Mysdag

Idag vaknade man vid 11 typ efter en otroligt bra kväll dagen innan då det var Ållecamp! Jag, Fredric, Robin och Anton begav oss ganska så snart till maten för att äta men då hade klockan blivit 2 på något konstigt sätt :P Efter maten gick vi i lugn och ro ner till stan och bara tog det lugnt. När kunde man göra det sennast liksom. Det var verkligen inte igår om man säger så. Det inhandlades lösnaglar och för Fredric blev det en skjorta + en slips. Anton shoppade verkligen loss idag med en hel del nytt :P Robin hittade en jacka som var najs. Efter det gick vi till ett mysigt kaffe och tog en fika. Mycket mysigt! Idag inhandlade jag och mamma oss en systemkamera! Wiie :D Väldigt najs om man säger så. Nu kommer det bli mycket fina kort tagna! :)


 

♥ / madelene



ållecamp!!!

Ikväll blir det ållecamp med klassen!! :D



♥ / madelene

Mys med alla volleyboll 91:or

Detta sammanfattas med ett stort plus! Det var hur roligt som helst!! :D Det började med grillning sen var det dans, sen var det spel och massa därtill! En hur bra kväll som helst!!!! Vi är bra chalalalala!!!  En underbart rolig och bra kväll tillsammnas med er kan inte beskrivas med ord <3


 

♥ / madelene

 

 


Studenten 2010 here I come!

Allt är inlämnat och det som jag ska ha fått tillbaka är nu återlämnat. Imorgon så är det sista "seriösa" skoldagen sen är min gymnasietid historia! Känns väldigt bra! Imorgon så kommer det vara mys med alla 91or. Grilla lite och ha det mysigt! Kommer bli super :)



♥ / madelene

- 9 skoldagar kvar!

Skickade nu in min sista grej som jag ska göra under min gymnasietid! Känns väldigt bra måste jag säga!! :D Ikväll ska jag verkligen bara njuta. Känna på den lediga tiden som jag har. Kanske sitta och titta på TV. Det var inte igår som man gjorde det. Jag ska bara njuta! Nu är det inte mycket kvar. 3 träningar kvar för RIG, 2 dagar kvar i skolan med lektioner, 4 lektioner kvar i skolan! Nu drar det ihop sig :S !

Vi säger inte adjö, vi kanske inte bara ses igen.


 

♥ / madelene


SP3b in my heart!

Den var en fantastisk kväll igår hemma hos Anneli. Det var en kväll fylld med sorg och kärlek. Det var en väldigt fin kväll!



♥ / madelene


helgens alla två dagar

helgens alla två dagar spenderades på Skara Sommarland tillsammans med bra folk :) I lördags så var det väldigt bra väder och det betyder att det var massor med folk! Igår var det inte lika bra väder och man märkte direkt på folkmassan. Det var inte alls lika mycket folk och det var betydligt mindre och göra i vattenlandet.

Men i lördags natt sov jag med Elin och vi var lika ivriga båda två med tanke på att våra pojkvänner kom hem mitt i natten. Mycket skönt måste jag säga!

Väl hemma på söndagen åkte jag hem till Fredric där han hade lagat mat. Det var väldigt gott med tanke på min förälskelse i makaroner och falukorv! :) Tack tack säger vi för det!

♥ / madelene

skara sommarland

Första dagen på jobbet är avklarad. Nu är det nya tag idag. :)



♥ / madelene

you don't ....

you don't need hands to touch my heart





♥ / madelene

if you fail......

if you fail, you have to try again
and again
and again

- Nick Vujicic




weird feeling

Nu har jag en sån där konstig känsla igen. Jag vill inte att den ska vara där. Försvinn! Det är inte så lätt att den bara kommer försvinna.
Det är inte lätt.....



♥ / madelene

rörande



♥ / madelene

första dagen i skolan

Första dagen i skolan. Två lektioner, psykologi och religion. Sitter just nu på religionen, kämpa kämpa!!! '



♥ / madelene

feeling lonely

Sitter här i min ensamhet tillsammans med allt plugg som bara överflödar :S Nu måste man tillbaka till verkligheten igen :S Känns lite som att man är kvar i Egypten. Shit nu pratar jag redan om att jag redan har varit i Egypten. Fan vad tiden går fort. Det var ju inte längesen man satt och räknade ner dagarna :P


Missing you!

 

♥ / madelene


utbildningsdagar

Torsdag, fredag och idag så har det varit fulla puckar med utbildningsdagar med skara sommarland. Torsdag var det uppstigning vid kvat i 7, samma sak igår och idag fick man en liten sovmorgon ända till klockan 9.
I torsdags så fick jag kläder och jag träffade också Fredric för första gången sen jag kom hem. Mycket efterlängtat kan man säga! Onsdag så var det servicutbildning. Då satt vi och lyssnade på en kille som pratade om att beteende föder beteende. Väldigt intressant men kanske lite mycket. Idag har det varit livräddningsutbildning. Det var ganska jobbig kan man säga nu när man inte ha tränat på ett antal dagar. :P Idag åkte Fredric till Alanya. Så nu kommer man inte se honom på en vecka. :(. Men hoppas att han kommer ha det bra.




♥ / madelene

kontrasten?

Från att åka från detta:



Till detta:




♥ / madelene

hemma från en underbar vecka i eypten

Nu är jag äntligen hemma! Resan har varit hur bra som helst, vi har haft fint väder varje dag. Hotellet som vi bodde på var jätte mysigt och vattnet som vi badade i var som i tidningarna. Hur underbart som helst. Snorkla det gjorde vi också. Jätte hätfigt! Åkte till en underbar ö som heter Mahmaya. Jag vet inte hur man ska förklara det i ord hur fint det var. Där snorklade vi i ett korallrev som var jätte stort och jätte vackert. Underbar resa! Det går inte förklara det, hur bra som helst!!



♥ / madelene

börjar kännas lite nu

Shit! Kommer ihåg när vi precis hade besällt resan till Egypten och räknade ut hur många månader det var kvar. Nu är det bara några timmar vi pratar om nu. I natt klockan 03,30 beger jag och mamma oss till Göteborg/ Landvetter för att några timmar senare sätta oss på planet som kommer ta oss till Egypten! :D



♥ / madelene

020510

Fredag: Volley2000 och kul med flickorna :D
Lördag: Volley2000, jobba med discot.
Södang: Volley2000 och klippning sen mys med F
Måndag: Skola plus träning. Till Göteborg natten till tisdag 03.30
Tisdag: EGYPTEN!!!!


 

 

♥ / madelene


RSS 2.0