Linköping nästa!

Sitter färdigpackad för att snart ge mig att till stationen där tåget väntar som kommer ta mig till Linköping till min man :) Kommer bli myyys <3



♥ / madelene

vår

 

♥ / madelene


egypten

Nu är det bara 35 dagar kvar till EGYPTEN!



300310

Nästan allt känns bra idag :P Dagen hade varit complete om Fredric hade varit här med men man kan ju inte få allt :P
Dagen är bra för att:
Jag är nyduschad :P
Solen skiner
Ska ta med en tallrik med glass och sätta mig på framsidan (ute i solväggen)
Känner mig för första gången på länge utvilad.



♥ / madelene

rösta!


http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=4RcXPcmbghwwtRntWNNHQwYNlV0kSnlK5DhI#bikiniGallery

Hjälp mig vinna, detta är en min bikini så rösta! :D

290310

Spruta idag!



♥ / madelene

260310

 

♥ / madelene



söndag fast känns som måndag

Nu är det här! Det efterlängtade PÅSKLOVET!

♥ / madelene

vilken kväll

Det var väldigt kul igår! :D Bästa kvällen på länge :) Bilder kommer snart!


♥ / madelene

just a day left

A nu sitter man här i skolan och som vanligt väntar man på att lektionen ska börja. Nu har man en massa dåligt hål mitt i allt :P men man ska ju heller inte klaga för man sitter ju hellre här än att sitta på lektion.
Tester igår och de gick bra. Sista testerna för mig :D NO MORE! Jag höjde mig eller så hade jag samma som mitt personbästa i alla grenar förutom en. Så jag är helt klart nöjd :) Idag är det styrketester som jag dock inte vet om jag ska göra på grund av mitt cp-knä. Men vi får se.
Imorgon är det äntligen fredag! Kommer bli fett najs :D


♥ /   madelene


den här tjejen fyllde år igår :D

 

♥ / madelene


tisdag

Mycket har hänt. Lördag blev en väldigt bra kväll tillsammans med Elin, Tina, Cajsa, Fanny, Anna, Katta och massa mer :) Jag hade en väldigt bra söndag tillsammans med Fredric :) På söndagsmorgonen så började vi med ett bad. Väldigt skönt kan man säga! Sen var det bara deg hela dagen med lite plugg. Måndag så var det träning med massa plugg sen så sov Fredric hos mig. Mysigt <3 Sen idag så var religionsprovet. Man kan ju säga att man har gjort prov bättre. Med detta provet så har allt varit så luddigt. Man eller jag har inte vetat vad som hör till vad osv. Men nu är det gjort och jag sitter och väntar på att psykologin ska börja vilket den gör om 3 min så jag måste börja avsluta :P Men idag så är det träning som vanligt. Igår kanske man ska säga att vi hade en avslappnings-cd som vi lyssnade på. det var väldigt skönt! Nej måste kila nu! :P

Ha det!

♥ / madelene

ännu en vecka

Nu sitter man här igen efter en vecka som redan har gått. Tiden går så fort att man inte hinner med. Idag så kan man bocka av att man har gjort tal och att man har lämnat in religionen, den lämnade jag in igår i och för sig men ändå, det är något som man kan bocka av på den låååånga to-do-list! Idag var nog den roligaste mattelektionen på väääldigt länge! Tänk vad roligt man kan ha med ansiktsuttryck och en penna ;) När skolan slutade tog jag med mig Elin hem men det blev bara en kort visit för jag och mamma skulle in till stan och handla och en frisör skulle titta på mitt hår inför balen :) Efter visiten i stan så åkte vi hem, tog på oss kläder sen var det till att åka in igen för en träningspass på atlantica. Gick helt okej men sen kommer ju problemet med knät. Det hände inte riktigt med men jah gjorde så gott jag kunde, mer kan man inte göra :) Nu sitter jag här framför datorn och ska snart tvinga mig in i duschen. Jag tycker att det är så tråkigt och duscha i och med att man gör det varje dag :P Ikväll så blir det att jag åker in till Fredric för lite mys :) Det var ett tag sen som man bara kunde ta det lugnt och bara ta det som det kommer. Så nu måste man passa på! :)





♥ / madelene

dålig uppdatering

Ja det beror på att det är så jäkla mycket nu. Tal och religionsinlämning på fredag som man just nu sitter med, eller kanske inte just nu men jag sitter med den :P Känner att våren har börjat komma nu. Eller jag hoppas på det. Solen skiner på dagarna nu och det är ljust ute på morgonen vilket är super! :) Vill att det ska bli ännu mer varmare!

Nu är det inte länge kvar tills jag befinner mig på ett plan till Egypten!! Ska bli fett najs!! :D

♥ / madelene

Rig Falköping - Falkenberg

Igår ringde Elin och frågade om jag skulle följa med och titta på när killarna skulle spela mot Falkenberg. Givitvis så föjlde jag med :) Väl på matchen så kan man ju säga att det var inte killarna bästa match. Men de kämpade på och det blev en förlust med 0-3. Väl hemma sen så funderade jag på om jag skulle till Felix eller inte men nej jag åkte aldrig vilket jag ångrar lite nu.

Idag var det träning kl 11. Började med gym och sen var det boll. Träningen gick dåligt i början men sen så gick det helt okej :) Just nu sitter jag med min religion, eller det gör jag inte :P Jag tog en paus ;) haha. Men jag är snart klar med den. Vet inte om man ska göra klart sitt tal idag som jag ska hålla på fredag men men vi får se. Natten är ung ;) Ikväll så kommer det bli tacomys med Fredric. :) <3



♥ / madelene

återfunnen

Jag hittade min mössa, eller inte jag men Linn hade tagit med den från träningen :D Tack Linn! :D haha. Liten uppståndelse över denna mössa kan man ju säga :P


♥ / madelene

efterlyser!

Min lila mössa är borta! Någon som har sett den ?!? :(


♥ / madelene

120310

Jag förstår inte hur mycket man kan längta efter att det ska bli fredag. Jag gjorde inte det lika mycket som jag gör nu. Det är helt sjukt :P Nu är det äntligen fredag igen :) Och nu är det långhelg! Vi har ju måndag ledigt också! :D Älska dessa helger (Y) Just nu har jag fixat lite med mitt rum, så det ser lite bättre ut nu. Ska kanske ta en powernap innan träningen. Alltså det är lite kul tycker jag, att när man sitter i skolan så vill man inget hellre än att komma hem till sängen men när man väl är hemma så lägger man sig inte och sover. Då hittar man alltid massa annat som man kan göra :P Som nu, nu städade jag mitt rum istället för att lägga mig och sova när jag nästan somnade på mattelektionen :P Konstiga Madelene!

 

♥ / madelene


i gotta feeling

Imorse så vaknade jag upp med en väldigt bra känsla. Det har jag inte gjort på väldigt länge. Känns som att det kommer bli en bra dag idag!
Dagen började med att Anneli inte var här, vilket betyder att vi inte har någon historia och svenska. Eller vi har det men det är väldigt lugnt :) Snart blir det att gå upp till maten för att äta lunch :) Pasta med skinksås! :D wie!




♥ / madelene

tisdag, underbara tisdag

Vaknade på bra humör idag, vet inte varför :P Idag är det tidig träning idag och det är ett väldigt stort + för dagen kan man säga. Just nu sitter jag hemma hos Fredric och har slutat för dagen. Tänkte börja tvätta lite när tvättmaskinen är klar för jag har inget annat och göra. En sak som jag måste göra är att jag ska ta mig en powernap innan träningen. Det kommer sitta väldigt bra. Jag ska kanske titta lite på min historia med. Annars är det här en väldigt bra dag måste jag säga! :)



♥ / madelene

RIG Falköping - Linköping VC

Igår var det match mot Linköping, och jag säger bara en sak och det var att jag söööög apa. Kunde inte ha valt en bättre match att spela dåligt i. Kul att man spelar den sista matchen i RIG-tröjan och man spelar kuk dåligt. Kulkul...
Jaja, finns inget man kan göra åt det nu.
Just nu sitter jag hemma hos Fredric och tittar lite medans han och Sofia pluggar. Jag sitter och skriver lite på mitt tal som jag inte vet när jag ska ha :P haha.

 

♥ / madelene


Have I told you lately that I love you

Have I told you lately that I love you
Have I told you there's no one else above you
You fill my heart with gladness
Take away all my sadness
Ease my troubles, that's what you do

For the morning sun and all it's glory
Greets the day with hope and comfort, too
You fill my heart with laughter
Somehow, you make it better
Ease my troubles, that's what you do

There's a love that's divine
And it's yours and it's mine
Like the sun
And at the end of the day
We should give thanks and pray
To the one, to the one

Have I told you lately that I love you
Have I told you there's no one else above you
You fill my heart with gladness
Take away all my sadness
Ease my troubles, that's what you do

There's a love that's divine
And it's yours and it's mine
Like the sun
And at the end of the day
We should give thanks and pray
To the one, to the one

Have I told you lately that I love you
Have I told you there's no one else above you
You fill my heart with gladness
Take away all my sadness
Ease my troubles, that's what you do

Take away my sadness, fill my life with gladness
Ease my troubles, that's what you do

Take away my sadness, fill my life with gladness
Ease my troubles, that's what you do


♥ / madelene

nytt

Det blev en tripp till skövde med mamma och Patrik






♥ / madelene

the sims

Ja nu är det ju så här att jag har börjat spela the sims! Snacka om att det är beroendeframkallande (!) :P



♥ / madelene

Fredag med STORA bokstäver

Nu är det äntligen fredag igen, och om jag har längtat efter denna dag! Idag har det varit redovisning av vårt projektarbete och nu är det äntligen klart! Det är som en befrielse!! :P Nu kan man ju kanske börja andas igen (?) Nu så blir det chill innan träningen, vet inte om man ska upp till maten och äta lite innan träningen eller om man ska äta lite hos Fredric. Vi får se. Efter träningen så ska jag hem och äta lite med familjen, lite fredagsmys med the family :)

 

♥ / madelene


bloggtorka.se

God morgon! Här har det inte varit aktivt på länge. Det har varit en del i skolan, mycket med projektarbetet som det är redovisning på idag. I helgen som kommer så är det sista matchen för RIG, sen är det aldrig mer. Känns lite konstigt men ändå känns det skönt. Snart kommer det bära av till skolan.... Just nu så sitter man och väntar som vanligt på att Fredric ska göra sig i ordning för att gå men som alla vet eller nu vet ni :P så är han den segaste personen i världen!



♥ / madelene




hemma igen

Hemma igen nu då efter en mindre lyckad match uppe i Norsjö men resan var väldigt rolig! :) det var en resa som innehöll barnskrik hela natten, sova med en främling, mycket skratt och många roliga minnen, speciellt på Sofia Jannesson ;) Puss på dig!

Nu ska jag snart hoppa i säng för det känns som att man kommer vara väldigt trött imorgon när man vaknar.




God natt!

♥ / madelene

RSS 2.0