dag 18 - min favoritfödelsedag

Min favoritfödelsedag måste ha varir när jag fyllde 7 tror jag. Det var då jag fick min första cykel och mamma och pappa gav mig ett snörr i handen och jag fick följa den. Tyckte det var riktigt spännande och riktgt roligt. Tänk när man var 7 år gammal och får ett snöre i handen. Det var ju nästan som att leta efter en skatt :P

♥ / madelene

jobb.jobb.jobb

Snart blir det jobb (igen) det är fan det enda man gör nu för tiden. Men jaja jobb=pengar ;)


♥ / madelene

24.02.11

Idag har det varit jobb från 6 till 15. Det är väldigt lugnt på Ikea nu måste jag säga även att det är sportlov i Linköping nu så är det inte mycket som händer på Ikea. :P Lite som har hänt de senaste dagarna är att jag har fått komma in på en annan avdelning på Ikea nämligen Gröna. Då är jag bland alla ljus och alla fina blommor med mera :) Jag tycker det är väldigt roligt att man har fått chansen att komma in på en säljavdelning! Just nu sitter jag hemma och inte gör allt för mycket. Det var meningen att jag skulle till gymmet idag men jag vet inte vad det är med mig för jag orkar inte göra något. Jag vet inte om det beror på att man har jobbat en del eller om jag börjar bli sjuk. Så vi får hoppas att jag inte blir sjuk nu i alla fall(!) :P Nästa vecka på onsdag är det äntligen dags för DET där telefonsamtalet fårn Dr Brittberg. Det samtalet är om jag kommer få börja jogga och kanske spela lite volleyboll. :) Jag hoppas verkligen för jag saknar det så sjukt mycket nu! Så jag hoppas att ni håller alla tummar ni kan med mig :)




♥ / madelene

dag 17 - mitt favoritminne(n)

 

♥ / madelene


t.r.ö.t.t.

Herregud, ja det är rätta ordet just nu... Har jobbat från klockan 6.00 fram till 19.30. Så nu är jag äntligen hemma och jag är såå trött. Ryggen gör ont, fötterna värker och mitt huvud är inte med för fem öre :S Nu väntar jag på att Fredric ska komma hem och ta hand om mig lite :) Ikväll händer det annars inte ett skit. Kommer inte orka röra mig ut soffan ens, eller jo sen när jag ska till sängen och soooova! :P


♥ / madelene

dag 16 - min första kyss

Min första riktiga kyss var med en kille som jag höll på att bli tillsammans med när jag var typ 15 :)



♥ / madelene

dag 15 - mina drömmar

Drömmar tycker jag är något stort! Jag tycker verkligen att man ska ha drömmar i livet, jag tror det är viktigt :) Ja, vad har jag för drömmar. Jo det ska jag tala om ;) Jag vill alla mina älskade och nära och kära ett underbart liv och all lycka till dem! Jag vill ha ett lyckligt liv vilket menas med att när jag blir gammal ska jag inte titta tillbaka på mitt liv och känna ångest. Jag vill ha ett bra jobb där jag trivs och omgivs av underbara människor. Jag vill resa mycket (därav jobbet ;) ) Jag vill vara frisk hela livet och jag vill inte att det ska hända mina nära och kära något hemskt eller det vill jag inte med någon :P Jag vill så småning om om ett antal år skaffa mig en familj och barn och ja leva lyckligt i alla mina dagar :)


♥ / madelene

ikea

Sitter just nu precis hemkommen från en bra dag på jobbet :) Det gick väldigt bra idag måste jag säga. inga problem nästan. Var bara en sak men det var inga större problem. Köpte med mig en bräda där man kan ha datorn på. En mycket bekväm sak måste jag säga :) Endast 39 kr. (Y) Snart blir det gymmet.

 

♥ / madelene


frukost

Just nu sitter jag och väntar på att in frukost ska bli klar. Efter det sen ska jag göra mig redo för jobb på Ikea :) Då blir det jobb från 11.20 till 17.00.


♥ / madelene

dag 14 - vad hade jag på mig idag?

Kan ju inte säga att det är så jävla snyggt men när man går hemma och när man väl är ledig då är det sånt man får ta ;)



♥ / madelene

new in


Idag blev det ett besök på siba. Fick med mig denna skönheten hem! :D




♥ / madelene

11.02.11

Idag var det en trött Madde som tog bussen till jobbet. Tacka gudarna för bussar alltså :P Hemma efter jobbet sen blev det en powernap och lite mat för att ladda om batterierna för jobb sen igen :) Ikväll kommer det bli en lugn kväll med pojkvännen ♥

♥ / madelene

snö?

Alltså palla den här snön eller? Gick ju i skinnjackan igår och hade hur mycket vårkänslor som helst och vad fan händer eller? SNÖ? Nu tycker jag och antagligen många andra att det ska bli vår! P.A.L.L.A


♥ / madelene

soliga onsdag

Nu är våren nästan här :D Det är ju nästan varmt ute och solen skiner! :D Hur skönt som helst ju! Förstår ändå inte varför jag inte orkar något, har ingen motivation till något. Eller jo det har jag men då ska det vara roliga saker som träffa vänner och göra roliga saker. :) Inte något annat som till exempel rehab.... Fan vad det suger!! Funderar på om jag ska till gymmet nu men nej jag pallar inte. Fan vad tråkigt det är! Funderar på att gå ner till godisbutiken och köpa en godispåse istället och kolla serier istället, det låter lite roligare.



♥ / madelene

06.02.11

Nu är vi redan inne i februari. Fan vad tider går.. :P Ja nu var det tillbaka till verkligenheten imorse. Det var tidig uppgång och jag var som vanligt ensam när jag cyklade till jobbet vid halv 6. :P Lite läskigt är det faktiskt. Det är ju fortfarande mörkt på morgonen :P Jobbet gick bra, var lite lagom sädär :) Efter jobbet blev det en liten fika med Lucinda, så mysigt ;) När jag kom hem så hade älskade Fredric gjort mat, hann dock inte träffa honom så mycket innan han skulle iväg till Habo och spela :) Passade på att ta mig till gymmet idag med och tog mig en liten prommenad på bandet. Sen drog jag till Ljunkan och tittade lite volleyboll. Gud vad jag saknar det.. Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar för jag är så jäkla hungrig! :P Ikväll blir det nog liyr chill framför tv:n. Kan ju inte göra allt för mycket då det är upp tidigt imorgon med :S


 

♥ / madelene


bajs

Ja jag tänkte ju att man kanske kunde ha lite tur med allt det här med min operation men varför ska jag ha tur för? Det är ju lite onödigt. Jag tycker att det har gått så bra för att jag har verkligen skött min rehab och allt det där. Då har jag provat lite med att jogga och det har inte blivit någon svullnad och jag har heller inte haft någon smärta vilket jag tycker är såå skönt! Då ringde jag Kungsbacka för att höra om jag kunde gå lite snabbare in i min rehabilitering för enligt det programmet som jag följer står det att jag ska få börja jogga när det har gått 6 månader och nu har det gått nästan 5 månader. Men svaret jag fick var inte så positivt som jag hade hoppats på. Jag skulle vänta till den 2 mars då jag har en telefontid med Dr Brittberg och det jag kan säga nu är att det SUUUUUGER!!!! VARFÖR ska jag vänta på något när jag kan göra det redan nu. Alltså jag pallar inte mer!! Fan! Jag vill börja spela VOLLEYBOLL NUUUUUU!!! Jag vill kunna springa sköna turer.....


♥ / madelene

dag 13 - den här veckan

Ja den här veckan har jag hunnit med en hel del måste jag säga :P

Måndag: Jobb från 6 - 10 sen var det rehab på eftermiddagen
Tisdag: Jobb mellan halv 4 och halv 8 lite lagom så där :) Hann även med lite rehab på förmiddagen.
Onsdag: Möte på Ikea mellan 1 och 4. Sen tog jag bussen hem, åt lite, tog väskan och begav mig till den andra bussen som tog mig hem till FALKÖPING! :D
Torsdag: ULLARED!! :D Mys med familjen på kvällen :)
Fredag: Idag ja hmm, idag tog jag det lite lugnt och det menas med en lite sovmorgon ;) Har bakat och har även klippt mig idag :)
Lördag: Imorgon så är mitt korta besök i Falköping slut och så nu är det tillbaka till verkligenheten :S :P Nej inte riktigt så illa haha :P Kommer till Linköping vid 4 vet inte riktigt vad som händer. Kanske blir gymmet.
Söndag: Jobb tidigt, 6-10. Efter det vet jag inte om man åker till Habo och tittar på när Fredric har sin premiärmatch för LVC. Vi får se :)


♥ / madelene

Ullared!

Oj oj oj vad i handlade :D Det var helt perfekt idag, inte mycket folk utan man kunde gå igenom Gekås utan att stressa och gudars vad skönt det var. Vi var där till och med lite längre än vad vi brukar bara för att det inte var så mycket folk :) Tog till och med en fika haha.
Idag inhandlade jag:

En ny skinnjacka
Träningsbyxor, långa
En mjukisoverall
Strumor
Trosor
Hårprodukter som spraybalsam och hot straight.
Lite hårnålar
En skjorta
Armband
Ansikstmasker

Ullared is the shit! :D

♥ / madelene

17.55

Ja det var tiden då min buss gick hem till Falköping så just nu är jag äntligen hemma efter en helt okej resa :) Idag har det varit ett möte på Ikea om hur man bemöter kunden och det måste jag säga var intressant och möte brukar ju inte vara det men detta var :P Snart blir det att dejta John Blund för imorgon kommer det bli en tidig uppstigning för vi kommer nämligen åka till ULLARED!!! :D Det kommer bli kul! Får se vad man hittar denna gången för man åker ju inte därifrån tomhänt liksom :P Alltid är det något man hittar och oftast är det onödiga saker :P Men det kan även vara bra saker ;)
Sov gott! :)

♥ / madelene

dag 12 - i min handväska

I min handväska har jag:

Mobil
Plånbok
Ett par jeans som jag köpte idag ;)
Mina vantar
Nycklar
Hörlurar

Ja det var väl allt :P

♥ / madelene


söömn

Kan ni förstå hur skönt det var att sova länge idag?! :P Jag kunde sova ända till klockan 10 :D Nu de här senaste dagarna så har jag fått gå upp vid typ halv 5 och låt mig säga att det känns när man har gjort det några dagar i rad :P  Men det är ju värt det sen när lönen kommer haha ;) Nu sitter jag och väntar på att frukosten ska bli klar sen blir det gymmet för min del och gud vad jag spyr på min rehab just nu! Det är sååååå tråkigt så jag tror jag dör! Får hoppas att det inte är så länge kvar så att man kan börja lägga in det i ett gymprogram där man kan göra lite mer saker. Nu när man gör det så tar det nästan 2 timmar om man ska lägga in någon mer övning. Men jaja det blir ju bra sen :) I eftermiddag är det jobb från 15.30 till 19.30. Lite lagom så :)


♥ / madelene

RSS 2.0