagar. I torsdags så var det min födelsedag och tact tack för de fina presenterna! :) I helgen så har jag hunnit med 3 matcher. 2 förluster och en vinst. Idag spelade vi mot Malmö. Vet att vi hade vunnit matchen om vi bara hade spelat lite bättre. Sofie var jättebra idag! Kul för dig(!) :) Sen efter matchen så var det till att åka hem fort för det har varit kalas hemma idag för mig.
Sen ikväll så ska jag bara ta det lugnt. Jag är jätte trött efter helgens alla aktiviteter. Ska kanske in till stan sen när Fredric har kommit hem. Säger bara sovmorgon till 2 imorgon! Den är välbehövd!


♥ / madelene

19 år idag!


tisdag

Dagen började med en inställd lektion vilket betydde att vi kunde haft sovmorgon till 10 (!) Inte kul.... Sitter just nu och har ugglan i historia och läser tråkiga texter där man inte ser vad det står. :P Snart blir det matte där jag har glömt mina böcker hemma :P 




♥ / madelene 

måndag och allt som vanligt

Idag är det måndag och som alla har räknat ut så börjar ju skolan idag med, suck! I och för sig så börjar dagen soft med bara en lektion som börjar klockan 2 så man ska inte klaga. Tycker synd om dem som började klockan 8.00. Efter skolan så är det ju träning, som vanligt :P Fast det som inte är som vanligt är att det kommer vara uttagningar till volleybollgymnasiet denna vecka. Det enda jag tänker på nu är att när dem som har kommit in börjar här, då går inte vi här. Vi har ju tagit studenten! Helt sjukt vad tiden går fort. Det är bara 5 månader kvar!




♥ / madelene

förlust

Igår spelade vi mot Norsjö som ska vara i toppen av de bästa lagen.Det blev en förlust med 3-1 men för att vara första matchen efter lovet så var det en bra match :) Första settet spelade jag ganska bra, alla spelade väldigt bra första sette, vi hade bara ett eget misstag och det är väldigt bra måste jag säga! Jag säger det igen. Bra match för första matchen efter jullovet!



♥ / madelene

what i need is your love

Första träningen med Rig idag efter lovet. Man kan ju säga att det inte var en vacker syn. :P Jag var hur dålig som helst! Det går inte förklara haha. Men det känns ändå skönt att det ska dra igång igen så man kanske får bort lite av sina kärlekshandtag.
Idag har det varit stan med mamma. Det inhandlades en kalender som kan vara bra att ha sen när skolan börjar så man håller koll på allt ;)
Imorn så ska jag ner till stan igen och köpa den där tröjan som jag tittade på idag. Dum som jag är så köpte jag den inte :P Snart så kommer jag och Fredric titta på film. Jag hade så gärna viljat se Monsters INC 2 men den hade tydligen inte kommit ut eller så var jag bara blind och inte hittade den på någon hemsida :P Istället så ska jag och Fredric titta på Balto 2 :D Mysigt! :)



♥ / madelene

080110

Jag bara älskar det här vädret!

 

♥ / madelene


it's done!

Klänningen är fixad! :D




♥ / madelene

050110

Hemma igen efter några superbra dagar hemma hos Fredric :) Nyår var helt, ja jag vet inte hur jag ska kunna förklara det. Super var det! Har träffa Sofia B och Felicia tillsammans med deras pojkvänner och ätit på restaurang och sen filmkväll. Jag har också hunnit prova balklänning :) Lovet har varit toppen!!

Just nu sitter jag här efter en lång prommenad :) Hur skönt som helst!


♥ / madelene

3 år <3

 

♥ / madelene


2010

Bästa nyåret!!

 

♥ / madelene


3 januari

Idag har det varit mycket trevligt sällskap med Erik, Sofia, Viktor, Erik S och Calle. Dagen började med att jag och Fredric tittade på när LVC spelade match mot Vingåker. Efter det bar det hem till Erik K och kompani :) Chillade lite sen var det mat. Som jag har längtat efter den pizza som vi åt idag! Den satt precis där den skulle ;P Efter pizza blev det lite snacks som chips och dipp framför en film med massa diarré och porr haha.


♥ / madelene

RSS 2.0