mysig söndag

Idag har det varit en mycket bra dag :) Vaknade runt kvart i 1 :P Vi var ute igår och jag måste säga att det var en mycket lyckad kväll! Först var vi hemma hos Erik och där bjöds det på mycket god mat :) Efter den goda maten åkte vi in till stan och drog in på NH. Idag har jag och Fredric haft en väldigt lugn dag. Vi tog cykeln till Ö&B och sen lagade vi god mat när vi kom hem och nu sitter vi bara och chillar. Vi ska väl snart sova :) Hoppas ni har haft en bra dag ni med!

♥ / madelene

23.36

Idag har det varit en dejt med Lisa P på stan! :D Mycket mysigt. Har även hunnit med ett gympass idag med. Just nu sitter jag och Fredric med var sin dator och kollar in Facebook. :P haha socialt liv ;) Nej måste kila nu för vi tittar även på lite film :) Snart blir det att dejta John Blund för jobb imorgon mellan 12-17.
♥ / madelene

new in

♥ / madelene

22.38

Åååh vilket underbart väder det har kommit till Linköping! :D Är hemma nu efter en ja jag vet inte kort dag (?) på jobbet. Det var jobb från 13 till 20.25. Just nu längtar jag verkligen till att det ska bli fredag för då är jag troligtvis ledig och lönen har kommit så jag vill spendera lite pengar ;D Nu ska jag sova för imorgon ska jag gå på en HLR-urbildning :)
Sov gott folket! :)
♥ / madelene

bakislördag

Ja idag mår man ju verkligen som man förtjänar men det var riktigt kul igår! :D Idag hade vi en hejdå-fika med Ebony för hon åkte hem idag :( Jääääätte tråkigt att hon har åkt hem! Får hoppas att hon kommer tillbaka igen :) Har inte gjort så mycket annat idag, typ sovit hela dagen haha :P Ikväll tror jag att det blir en promenad i det fina vädret :)

♥ / madelene

myshelg

Igår kom mamma och pappa äntligen på besök till Linköping. :) Då kom dem förbi på jobbet och vi tog då med oss lite mat hem :) Hemma tittade vi lite på film och sen var den en god nattsömn. Idag har vi varit på stan hela dagen. Vi tog oss in på Ikea med och där köpte mamma och pappa med sig saker till min och Fredrics lägenhet. Tack snälla mamma och papps som köpte med allt hem :) Vi köpte bland annat hem en sådan :)

Nu ikväll har det varit middag och montering för min och Fredrics del. Just nu ligger vi i sängen och tittar lite på film. Imorgon kommer det bli lite gym och sen blir det match i Sporthallen.
Ha en god kväll folket :)

 

♥ / madelene


torsdag och ensam hemma

Gick på jobbet idag och bara hmm vad ska jag äta ikväll :P Jo eftersom jag är ensam så tänkte jag göra en god macka med massa gott i som sallad, gurka, skinka, skagenröra och ost. Mycket gott kan jag säga! Men, ja MEN. Jag tänkte att jag skulle handla efter jobbet och ja det gjorde jag. Jag gick till Willys men där hade dem ju inte det brödet som jag skulle ha, nämligen ciabattabörd. :P Då tänkte jag att jag hinner ju springa till Maxi som inte ligger långt ifrån och sen hinna med bussen som gick 33. Det hann jag men tro fan att jag inte får med mig dessa bröd hem :P Så efter att jag kommit till resecentrum tar jag min cykel och cyklar till Hemköp och där, där mina vänner hittade jag de bröden som jag ville ha! :D Tacka vet jag Hemköp! :D Så nu har jag ätit dessa underbart goda mackor! :D Är ensam hemma för Fredric är på väg hem från Tierp. Sitter just nu bara och njuter av att jag är hemma och imorgon börjar jag jobba klockan 4 till halv 8. :) Imorgon kommer även mamma och pappa på besök :D Det ska bli väldigt skönt att träffa dem! :D 

♥ / madelene

dag 19 - detta ångrar jag

Ja det klart att det finns saker som man ångrar att man gjort och det finns ju saker som man ångrar att man inte gjort men vad hjälper det att blicka tillbaka för det kommer inte spela någon roll om hundra år ändå :P


♥ / madelene

anton

Ikväll har det varit mat och trevligt sällskap :) Anton, Cissi, Lisa, Fredric och jag lagade god mat och hade det mysigt till Solsidan. Väldigt mysigt att träffa Cissi igen måste jag säga! :D
Imorgon är det Fredrics födelsedag så jag ska ner till stan och köpa det sista. Måste även dra till gymmet med och köra lite :).

♥ / madelene

ny avdelning

Oj oj idag har det varit mycket att ta in. Jag har ju fått börja på en ny avdelning på Ikea nämligen textil :) Det gick ganska bra, kan ju en del tack vare vpf:n men det är ju fortfarande vissa svårigheter som t ex när det kommer en kund som frågar vad är det för skillnad på detta täcket och det här. Då känner man ju bara eh ja du, ingen aning haha :P men tyckte ändå att det gick ganska bra. Man ska ju inte ha för höga krav på sig när man är ny :)

När jobbdagen var slut fick jag skynda mig hem för det väntade finbesök hemma av Cissi Kallin! :D Mycket trevligt att träffa henne! :D Imorgon kommer det bli lite middag med henne innan hon åker tillbaka till lilla Falköping :) Nu ikväll kommer det inte bli så mycket gjort :P Som alla andra kvällar typ haha.
Ha en fortsatt bra lördag :)


♥ / madelene

rubrik

Jobb fårn 11.30 idag och det kändes skönt att jag fick börja lite senare :) Fick lite sovmorgon idag. Idag hade jag även en hel avdelning för mig själv. Är ju fortfarande ny på Gröna så jag vet inte riktigt vad det är som ska göras men jag gjorde så gott jag kan och mer kan man ju inte göra :) Idag fick jag stå en hel del på TS (= Ta Självlagret) med och lära mig en hel del. Gud vilka frågor en del kommer med. Blev lite irriterad på en kund idag faktiskt :P Hon stod och velade fram och tillbaka om ett bord som hon ville ha matchande stolar till och det är ju fan självklart att vi bakom disken fattar det med. Vi är ju inte helt dumma liksom :P Sen blir hon typ sur på oss för att hon säger olika saker till oss. Hon höll på att vela medan vi höll på att ringa till alla jävla avdelningar och fixar för henne och man får inte ens ett TACK för hjälpen. Varsegod för helvete tänkte jag lite fint där :P Kunder i mitt hjärta alltså :) haha. Alla har sin charm :)

När jag kom hem från jobbet så hade mannen i huset gjort en jätte god middag på våran månadsdag. Efterrätt och grejer ;) Just nu sitter vi och myser lite vid tv:n :) Snart blir det sänger för jag ska upp tidigt imorgon och börja jobba ;) Som alla dagar liksom haha :) Imorgon kommer öven Cissi Kallin till Linkan! :D As kul och träffa den tjejen för det är ju inte varje dag man ser henne ju :)

♥ / madelene



 


Grattis!!!!!!!!!!!!

Grattis till världens bästa mamma som fyller år idag!!! :D


♥ / madelene

02.03.11

Idag har jag fått smaka på lite ledighet och det smakar väldigt bra kan jag tala om :P Efter lite frukost blev det gymmet, det var lite trögt idag men aja det är väl sånt som händer :P Idag ringde även Dr. Brittberg och det var ett lovande samtal. Jag kommer få börja lite smått med hopp och lite jogging så det känns sååå bra :) Fick plötsligt upp lite motivation igen till träning :) Imorgon kommer det bli lite bollträning :)


♥ / madelene

RSS 2.0