290410

Torsdag idag och då var det opposition som stod högst på listan. Den gick helt okej måste jag säga, var lite nervös men det ordnade sig :) Vi har fått världens gulligaste lärare i matte så nu vill man gå till matten bara för att det är han :) haha. Senare idag var det spruta som stod näst högst upp på listan. Det var ju lite sådär alltså. Kändes inte så mycket under själva sticket men efteråt var det inte alls skönt :S Träningen sen gick inte så bra, kändes inte helt hundra men det berodde nog på sprutan för det sa hon förra gången att det inte var så bra att träna samma dag men dum som man var gjorde man ju det :S


Nu sitter jag med min psykologiuppsats som jag har fått börja om och skriva för att jag inte hittar det jag skrev i söndags men som tur var, var det ju inte så mycket men det känns ändå rätt surt :(


FAN EGYPTEN PÅ TISDAG!!!

♥ / madelene

280410

Onsdag idag då. Dagen började med en mattelektion och som vanligt var hon inte där men det vi hade en söt äldre gubbe som sa att hans hjärta slog lite extra för volleybollare och det kan man säga gjorde min dag :) Puss på honom!

Idag ska Dr brittberg ringa och vi ska prata lite om hur det går med mitt knä och jag ska fråga honom om vad som är bäst, om jag ska operera mig direkt efter man slutat volleybollgymnasiet(vilket kommer bli så skönt! dock inte att slippa alla mina underbara vänner!) eller om jag ska spela ett år till och sen kanske operera mig. För jag måste göra det någon gång under en snarare period. Tufft beslut.....

Anteckna att det är 5 dagar kvar tills jag ligger på en strand med en glass i hand ;)

♥ / madelene

270410

Blev precis klar med min historiarapport, den som har varit på oposition :P Det var Anneli som rättade den så nu är den grundligt rättad :P Nej men det känns bra nu har gjort mina ändringar :) Den här veckan är det inte mycket som ska göras :P Det är inget om jag ska vara ärlig. Men jag tog tag i mig lite igår och läste rapporterna som jag ska ha oposition på och de är klara nu. Nu är det bara och njuta av den lediga tiden som är! Sen är det bara tråkigheter som väntar :S Nu ska jag hoppa in i duschen och krypa till kojs med min älskade pojkvän. <3 Puss på honom! <3

Volley2000 till helgen! :D



♥ / madelene

resefeber...

Nu börjar det krypa lite i kroppen för vid den här tiden om en vecka sitter jag på planet till Egypten med med min mamma! :) Kommer bli super kul! :D



♥ / madelene

250410

Redan söndag idag. Vad tiden bara försvinner, det är läskigt vad det rinnger ut i sanden :S Igår var det mys med tjejerna hos Felix. Jag och Elin gick hem sen vid halv ett. Igår fick vi äntligen till vårt lan ;) The Sims in my heart <3 :D haha. Idag kommer Fredric hem och då ska jag överraska honom lite med något gott :)



♥ / madelene

första på länge

Idag är nog första dagen på länge som man kan luta sig tillbaka och bara slappna av. Veckan som var har det varit plugg varje dag.

En paus från pluggningen:

 

 

9 dagar kvar till Egypten!!!! :D

 

 

♥ / madelene


PUSSSSS

 

♥ / madelene


väder ?!

Vad är det här för väder egentligen :O Först sol sen regn sen snö sen hagel, va fan är det här :S



♥ / madelene

Egypten!

Det drar ihop sig! :D 10 dagar kvar !!! :D




♥ / madelene

updateringen.se

Ja nu kände jag att det var dags för en uppdatering här. Det har varit en helvetesvecka! Det har inte varit många saker som ska göras men det har varit tung och stora saker men nu är det äntligen gjort. Igår åkte Fredric till Bosön, hoppas att det går bra! I helgen vet jag inte vad som kommer hända, sååå skönt med en ledig helg men jag tror att det kommer bli lite plugg. Ikväll blir det kanske middag med totally spies, en del i alla fall.

 

♥ / madelene


Egypten?

Ja nu kanske man inte kan åka till Egypten för nu kommer det komma ett till större askmoln in över Norge. Nu är det inte säkert att flygplatserna kommer vara öppna så man kan åka. Men sen kommer man iväg så kanske man inte kommer hem och då kommer man missa STUDENTEN!!



♥ / madelene

a day that you have to have sometimes

Idag har det varit en tråkig dag men jag har fått en hel del gjort. Vaknade tidigt men jag kände inte för att gå upp så jag tittade på en film, Alvin och gänget 2 :) Den var helt okej :) Bra att vakna till :P När jag väl hade beslutat mig för att gå upp så var det till att börja plugga på historia. Det gick bra när man väl hade kommit igång men det tog ett litet tag innan :P När jag hade gjort historia ett tag så kände jag att jag var tvungen till att städa. Tittade på golvet i rummet och beslutade för att jag var tvungen till att ta tag i det :P Nu är det gjort så nu sitter jag hemma hos Fredric och tittar på när han städar :P Får se vad vi ska hitta på mer sen. :)


♥ / madelene

födelsedagspresent till Fredric

Idag gick jag upp ganska tidigt för att förbereda allt för avfärd till Arena Skövde. Jag hade gjort en liten picknick som vi skulle ha med oss. Det var väldigt roligt! Och jag hoppas att Fredric tyckte det med ;)

 

♥ / madelene


Egypten

18 dagar kvar till EGYPTEN !!




♥ / madelene

150410

Dagarna bara försvinner! Men det som har hänt är:

Måndag: Träning och plugg.
Tisdag: Träning och plugg.
Onsdag Naturprov och fått reda på sommarjobb på Skara Sommarland :D Träning
Idag: Ingen träning pga att man måste plugga matte.
Imorgon: Matteprov, äntligen fredag! Träning. Hämta studentklänning! :D


♥ / madelene

en låång helg

Nu kan man äntligen bara sitta och ta det lugnt. Andas lite liksom :P Har varit hemma nu ett tag efter att jag har varit i Göteborg hela helgen och dömt volleyboll. Det har gått bra men man var ju lite nervös innan :P Men jag har överlevt :P Idag var det lite lättare för nu hade man Lisa på andra sidan av nätet haha :P Kändes mycket bättre!
Igår så var jag och Fredric ute och åt. Det var så himla mysigt! Det var ett tag sen som jag och han kunde göra något sådant. Glassbuffén var underbar kan man ju bara tillägga haha :P



♥ / madelene

060410

Har grejat med massa bilder med programmet som jag laddade hem i veckan :D

 

♥ / madelene


040410

39 månader <3

 

♥ / madelene


torsdag

Idag var det uppstigning vid halv 10 för att åka till gymmet. Väl där så körde man på :) Körde lite knäböj på 65 kilo :) kände mig väldigt duktig! :) EFter gymmet begav vi oss till ett matställe där de gör egna hamburgare. Smaskens! Sen var det staden, vilket inte var så populärt för Fredric. Han som verkligen älskar affärer :P men det blev en skjorta/blus inhandlad. När vi båda hade tröttnat så gick vi hem till Knutsson och co :) Blev lite mingel och sen var det taggning för match! LVC - ÖVK. Det slutade med en 3-0 seger till LVC vilket innebär att de är vidare i SM-final!! Grattis grattis!

Fredric är bäst fuck the rest! / fredri

♥ / madelene

RSS 2.0