det blev en tripp till skövde i helgen

 

♥ / madelene


elin-och-madde-middag


 

♥ / madelene


Tjeckienbilder

 

♥ / madelene

 

 


eyes on fire




Oh Oh Oh Oh Oh! Oh Oh Oh Oh Oh!
Oh Oh Oh Oh Oh! Oh Oh Oh Oh Oh!

I’ll seek you out, flay you alive
One more word and you won’t survive
And I’m not scared of your stolen power
See right through you any hour

I won’t soothe your pain
I won’t ease your strain
You’ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain

I’m taking it slow, feeding my flame
Shuffling the cards of your game
And just in time, in the right place
Suddenly I will play my ace

I won’t soothe your pain (Oh Oh Oh Oh Oh)
I won’t ease your strain (Oh Oh Oh Oh Oh)
You’ll be waiting in vain (Oh Oh Oh Oh Oh)
I got nothing for you to gain

Eyes on fire
Your spine is ablaze
Felling any foe with my gaze

And just in time
In the right place
Steadily emerging with grace

Ah ah ah ah ah ah ah ah ah Felling any foe with my gazeah
Ah ah ah ah ah ah ah ah Steadily emerging with grace
Ah ah ah ah ah ah ah ah ah Felling any foe with my gaze
Ah ah ah ah ah ah ah ah ah Steadily emerging with grace

♥ / madelene

husmor in da house

Idag så har det varit baktime så det bara skriker om det :P Jag har gjort mat, sen så håller jag på och gör vaniljhjärtan, hur det nu kommer smaka. :P Sen så har jag gjort varma chokladmuffins med chokladkräm inuti. Dem blev ändå helt okej :) Så man kan säga att jag har gjort en hel del saker idag på min lediga dag :D Sen så har jag fått en ny kudde som jag kommer sova så himla skönt på inatt :D Nu fattas det bara mitt nya täcke som kommer komma snart ;)

 

♥ / madelene


knalleknalle

Idag så har det varit Knallecupen från klockan 7 till 4 ungefär. Jag har inte kunnat vara med och spela idag för jag är sjuk :/ Så idag så har jag varit coach tillsammans med Marre K. Idag så har jag fört statestik på laget, duktiga jag. Det var lite kämpigt där ett tag men det gick :P När våran dag var slut så åkte vi upp till den andra hallen där Fredric spelade final :D Men dem slutade på en andraplats vilket också är bra!

Nu ikväll så kommer det att bli chill på hög nivå :) Imorn så är jag ledig för att mer än halva klasser åker till Barcelona och då tyckte våran Lars i naturkunskap att det var inte någon idé att ha någon sådan lektion på hela veckan :D och min enda lektion imorn är just narurkunskap :D

Jag vill ha tillbaka min mobil, typ nu! Jag har varit utan den i 1 månad snart för att den kronglar!


♥ / madelene

lycka

Lycka med tre lektioner och sen och 3 dagars helg :D Ingen lektion på måndag! :D

 

♥ / madelene


 

 


tråkigaste livet på jorden

Jag måste vara den som har världens tråkigaste liv på jorden just nu. Idag så har det varit matematikplugg hela dagen idag. Kan vara det mest tråkigaste jag har gjort på en lördag. Igår så var det mys med Fredric. Vi gjorde lite mat och tittade på Twilight. Kan vara den mest romantiska filmen för tillfället! :D


♥ / madelene


Tjeckien

Sjukt kul resa!! Mycket skratt blev till en sjukt kul resa med mina lila! <3




♥ / madelene

Tjeckien here we come

Nu drar vi :D



+



♥ / madelene

hata elektronik

Idag så skulle jag ju hämta min mobil. Det gjorde jag och jag hade den i cirka 30 min sen så fick jag lämna in den igen. Nu så kunde jag inte skicka sms från den. hata elektronik!

♥ / madelene

give me the slow knowing smile

Idag så ska jag äntligen hämta min mobil som har varit på lagning igen. Sen så kommrer det bli mys med Fredric om han inte åker till Lager 157. :) Om han gör det så får vi ses ikväll :)

Hade en underbar kväll igår!! <3


♥ / madelene

090904 <3

Fredag idag och det har inneburit att jag har blivit bortrövad idag av min pojkvän. :) Direkt efter träningen så åkte jag och han hem till mig och gjorde oss iordning. Jag hade absolut ingen aning om vad som skulle hända. Först så åkte vi in till stan, vi åkte bara runt först men sen så kom vi fram till rantens grill. Där stannade vi, han gick ur bilen och sa att han bara skulle titta en sak. Sen så kommer han tillbaka med en bukett med blommor :) Efter det så åkte vi ytterligare en tur med bilen men vi stannade tillslut på Netto. Därifrån så gick vi mot Meddo, innan Meddo så finns det en kinarestaurang som vi åt på. Det blev kycklingspett med jordnötssås för min del och för Fredrics del så blev det friterad kyckling med currysås. Till efterrätt så beställde Fredric friterad banan med glass och jag beställde friterad annans med glass. Tack för en underbar kväll! Jag älskar dig Fredric <3


 

♥ / madelene


bläää

Asså det finns inget värre än när man sitter med ett och samma tal i matematik hur länge som helst och när man inte förstår samtidigt som man har en snäll pojkvän som försöker förklara.

♥ / madelene

tisdag

I morse så var det väldigt jobbigt när klockan ringde och man var tvungen att gå upp. Men det var till en lite tröst att veta att man bara har 3 lektioner idag sen är det träning till klockan 5. Efter det så är det chill.

Igår så var det myskväll med Abbe! Det blev tacos och en hel del prat och mys. <3


♥ / madelene


RSS 2.0