never leave your heart alone

Idag har det varit jobb som alla andra dagar här nu :P Det är det enda man gör nu :P Tur att man trivs på jobbet :) Sen var det ju söndag idag med så då var det dubbelt upp ;) Idag kom Fredric hem med efter lägret i Sollentuna. Skönt att han kom hem nu och att han inte ska åka iväg på ett tag nu :P Dock kom han tyvärr inte med till Kina så det är väldigt surt! Imorgon är det ett lite kortare pass, kör 10 till 18 imorgon, det brukar vara till 20 men inte imorgon :) Kanske blir en liten dejt på en restaurang imorgon, vi får se :) Nu ska jag sova och ladda inför en ny dag på jobbet! :D

28.07.11

Idag åkte mamma och pappa vidare till Ransäter. Mycket tråkigt att dem åkte!! Men det som är bra är att vi har haft det väldigt bra! :) Vi har varit på Cloetta-fabriken och Bergs slussar och som ni ser så har vi även varit på Smultronstället :) Det har blivit en del utflykter. Vi har även hunnit med lite shopping och då hittade vi en nytt linne och en ny kofta från Gina :) Sen även ett par nya löparskor som jag ska testa imorgon tänkte jag, en ny tröja och ett par nya strumpor ;) Idag har det varit jobb, just nu sitter jag hemma och tänkte snart hoppa i säng :) God natt!

smultronstället!


LINKÖPING

Mamma och pappa är här!!! :D

i let it fall

JAAA mamma och pappa kommer idag!! :D Sen kommer Fredric hem från Sollentuna idag med! Vilken dag ni ;) Nu snart ska jag bege mig mot bussen för en dag till på jobbet :) Sen är det lite ledigt. Igår hade jag en träff med Lisa och det var riktigt mysigt att träffa henne! :) Ikväll kommer det bli mys med familjen! :D

22.07.11

Idag blev det en träff med Lucinda, mycket trevligt! :) Efter det gick jag och hämtade min klocka som har varit på lagning. Fick då en överraskning för dem hade sagt att jag skulle få betala 200-300 men jag fick endast betala 150 kr så jag tyckte att jag var värd att köpa något för det :D haha. Det blev två nya ringar och ett par nya örhängen till mitt hål längst upp vid örat :) Alltså gud vad det är lätt att spendera pengar så det är ju äckligt :S Tur att man får lön varje månad alltså haha :P Imorgon är det jobb mellan 10 och 18 sen ska jag träffa Lisa Peee! :D

stripe me

Idag jobbade jag sista dagen och nu väntas det en dag med ledighet!:) Såå skönt! :) Känns lite konstigt att inte behöva gå och lägga sig för den anledningen :P Nej god natt folket! Nu ska jag sova en mycket skööön sömn :)

ingen bra start på dagen

Skulle egentligen gått till gymmet nu på morgonen men det är så att jag har inte haft någon tur med elektroniken på senaste tiden och då igår så ville inte min ipod synka med min dator vilket var anledningen till idag att jag inbte gick till gymmet för jag ville få igång min ipod. Jag har nu suttit med den från 9 och höll på att börja tjuta men fick äntligen igång den, fattar fortfarande inte vad det var för del men jag fick igång den och det är huvudsaken! :) Nu har jag ätit lite frukost och ska snart åka till jobbet för en sista arbetsdag den här gången :) Har jobbat 8 dagar i rad nu så jag förtjänar en dag ledig ;)


15.52

Kom typ precis hem från jobbet. Det är så skönt att komma hem så tidigt även att det är en mardröm att gå upp så tidigt på morgonen. Idag gick det riktgt bra, hade ett sjukt bra flyt idag måste jag säga :) Just nu kommer det bli film :)

en av alla jobbdagar

Idag var det uppstigning tidigt för min del. Jag började kl 6 imorse så klockan ringde 04.55. Det var ganska jobbigt att gå upp idag faktiskt för att man jobbade sent igår så det blir lite fel i dygnsrutinen men det är sånt man får ta plus att det gör ju inte så mycket för att man trivs på jobbet så mycket! :) Nu ska jag och Fredric gå och handla och sen blir det mat :)

new in!

Det blev en tripp till stan och det inhandlades bara saker från REAN :)
Det blev ett par nya jeans, en ny kavaj och två nya träningströjor :)

heaven stay

Hemma efter en kort dag på jobbet som jag sa innan :) jobb mellan 3 och kvart över 6. Var i lekstugan idag och herregud vilka föräldrar det finns alltså :S Var en kille på 3 år som gick där inne och bara fuck, sug kuk och grejer :S Sen kom mamman och han höll fortfarande på och säga massa fula ord men hon sa inget :O Herregud.
En lite jobbig sak är att jag har en nerv i ögat som ligger i kläm och gud vad det skakar alltså, eller hoppar eller vad man nu säger :P Det vill liksom inte sluta :P Samma i min stortå, haha jag har en nerv som ligger i kläm där med :P Nej nu ska jag och Fredric gå och handla lite :)

12.07.11

Idag är det jobb men det är bara ett kort pass. Det är mellan 15 och 18.15 så det är skönt :) Imorgon blir det äntligen lite ledigt för det känns som att det kan behövas nu när allt händer och det som har hänt. Snart kommer det bli lite gym.

20.15

Haha kom precis hem från Tinnis och jag har tittat på min första landskamp i vattenpolo :P

mot tinnis!

Nu snart ska jag Fredric och Erik till badet och bada lite :D
Ha det!

set fire to the rain

Igåt var det lite Afterwork med jobbet som jag sa igår och det var väldigt trevligt, enda naktdelen var att man skulle upp och jobba kl 6 så det blev inte så sent för min del :P Idag på jobbet var det väldigt skönt måste jag säga. Lite lagom att göra hela tiden. Tur att man inte jobbar tidigt imorgon kan jag säga :P Det ska tydligen bli väldigt mycket då :P Men det som är bra för dem som jobbar är ju att dem har saker att göra haha ;) Idag när jag skulle cykla hem kom det en liten skur (notera STOR!) Shit var det regnade. Kom hem och kunde vrida ur mina kläder :S Just nu är det lite chill med skön musik :)

.....


vart jag än i världen vänder, står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig

Vaknade ganska pigg idag ändå med tanke på att det blev ganska sent igår. Vi var hemma hos Anton och åt mat och tittade på fotbollen :) En mycket trevlig kväll men den stora frågan är hur fan spelar vi Sverige?! :O Idag är det jobb mellan 12 och 8, ikväll kommer det bli en after work med så det kommer bli snabba puckar hem idag alltså! :P Ha en bra torsdag folket :)

love child

Idag var det jobb mellan 6 och 10 :) Det är så skönt och komma hem och känna att man har hela dagen hemma :) Nu har jag äntligen en mobil med folket :P haha. Pappa kom med en igår. Han skulle till Stockholm igår så då passade vi in att han kom förbi ikea när jag slutade igår. :) Vi hann också med en liten middag tillsammans igår, det var mysigt :) Igår när jag kom hem med så funkade ingenting, varken tv:n eller internet. Så jag passade på att ringa Elin och det resulterade ett 32 minuters långt samtal. :) Nu måste vi ta tag i tvätten med. Man måste ju hinna med lite sånt med när man slutar jobba så tidigt :S

snälla bli min

Det var jobb imorse. Det är så sjukt jobbigt att gå upp så tidigt nu :P Har gjort det sen i torsdags så det börjar sätta stopp nu men som tur är var detta den sista dagen som jag gick upp tidigt, imorgon börjar jag 10 så då får man lite sovmorgon :) Jobbar dock till 20 imorgon :P Men det är bara att kämpa :P  Lite långa pass men det är sånt man får ta :D haha. När jag kom hem förut så var det powernap som stod högst på listan :P Och det var ingen liten för när jag vaknade var klockan 1 :P sov från 11 till 1. Det får man göra ibland ;) Nu blir det inte så mycket gjort :P sitter mest och chillar. Vid 4 sen så åker jag och Fredric till gymmet. Det är väl det enda som ligger på schemat idag :)

17.18

Alltså gud vilken dag. Som jag skrev tidigare så har jag jobbat mellan 6 och halv 5. Det är ingen mysig tid det inte kan jag lova er. :S Riktigt tungt att stå där de sista två timmarna men sen är det ju väldigt mycket pengar som rullar in och det är ju skönt ;) Resten av kvällen kommer nog se ut som det gjorde igår. Lite mat och sen tv. :P Imorgon blir det jobb mellan 6 och 10 så det ska bli väldigt skönt med en kort dag :)

jobb jobb!

Nu åker jag till jobbet. Jobb mellan 6 och 16.30 :)

02.07.11

Vilken dag det har varit idag alltså. Jag har jobbat från 6 till halv 5 på eftermiddagen och mamma det var jobbigt kan jag tala om för er :P Inte just för att det är en lång tid utan också för att det är så otroligt varmt och att det var en hel del folk idag med. När jag väl kom hem så lagade jag och Fredric lite mat och tittade på en film, life as we know it. En bra film som tycker att ni ska se :) Nu blir det inte så mycket mer gjort ikväll. Ska väl snart sova för det kommer bjudas på en likadan dag som idag imorgon, (söndag=pengar folket :D) God natt :)

rolling in the deep

Det blev ingen middag igår som jag sa utan det blev gym runt 5 och sen blev det mys med Fredric, Erik och en bra film. Kvällen blev inte så jätte lång utan vi somnade ganska tidigt. Idag har det varit jobb mellan 6 och 10. På jobbet är det så sjukt varmt att man inte kan lyfta en kartong utan att svettas :S Imorse var det sjukt mycket och göra med vet inte om det beror på att vi har en rea på Ikea för ibland brukar vi få massa pall. Idag fick vi till och med öppna Ta-själv-lagret en kvart senare bara för att vi skulle få undan alla pallar som var på golvet. :P Nu kommer det bli gym och ikväll kommer det bli bio, transformers 3 i 3D. :) Har inte sett någon film i 3D på bio innan så det kommer bli spännande. Innan bion måste vi hem till Anton och hämta en mobil med för jag lämnade in min idag :P Så då får man se hur lång tid det kommer ta innan man kommer få tillbaka den. Hoppas på att man kommer få en ny, då blir det nog en iphone 4 :)

RSS 2.0