29.12.10

Shit vad trött jag är just nu. Kom hem från jobbet för inte så länge sen, gick och handlade och nu väntar vi på att maten ska bli klar. Vilken dag det har varit idag på jobbet. Det har varit massor med folk och jag har fått ringa massor med gånger på backline. Men nu är jag äntligen hemma och ska ladda batterierna för en ny dag på jobbet imorgon. Jobb från 11,20 till 20,25. Dagens ros går till Zjelka! Vilken människa! :)


♥ / madelene

Merry merry Christmas! Ligger i sängen so...

Merry merry Christmas! Ligger i sängen som en liten flicka som hoppas att tomten har hittat hit i år igen haha. Jag önskar er alla en riktigt god jul! :)


Nu är jag äntligen hemma och jag ska snart...

Nu är jag äntligen hemma och jag ska snart dejta kudden. Det blev jobb i restaurangen på Ikea idag med. Kände lite extra nu innan det var dags för jul. Efter jobbet fick jag nästan springa bort till gymmet för att snälla pappa skulle komma och hämta mig i Linköping för att vi sedan skulle bege oss hem. Det gick ju typ inga tåg så jag visste inte om jag skulle komma hem eller inte så pappa kom och hämtade mig :) Nu kommer jag börja njuta av den mysigaste tiden på året. Ha en riktigt god jul! Puss på er! <3 / Madelene


trött, trött och trött!

Imorse vaknade jag av att telefonen ringde och det var Ikea som ville att jag skulle jobba. Dem ville att jag skulle jobba i restaurangen och det gick bra, kanske får jobba imorgon men vi får se. :) Ikväll kommer jag inte göra ett skit :P
Ha en bra kväll ;)

♥ / madelene

Ikea

Idag som igår kommer det bli jobb på Ikea! :D
Jobb 11-20!
Ha en bra onsdag!

 

♥ / madelene


20.12.10

God kväll alla läsare :) Idag har jag haft en sån där dag så man har varit tvungen till att göra tvätt och städning. Inte så roligt men det är ju sånt som måste göras :P Nu ikväll kommer det bli god mat och sen en mysig promenad. Imorgon kommer det bli rehab och det kommer också bli arbetsförmedlingen. Vet inte varför jag ska gå dit men men det är väl lika bra haha :P Sen hörde jag av en fågel att Lucinda har bakat lussebullar så det kommer klart bli ett besök dit ;)
Ja folket snart är det julafton! Nu är det bara 3 dagar kvar :)
Här bjuder jag på en jullåt, mycket bra!


coldplay - christmas light


♥ / madelene


udt

Här har det inte blivit något skrivande på länge :P eller jo en liten snabbis igår. :P Men inget ordentligt. Onsdag och torsdag har jag jobbat på det nya jobbet och nu ska jag avslöja var ;) Jag har fått jobb på IKEA!!! :D Jag sitter i kassan, så om ni har svängarna förbi Ikea tycker jag att ni ska komma in och köpa något och välja min kassa ;) Det känns så himla bra med detta jobbet nu! :D Vill inget hellre än att jobba just nu :P haha. Idag är det min sista dag på GodEl. Om jag nu inte får förlängt men det vet jag inte. Vi får se. Idag kommer det som sagt bli jobb sen för vi se vad som händer.
Ha en superbra fredag för det kommer jag ha ;)

♥ / madelene


White light moment

Jobbade idag första dagen på det nya jobbet idag och det gick bra! Stod med en gullig lite Ulla som sa att jag gjorde bra ifrån mig ;) Poäng till mig! Ikväll kommer det bli film med Fredric och Anton. Mycket mysigt ;)
Imorgon är det på't igen ;)


♥ / madelene

söndag/ måndag

Idag har det varit en bra dag tycker jag :) Började med en god frukost tillsammans med mamma :) Jag har även fått mig en klippning idag och det kändes så skönt så nu känns det lite frächare. Ikväll har det även blivit en film och mys med min lilla bebis gimli! Han är verkligen som en liten bebis, ska sitta med och ligger hos en i famnen. Puss på honom :) Nu blir det sängen för min del. Hoppas ni med har haft en mysig söndag :)


♥ / madelene

family!

Idag kommer familjen!!!! :D


♥ / madelene

i am living life!!

Idag var det utbildningsdag nummer 2 och det var mycket att ta in. Mycket info som man ska kunna, eller inte kunna just nu men som aa ni fattar :P haha. Idag hade jag min FÖRSTA VOLLEYBOLLTRÄNING!!!! Haha kan ni fatta eller :D Inga hopp och inget springande men det gick bra ändå och det känns bra nu efter! :D Peppar peppar ta i trä ;) Nej men nu är jag glad! Jag är lycklig och jag mår bra! :)

♥ / madelene


för jag är lycklig

För jag är LYCKLIG för jag är LYCKLIG för jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, fredag lördag, söndag! :D
Nu är det klart hon fick det med! :D Så jävla bra!!! Nu kan det ju inte bli bättre!!


♥ / madelene

joy to the world

Jag kan inte säga hur glad jag är just nu! Allt faller liksom på plats. Är så nöjd!
Snart bär det av till rese för att träffa Malin sen blir det bussen till tornby för jobb :)




♥ / madelene

06.12.10

Jaaaa jag LYCKADES!!!
Just nu kan jag inte förklara hur glad jag är! Det fattas bara en sak och jag hoppas hoppas för hennes skull!!
Jag är GLAD!!! :D

♥ / madelene

06.12.10

Jag vill
Jag hoppas
Jag vill
Jag hoppas
Jag VILL
Jag HOPPAS


♥ / madelene

LVC-SVK

Snart bär jag och Fredric av oss till Sporthallen för match :)


♥ / madelene

Julbak

Idag vaknade jag med bra känsla och så gjorde Lisa P! Vi träffades och tog oss ner till stan. Mycket trevligt var det och under dagen fick vi veta att vi hade vaknat med en bra känsla :) Det serverades korv på stan. GRATIS ;) haha Hur bra är inte det? :D Vi hade gått och pratat om korv med och detta var ju en bra dag så det serverades korv med bröd på torget haha! Dagens resultat är att jag är klar med alla julklappar och det blev en tröja och en nyårsklänning till mig :D

På kvällen var det Julbak :) Det var lussebullar och pepparkakor som stod på schemat :) Gudars vad goda dem blev ;)

 

♥ / madelene

 


Julfest

Ojoj vilka dagar. Igår var det att gå upp tidigt för att sätta sig på bussen till huvudstaden tillsammans med Malin Ebba. Under tiden som jag och Malin satt och pratade såg vi att det var någon som vi kände. Vi tittade på varandra och sa: Fan visst var det han!!! Jockiboi från Kungarna!! hahaha. Lite coola vi kände oss och jag tror att han hadew span på Malin haha ;) När vi kom fram till Stockholm åkte vi till kontoret en stund och träffade alla. Sen åkte vi till vandrarhemmet som vi skulle bo på och gjorde oss iordning sen var det fest :) Imorse fick vi gå upp tidigt för en utbildning och sen var det tåget hem till Linkan :)


♥ / madelene

RSS 2.0