hold my hand

För första gången på länge känner jag lite hopp. Imorgon kommer jag prata med Dr. Brittberg om hur det har gått med knät. Och om han ger mig klartecken så kanske jag kommer få träna lite boll!!!! :D Men det är bara lite servar och lite baggerträning men who fucking cares!!!! :D Jag kommer få köra lite boll!! :D Jag är GLAD!!



♥ / madelene

18.55

Ja nu sitter jag hemma Linköping igen efter några bra dagar hemma i Falköping. Hemma har jag hunnit med en lite make-over i mitt rum som ni vet :) Sen har det varit mys med familjen. I fredags var det kinamat och IDOL. ;) Mycket bra. Idag när man skulle åka hem så blev det en lång väntan för att alla tåg var försenade :S Som tur var träffade jag Elin och några fler volleybollare på tågstationen som höll mig sällskap :) Tåget som jag skulle åka med skulle gå 10.20 och jag kom iväg 11.40 :P Ingen rolig väntan. När jag väl kom fram till Nässjö var det ytterligare lite väntan. Då var det "bara" 15 min :P Väl framme i Linkan igen blev det en träff med Lucy ;) Med andra ord Lucinda herself :) Hittade lite julklappar så nu är det inte mycket kvar! Jag tycker det är så mysigt med att gå och julhandla för då vet man att det börjar närma sig :) Julen kommer troligtvis firas här i Linköping :) Jag tror det kommer bli awesome! :D
Just nu vet jag inte vad jag kommer göra. Laga mat kan ju vara för det har jag inte ätit någon idag :P Jag hoppas att ni har haft en bra vecka för det har jag haft! :)

♥ / madelene

sista dagen

Idag är det sista dagen i Falköping för imorgon kl 10.20 beger jag mig hem till Linköping till min sambo :) Sambo, ja jag har fortfarande inte vant mig vid tanken av att jag är sambo :P Men det känns bra :) Får hoppas att han kommer och möter mig imorgon på stationen. Jag tycker det är så mysigt när man blir mött efter en lång resa sen står det en person som man älskar och väntar på dig med en öppen famn. Det är guld värt <3. Idag, ja vad är det som händer idag? Det kan man ju fråga sig :P Ett varmt och långt bad kanske? Vad tror ni om det? ;) Snart är det första advent också. :) Ska bli mysigt tycker jag, då ska vi pynta vår lilla lägenhet :)

♥ ⁄ madelene

hello snö

Jösses vad det snöar nu men jag typ gillar det. Jag tycker det är så mysigt när man ser fönstren nästan igensnöande och man ser hur snön faller ned. Idag är det också den 24 november vilket menas med att det är en månad kvar till julafton :D Längtar jätte mycket. Jag tror vi kommer fira julen hemma i Linköping :) Det tror jag kommer bli så mysigt. Idag har jag njutigt av min ledighet. Jag vaknade upp i mitt nya fina rum under det varma täcket och tittade ut hur det snöade, gick sen ner och tog mig en god frukost. Kom nyss hem från Freja där jag gjorde mig "roliga" rehab. Snart blir det att jag kommer hoppa in i en varm dusch :)

Ha det gott!

♥ / madelene

ut med det gamla och in med det nya

Dessa två dagar som jag har varit hemma har det varit fullt upp med att göra om det rum jag har hemma. Eller jag har fått tagit min lillebrors rum för att han ville ha ett större. Så ja nu när man har flyttat så var man ju lite snäll :P Så här kommer lite före- och efterbilder :) Det gamla var vita tapeter med några fula tryck på :P Nu är det beige och en lila fondvägg :) Mycket fint! Det lönar sig. Måste säga att det var väldigt rofyllt att måla. Man tog det lite som man ville och i det tempot man ville. Det var väldigt skönt men man känner av ryggen lite, eller det är ganska mycket. Så ikväll kommer det bli en lugn kväll. Imorgon kommer det bli rehab, eller jag hoppas på det för jag måste. Sen kanske det blir en tripp till stan med om man pallar :)

 

♥ / madelene

 


22.11.10

Just nu sitter jag hemma i mitt nya rum i Falköping och det känns så skönt att komma hem lite :) Då hinner man ju med att sakna mannen hemma i Linköping :P Jag har spenderat kvällen med lite mys med familjen och sen har jag börjat måla det rummet jag har nu. Bilder kommer senare när jag är klar med projektet ;) Nu snart blir det några avsnitt av desperate housewives sen blir det sängen :)

♥ / madelene

en bra tisdag

Idag var det jobb från 10 till 3. Efter jobbet var det shopping som stod på listan. Det blev 2 st nya leggings som jag var tvungen att inhandla och det roliga var att jag fick 2 st för 100 kr så jag ska verkligen inte klaga :D haha. Jag inhandlade mig också en BH utan band som finns på BIKBOK. Mycket fin måste jag säga :) När jag kom hem träffade jag min loverboy sen var det desperate housewives och vädrldens godaste glass :D Efter några avsnitt var det en efterlängtad träffa mig Lisa PPP :D Nu väntas det sängen och sen blir det en ny dag imorgon :)


♥ / madelene

snö! :D

Jaa den första snön är här!  :D Just nu sitter jag hemma i Falköping och ska snart göra mig en god frukost :) Igår var det en dejt med Erik :) Det blev lite prat som behövdes ta igen :) Plus att jag tog en spruta igår med. Den gjorde faktiskt ont :S Trodde jag skulle vara van vid spruta vid det här laget men icke :P I lördags var det en träff med sommarlandsfolket och det var jätte kul att träffa alla igen :) Idag kommer jag bara sitta och njuta av att jag är hemma :)


♥ / madelene

05.11.10

Slutade jobbet klockan 2 så det var snabba ryck hem och hämta väskan och sen bege sig till stationen :) Så 2 timamr och 42 min senare befinner jag mig i lilla Falköping igen och det känns bra :) Ikväll kommer det bli IDOL. Sen kommer det bli mys med min andra lilla bebis :) Gimlisnutten! :)

♥ / madelene


03.11.10

Nu är det inte många dagar kvar tills man får komma hem lite :) Kommer bli skönt att få träffa the family igen :) Just nu sitter jag och väntar på att Fredric ska komma hem. Sen kommer det bli mys och kanske en promenad (om det inte regnar vill säga :P) Idag har det varit jobb från 10 till halv 4, fick en liten sovmorgon idag så det var lite skönt. Får se om det blir gymmet idag med.

 

♥ / madelene


i miss ...

jag saknar vollebollen
jag saknar mina totally spies
jag saknar min familj


♥ / madelene

Äntligen hemma ....

Äntligen hemma efter vidareubildning, sjukgymnast och massa därtill. Jag har till och med hunnit att gymma idag så grattis till mig ;) Just nu håller jag på med maten och det kommer bjudas på fiskbullar och potatis :) Efter det kommer det nog inte bli en lång kväll. Kommer kanske titta lite på TV men sen kommer det nog bli säng tidigt. Vet inte varför man har blivit så trött. Men men :P det är bara att ta tag i det och göra något åt det.
När det kommer till sjukgymnastiken så känns det som att man inte kommer någonstans. Jag vill bara bli bra nu!! Orkar inte vänta och vänta.

 

♥ / madelene


1.11.10

Shit nu är det redan november. Nu är det snart dags att börja köpa julklappar med :D mysigt mysigt. Idag har det varit vidareutbildning så forhoppningsvis kommer man att bli lite bättre :) Snart blir det sjukgymnsten.




♥ / madelene


RSS 2.0