310810

Vaknade ganska utvilad idag. :) Kändes väldigt bra så jag hoppade i mina träningsskor och gick min morgonpromenad med vovvarna :) Snart ska jag ta min nya fina cykel och cykla in till stan och göra lite ärenden. Fixa kanske några kryckor tills måndag, fixa lite gymprogram och kanske träffa Kalle sjykgymnast. Jag har en bra känsla idag, solen skiner och jag mår bra :) saknar min man dock. Hade några fina dagar nu när jag var hemma hos honom :) och det kommer snart bli mer när vi snart (hoppas jag på) kommer få en lägenhet! Nej nu ska jag in till stan.

Ciao!


♥ / madelene

girl behind the mask

Känns som att jag behöver en utlandsresa just nu. Komma bort från allt, så man slipper tänka på allt.
Har spenderat en underbar och behövlig tid hemma hos min man :) Det har varit bak, ett besök till Cloetta, promenader och en massa mys :) Just nu är klockan halv ett och jag vet inte vad jag ska göra :P Kanske borde göra lite mat... kanske packa väskan för det roliga kommer alltid till ett slut :/ Jaja, man kommer väl på något som man alltid gör :) Får hoppas att mannen kommer hem tidigare ;)

 

♥ / madelene


Clo-underbara-etta

Igår var det en tripp till Ljungsbro där vi tog ett välbehövligt stopp inne på Cloetta :)

♥ / madelene


turen var på min sida idag

Idag när vi gick på stan så hade jag tidigare på dagen tittat på ett par boots. Såg på dinsko att det fanns kvar så jag tänkte att a men då är det lugnt. När jag väl kommer till butiken så finns det inga. Eller jo det finns ett par men de är undanlagda. Hon i kassan sa först att nej tyvärr men sen sa hon att vänta lite så går jag och ringer henne. Väntade ivrigt och när hon kommer tillbaka så sa hon att du kan ta dem om du vill ha dem för ja fick inte tag på henne. Lite gött eller! :D Haha. Hon kunde ju lika gärna ha sagt att nej tyvärr dem är undanlagda men istället gör hon så här. Mycket bra! Tack för det du gjorde min dag! :) Puss på henne! :D

 

♥ / madelene


snart snart

Nu snart är det att bege sig in till stan där jag ska hämta upp Fredrics mamma så ska vi ut och äta lite. Ska bli mysigt :)

♥ / madelene

dagens outfit

 

♥ / madelene


dagens outfit

 

♥ / madelene


Resultat :)

 

♥ / madelene


260810

feels like i am walking the earth solo, i dont want to walk this earth, if i gotta do it solo


♥ / madelene

08,34

För drygt en timme sen vaknade jag för jag skulle skjutsa Fredric till universitet för han går ju i skolan just nu. Vet inte om jag ångrar mig lite för att jag inte började skolan. Men sen kom jag ju inte in på det som jag ville komma in på. :P Får söka sen till våren igen :) Idag kommer det nog bli stan en sväng. Kanske svänger förbi Lisa P med. :) Hon är ju nykomling i Stora Linköping haha ;) Nej men vi får se vad som händer idag :)
Ha det!



♥ / madelene

Galamiddagen

Den kunde inte ha blivit mer lyckad. Hur underbar som helst blev den! Jag vill bara tacka alla badjävlar för en underbar sommar




soliga söndag

Idag var det uppstigning tidigt, så som 04,10. Jag och mamma skulle bege oss till Norrköping på hudutställning. Det gick väl inte så jättebra men Calisto blev BIM. När vi hade packat ihop våra saker tog vi oss en tripp hem till Fredric. Där bjöds det på mat och fika. Mycket trevligt :) Nu sitter jag hemma och inte gör något. Ska snart sova för det är GALAMIDDAG IMORN!! :D


♥ / madelene

sista dagen på underbara skara sommarland

Imorse ringde klockan tidigt för sista gången. Jag begav mig till Skara Sommarland för sista gången idag. Tog på mig arbetskläderna för sista gången. Känns väldigt konstigt. Att man inte kommer ha morgonstäd eller kvällsstad med underbara människor. Så idag lämnade jag in mina kläder. :S Nu är det bara en sak som återstår och det  är den efterlängtade Galamiddagen som vi alla har längtat efter! :) Föfest hemma hos Hannah, kommer bli awsome!!! :D



♥ / madelene

170810

Tidig uppstigning idag vilket var en morgonpromenad kl 05,20. Det är väldigt tidigt :P Efter det åkte man till jobbet och idag var det en räddning som gällde. Jag fick gå i och hjälpa en kille upp som inte kunde simma. Lite läskigt men det gick :) Nu är det bara 4 dagar kvar :) Inte länge kvar nu.

Sitter just nu och väntar på att mamma ska komma hem så hon kan aktivera mitt simkort så att jag äntligen kan börja använda min nya mobil :)

♥ / madelene

mysiga dagar

3 dagar senare är jag en ny mobil rikare och jag har fått träffa min Fredric :) Vi har varit i Skövde, annars har vi inte gjort så mycket, eller inte jag i alla fall :P Snälla Fredric har fixat min dator, så nu fungerar den lite bättre ;) Tack tack! Igår var det mys med en film och lite dipp och idag hann vi inte med så mycket för han skulle åka hem. Stackars honom som börjar skolan imorgon haha!

Nu kommer jag in i den sista perioden på Sommarland. Nu är det bara 5 dagar kvar sen är det slut. Känns lite konstigt. Känns som det var igår vi började jobba :S Men, allt det roliga har sitt slut. Tagga för Galamiddagen säger jag bara! :) Kommer bli fett najs :D

 

 

 

♥ / madelene


150810

Ja det blev den där HTC:n :) Men jag kan inte använda den än för jag har ett för gammalt sim-kort så nu väntar jag på ett nytt kort. Det var ju inte det man väntade sig. :P Så på tisdag är jag igång med den nya mobilen ;) I fredags kom Fredric hit :) Så igår var vi på Elgiganten i Skövde och handlade lite saker som mobilen, ett nytt paraply och ett par jeans :) Mycket najs! Idag blir det lite lugn och ro. Kanske åker in och solar lite men får se :)
Ha en bra dag!

6 september är det operation. Ska bli skönt att det snart är gjort. :)

♥ / madelene

nya mobilen?

HTC Legend... nya mobilen? :)

 

♥ / madelene


it has arrived

 

 

♥ / madelene


120810

Jobb idag som vanligt :P Nu är det inte länge kvar, man känner att edt börjar gå mot sitt slut nu. Lite tråkigt att lämna alla men vi får se till att vi ses igen! :) Det är ett mycket bra gäng som är på badet måste jag säga! Efter jobbet åkte jag till Skövde för att hämta min mobil men jag kommer hem med ett presentkort på 3644 kr istället :) Så nu letar jag en ny mobil för fulla puckar. Vet inte vad jag ska köpa fär någon dock. Ge mig gärna tips! :)


♥ / madelene

shit happens faktiskt

Oj oj, när jag hade skjutsat hem Hanna efter jobbet dröjde det inte länge förrän det började låta i bilen. Jag stannade till vid kanten och häftiga jag öppnade motorhuven och skulle se om man kanske såg något haha. :P Och faktiskt så gjorde jag det. Jag tittae mig om för att se om jag såg en vänlig själ som kanske kunde hjälpa mig och som tur var  hittade jag en.. Jag svängde upp på vägen igen men körde kanske 20 meter så börjae det låta igen... inte kul....  Ringde pappa och det slutade med att jag fick sitta ensam i bilen och vänta på att pappa skulle komma och hämta mig. När han 1,5 timme senare kom för att hämta mig och min lilla bil, så klart började det spöregna. Inte kul.....
Men det som var bra med dagen var att jag ÄNTLIGEN fick träffa min Lisa Peee!!!!! :D Har saknat dig som tusan tjejen!

 

♥ / madelene


Liseberg med sommarlandsfolk!

En mycket bra resa till Liseberg!

 

 

♥ / madelene


världens bästa mamma

4 år: mamma kan allt!
8 år: mamma kan mycket!
12 år: min mamma kan faktiskt inte allt!
14 år: mamma fattar ingenting!
16 år: mamma är hopplös..!
18 år: hon där? Hon har gått ut på datum..!
25 år: mamma kanske vet lite om detta..!
35 år: Innan vi bestämmer oss, frågar vi mamma!
45 år: Undra vad mamma........ tycker om detta?!
75 år: Jag önskar jag kunde fråga mamma om detta...

Kopiera detta om Du har världens bästa mamma :)


♥ / madelene

Duktiga jag!

Gudars säger jag bara. Jag är så duktig. Måste ju berömma mig själv lite ;) haha. Imorse var det en lång promenad innan frukost, efter det kom jag hem och jag åt min frukost. Efter min goda grötfrukost cyklade jag in till badet och solade lite, tog mig en dusch där och sen cyklade jag hem igen. Inte dåligt det haha! :P Idag kommer det inte bli mycket gjort. Eller jag tror inte det i alla fall. Ska snart börja med lite mat hade jag tänkt. Tänkte överraska mamma när hon kommer hem. Annars blir det nog inte så mycket mer. Kommer nog träffa en mycket efterlängtad tjej ikväll :)

♥ / madelene

hon säger godnatt!

Ha en fortsatt trevlig kväll men jag säger God natt! :)

 

♥ / madelene


080810

Äntligen lite ledigt säger jag bara! :) Kom hem från jobbet idag och är ledig nu i två dagar. Hur underbart  som helst. På tisdag blir det Liseberg med godingarna från badet! As najs!! :D 8 dagar kvar på jobbet nu.


♥ / madelene

060810

Nu är det inte många arbetsdagar kvar. Jobbar bara 10 dagar till sen är det slut. Tänk när man bärjade jobba, då tänkte man att gud, vilken lång sommar det kommer bli men det visade sig bli tvärtom. :) Den 10 är det Liseberg som gäller sen är det Galamiddagen den 23 TAGGA säger jag bara! :D Kommer bli as najs! :) Läängtar!

När jag kom hem idag tog jag på mig joggingskorna och tog med mig vovven och sprang en liten runda. När jag kom hem var det nyttig mat som gällde. Det var Keso och melon, till det var det en knäckemacka med ägg på :) Efter det var det lite TV sen kände jag för att hoppa i badet. Hur skönt som helst! :) Nu är det sängen som väntar!



♥ / madelene

väder.nu?

Började dagen med min morgonpromenad som vanligt :) Sen bar det av in till stan där det blev en del ärenden gjorda, bland annat postade jag tillbaka min klänning från nelly som jag beställt. Var lite för stor. Förhoppningsvis blir den andra bättre :) På vägen in till stan var det bra väder men på vägen hem kom det en ordentlig skur och nu när jag tittar ut är det strålande solsken. Konstigt... :P



♥ / madelene

new in!

Gina tricot 99kr

Vero Moda 299kr



H&M 69,50kr

Gina Tricot 49kr

 

♥ / madelene


030810

Off to work......



♥ / madelene

doesn't mean anything

Dagen började med min vanliga morgonpromenad innan frukost :) Sen kände jag att jag var tvungen att ta tag i mitt rum för det såg ju ut som aldrig förr :S Fixade lite med min säng och torkade golvet så jag känner mig väldigt stolt nu ;) Efter det tog jag mig en dusch och gjorde mig i ordning för en liten tripp till stan på min nya cykel :D

Jag vet inte vad jag vill.... :/




♥ / madelene

första augusti

Fy vad det var jobbigt och gå upp idag. Fattar inte varför. Jag brukar inte ha problem med att gå upp men idag, oj oj. Var ju som en zombie :S Nu är det bara idag kvar sen är det en dag ledigt, jobbar en dag, sen en dag ledigt igen :) Kommer bli skönt. Inte mycket var nu på sommarland. Det är bara 3 veckor kvar som man jobbar :S Känns som det var igår som man precis bärjade. :S

Igår var det en liten beställning från nelly som skedde :) En svart klänning som jag hade tänkt och ha på galamiddagen. Kommer bli jätte kul! :)


♥ / madelene

when you tell the world you're mine- agnes och björn skifs

jobbigt jobbigt jobbigt



♥/ madelene

RSS 2.0