Linköping nästa?

Ja det ringde mig idag och jobbet är mitt :)

Blandade känslor......


♥ / madelene

290710

I'm standing by an angel
tears well up inside
feelings of belonging


♥ / madelene

tagga tagga

Jobbintervju snart!


 

♥ / madelene


snabba ryck

Igår kväll efter jobbet var det till att packa väskorna och sätta sig i bilen och åka till Linköping för idag ska jag på jobbintervju. Spännande spännande! :)


♥ / madelene

lite smått och gott

Ja det var ett tag sen nu. :P För det mesta har det varit jobb. Eller det har typ bara varit jobb men det är lika med pengar :D Men en rolig sak är att jag har fått en ny cykel och den är jättefin :D en riktig kärringcykel. :D Den är hur underbar som helst! Nu väntar vi bara på bra väder så jag kan använda den med ;) Cyklade lite på den igår efter jobbet och det blev en tripp till willys där jag och Fredric köpte ingredienser till baguetter. Dessa baguetter blev underbart goda :D Innehöll massa smött och gott som skinka, sallad, skagenröra, paprika, ost och gurka. Mycket gott måste jag säga! :) Så blev det en kopp te till detta. :)

Imorgon är det jobb som vanligt. :) Jobb = pengar :D haha

saknar...

♥ / madelene

vilken morgon!

Vilken morgon säger jag bara. Jag som trodde jag gick upp i god tid för att åka till jobbet i lugn och ro. Men icke då. Jag gick upp och duschade och åt frukost. Gjorde sen iordning mig och skulle åka in för att tanka bilen. Sätter in mitt kort och tar slangen och sätter in den i hålet på bilen. Kommer ingen bensin. Får ut ett kvitto där det står att köpet inte medgavs. Provar igen men samma sak igen. Känner också hur klockan tickar och det börjar dra ihop sig. Andra gången fungerade inte då heller. Jag åker till en annan bensinstation men det funkar inte där heller. :S Måste åka hem och byta bil för att sedan ta mig till Sommarland innan 8.00. Det tar normalt 35 min och jag åker hemifrån mig 07.33. Kommer till Sommarland 07.55. :P Mer säger jag inte.... Hemma nu och ska bara ta det lugnt. Ska snart hoppa in i en varm dusch :)

♥ / madelene

trötta lördag

Oj oj oj, vilken dag säger jag bara. Gick upp i morse och kände redan då att vilken lååång dag detta kommer bli :P Åkte sen till jobbet, sen när vi skulle ut på våra positioner så såg det ljust ut men sen, sen började det regna som aldrig förr! FY fan säger jag bara. Och dessa regnställ som inte håller tätt. Men sen hade jag min lunchrast och tyckte inte lika synd om mig då men då är det någon som kläcker ur sig aa men då är det bara 5 timmar kvar tills vi slutar (Y) Inte kul säger jag bara.... Men nu sitter jag hemma i värmen och ska ut på en promenad :)



♥ / madelene

gym, gym, gym

Nu är det dags för gym. Det är välbehövligt om man säger så :P Idag har det varit sol och bad med världens bästa :)



♥ / madelene

regniga torsdag

Idag kommer det bli mys inomuhs :) Senare kommer jag och Fredric åka till Freja och gymma lite :) Efter det blir det att man kanske kommer titta på matchen mellan Sverige och England



♥ / madelene

missing you

vissa personer sätter djupare spår än andra


♥ / madelene

samma visa igen

Det var jobb som stod högst på listan idag. Det var väldigt varmt men ett dopp i poolen var hur skönt som helst! När dagen ar slut och alla gäster hade gått ur alla poolen så började det åska  och det börjae regna skit mycket. Men som tur var så hade nästan alla hunnit komma in. Väl hemma var det inte mycket nytta som gjordes. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det sängen som väntar :)


♥ / madelene

with arms wide open

Måste säga vilken underbar dag det har varit idag. Idag har jag inte gjort något annat än att ha solat och badat. Jag hade velat gå på en promenad idag men jag vet inte om jag kan det för mitt knä är fortfarande svullet. Så jag tycker lite synd om mig själv för det. Idag är det en sån där dag som man önskar lite mer än vanligt att Fredric var här hos mig. Ikväll kommer det bli LOST. Jag har blivit hlt galen när det gäller det :P Det var så här att jag och Fredriv skulle titta på den serien tillsammans men sen när han åkte hem så kunde jag inte hålla mig så jag fortsatte titta på det. :P När jag väl börjar titta på det så kan jag inte sluta :P Förlåt Fredric, sanningen är ute ;)

Hoppas du kommer snart <3

♥ / madelene


080710

Hejsan hoppas på er! Idag har jag jobbat och man kan säga att det har gått mindre bra åp grund av mitt knä. :/ Kunde heller inte vara med på fångarna på sommarland ikväll heller för mitt knä så jag sitter här hemma och deppar lite. Ringde Kalle sjukgymnast förut och han tyckte jag skulle ta mtt svullna knä och gå till vårdcentralen imorn. Int kul.... Han sa att min broskbit i knät kanske har lossnat för att det har svullnat nu. Känns ju lite sådär va :S Ikväll ska jag bara ta det lugnt, inget jobb imorn utan det kommer nog bli en lång väntan på vårdcentralen. Pratade med elin idag :D Det var jätte mysigt! :D Saknar dig tjejen!




♥ / madelene

springrunda som ska vara bra?

Ja igår efter jobbet tänkte jag att jo men jag tar med mig en hund och springer lite. Det gick väl bra men sen när man kom hem så hoppar det till i knät och jag kan typ inte gå :S Idag på jobbet så hade jag en uppgift där jag skulle gå en hel del och det slutade upp i sjukstugan med ett svullet knä som hade blivit lindat. :/

Nu sitter jag hemma efter en dag på jobbet, har precis ätit och snart nalkas duschen. Efter det blir det lugn och ro framför TV:n :)


♥ / madelene

050710

Sitter just nu och väntar på att Fredric ska komma hem från jobbet. Jag sitter också och funderar på vad man ska välja för ny mobil om man får chansen till att göra det. Palla göra det, det finns ingen som man direkt, ååh den vill jag ha. Måste packa idag med för idag så kommer jag åka hem till lilla Falköping idag.


♥ / madelene


en lyckad helg

Det har varit bad och nattdopp, det har varit grillning, det har varit solning, det har varit fiske och en massa mys :) En underbar helg måste jag säga!

♥ / madelene


wohoo :D

Nu är det dags för nattdopp med Fredric och Erik! :D



♥ / madelene

en underbar fredag!

Det började med att man vaknade av att Fredric pussade mig hejdå för att bege sig til jobbet. Jag går upp en stund senare då jag duschade och gjorde mig iordning för att cykla in till stan :) Väl inne i stan hittade jag en del saker. Efter en stund möter jag Erik, vi gick och shoppade lite åt honom med :) Sen gick vi och tog en glass. Jag skulle lätt kunna leva mina dagar så här. Ikväll kommer det bli grillning med min man och Erik. :)

♥ / madelene


Hejdå Falköping Hej Linköping

Den där duschen som jag pratade om igår var väldigt skön måste jag säga! Har nog inte duschat så länge på väldigt länge :P Just nu har jag packat lite för att jag om några timmar ska åka till Linköping och träffa min man :) Ikväll kommer det nog bli bio som jag nämnde innan :) Imorgon kommer det bli grillning och lite mys med Fredric och Erik i Ekängen vid badet där. Kommer bli jättebra.
Ha det gott folk :)


♥ / madelene

RSS 2.0