Livräddning och HRL 2

Ja nu var den avklarad. Man kan ju säga att det var hur kallt som helst och man stod och satt i vattnet och längtade efter en varm och skön dusch, så därför tänker jag ta en och krypa ner till sängs. Men det gick bra och man träffade massa bra folk! :) Imorgon kommer jag åka till min Fredric. Det väntas bio på kvällen och lite mys :)

♥ / madelene

en onsdag

Det bästa som finns är att man går och lägger sig i en nybäddad säng och att man är nyduschad! Det gjorde jag igår :P Så himla skönt. Idag kommer det inte bli mycket gjort, eller ikväll kommer jag befinna mig i Skara på livräddning och HLR utbildning. Känns ju sådär och åka dit när man är ledig och man vet att man kunde ha tillbringat en tid hemma hos Fredric istället. Men nej då, utbildningen ligger mitt i veckan och jag kan inte åka än :P Men men antar att det är sånt man får ta :P


♥ / madelene

290610

Jag saknar dig <3


vilken underbar dag

Jag bara älskar detta väder! Det är ju hur underbart som helst! Dagen började med en tripp in till stan på cykel. Det var väldigt skönt! Väl inne i stan så var det REA på Vero Moda med hittade tyvärr inget. Gick in på Lindex och gick ut med ett härspänne rikare :) Hemma sen hoppade jag i poolen och det satt ju precis som det skulle! Hur skönt som helst :) Det som har varit mindre bra idag är att min mobil har pajjat. Så det blir att åka till Skövde idag och lämna in den. Men men i och med att det är så fint väder och dagen har varit bra så gör inte detta så mycket. :)


 

♥ / madelene


soliga måndag

Jag överlevde cykelturen! Måste säga att det var väldigt skönt att cykla, tro det eller ej :P Inne i stan inhandlade jag mig tre stycken nagellack. Tyckte färgerna var lite mysiga :) Imorgon kommer det nog bli en tripp in till stan igen :) Och det kommer bli på cykeln ;)

♥ / madelene


cykeltur

Nu ska jag ge mig ut på en lite tur med min cykel. Förhoppningsvis kommer jag inte dö av utmattning :P haha.

 

♥ / madelene


haha

Måste ju berätta att igår när jag och Fredric satt vid matbordet och tittar på LOST så helt plötsligt kommer det in en fågel, en svala :P haha. Lite chockade vi blev :P Men vi öppnade ett fönster och den flög ut :) Ingen skada skedd ;)


♥ / madelene

ny design

Var ju tvungen att hitta på något. Den såg ju inte allt för rolig ut alltså :P Men får se hur länge denna varar. :) enjoy!

♥ / madelene

svensk sommar

Sommaren är äntligen här :) veckan som har gått har varit en av de bästa! I fredags förra veckan fick jag en överraskning som jag fann på stationen och där stod min man :) Mycket trevligt! Vi har hunnit med en hel del :) Det har varit Liseberg, midsommar, promenad till stan med mys på en stenmur, det har varit mys med film i sängen, det har varit ett dopp i poolen. Väldigt uppfriskande var det :P Sen har vi bara njutit av tiden. Tack Fredric, jag älskar dig <3


♥ / madelene

 


Midsommar

Har haft en underbart mysig dag tillssmmans med Fredric :) Vi har ätit mat, spelat kubb och bara haft det hur bra som helst! :)

Tack för att du är du, jag vet inte var jag skulle vara utan dig just nu <3<3

 

♥ / madelene


240610

Jobb idag vilket innebar en tidig uppstigning. Väl på jobbet så var det strålande sol men det var inte så mycket folk vilket jag trodde. Jag och Fredric var nyss inne och handlade inför vår mysiga dag som vi kommer ha imorgon :) Det kommer bli tacos, bad i poolen och grillning på kvällen :)

Jag älskar dig Fredric Gustavsson <3

 

♥ / madelene


promenad genom stan

Idag har det varit en sån där dag som man bara vill sätta en stjärna i kanten. Det har varit solning och en promenad in till stan, mys med vindruvor och lite dricka på en stenmur i stan, en pizza hemma och avslutningsvis mys framför datorn i sängen :) En underbar dag med andra ord tillsammans med Fredric ♥


 

♥ / madelene


första räddningen!

Måste ju berätta att jag fick rädda en man upp från vattnet igår med en stång. Han kunde inte simma och han höll på att drunkna. Jag såg att han låg och plaskade men han var med sin familj. Jag gick fram till dem och frågade om han kunde simma men då sa dem att han bara skojjade. Sen började sonen i familjen ropa efter hjälp. Det var då jag sprang till stolen och hämtade stången och fick dra upp honom. Sjukvårare Robert fick komma och titta till honom. Lite skakis man var efter. :S

Idag var det sista dagen på jobbet för den här gången. :) Nu är det ledigt i några dagar och jag och Fredric hade tänkt att åka till Göteborg och gå på Liseberg imorgon. Det kommer bli jätte mysigt!

 

♥ / madelene


en underbar sommardag!

Igår kunde det ju inte varit bättre väder! Var hur underbart som helst och vi tackar gudarna för att jag var ledig en sån här underbar dag! :) Jag var ute i solen hela dagen och bara tog det lugnt. Under tiden som man ligger där och bara har det skönt säger mamma att jag har fått post. Jag går dit och tittar så är det från Skara Sommarland. Jag fick min första lön! Kan säga att det känns hur bra som helst! :D haha. Att allt slit och jobb har lönat sig :)

Idag har det varit jobb och jobb. Det var tidig uppställning idag. Förstod inte att det var klockan som ringde imorse :P


♥ / madelene


160610

Nyss ringde Dr Brittberg och sa att det blir operation i september. Det blir ingen volleyboll för mig förrän i januari, februari nån gång :S



♥ / madelene

nytt i garderoben

det blev en tripp till Göteborg idag med :)

♥ / madelene


ledighet

Nu har det varit fullt upp i 3 dagar och nu är det ledigt som gäller :) Det kanske inte låter så jobbigt att jobba på Skara Sommarland som badvärd men det är det. Man är helt slut när man kommer hem :S Ojoj. Men idag ska jag in till stan och hämta mitt armband som jag fick av min kusin i studentpresent. :) Sen ska man kanske gymma lite. Man måste ju röra lite på  sig med ;)




130610

Hemma från den andra dagen på Skara denna vecka. Ska jobba imorgon med sen är det lite ledigt :) Ska hinna med en date med Lisa Pee som kommer. Ska kanske hinne med en tripp till Göteborg med :) Annars är det lugnt :) Måste hinna med och gymma lite. :P Måste ju träna. Ikväll blir det TV:n :)




♥ / madelene

mysdag med bästa!

Idag var det sista dagen för mig och Fredric tillsammans. Men dagen spenderades med film på morgonen och en mysig frukost :) Efter det kom Anton ut för att lämna en blomma :). Det blev lite rabarberpaj och vaniljsås till, mycket gott! :) Sen kommer alltid det roliga till ett slut. Jag skjutsade mitt ♥ till stationen och sa hejdå... Det känns jätte konstigt för nu vet jag inte när man ses igen. Man sågs ju alltid efter bara några dagar och det var bestämt hur länge det skulle vara emellan man sågs men nu vet jag inte när man ser honom igen. Väldigt konstigt...

 

 

♥ / madelene


göteborg igår

igår var det göteborg med Fredric. :) det inhandlades ett linne, en tröja, ett armband, en klocka och nya örhängen :) Det var också en väldigt mysig middag med bästa <3

inte bästa bilden men :S

♥ / madelene

det är så tomt

Sitter just nu och läser den fina texten som Bellabus i klassen har läst och det tog inte många ord innan tårarna kom. Hur fint som helst Bella! Jag kan fortfarande inte förstå att det är slut. Vi är och kommer alltid att vara klassen som har allt! Sp3b In my heart säger jag bara! Återträff imorn? :O Jag har en stor klump inom mig och den kommer aldrig att försvinna. Det är bara ni som kan ta bort den. Jag ÄLSKAR er!


Mina fina totally Spies, jag kan heller inte förstå att det är slut med er heller. Det känns så konstigt att man inte kan åka in till stan för att bara hänga. Ingen är där. Nu kan man inte längre ha balkongmys på alla långa raster som man hade eller bara hänga i ett vardagsrum på helgerna. Det var ju det som gjorde mina dagar. Det var NI som gjorde allt som fick mig att skratta! Det var med er jag bildade den STORA familjen! Ni är min andra familj ju men nu har vi sagt hejdå på återseende. Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta. Det var ni som gjorde mig till den jag är idag. Jag vill bara tacka er för allt och på återseende!!


♥ / madelene

Kära familjer, vänner och släktingar,

Tre år har sprungit förbi, jag tror jag talar för alla oss 91 när jag säger det. På ett sätt känns det som igår, mamma och pappa åkte hem, samtidigt känns det som en livstid sen, vi var ensamma på våra rum, lite nervösa, rädda, men mest glada, vi undrade vad det var som väntade oss. Nu har vi upplevt allt som väntade oss då. Nu har våra föräldrar kommit tillbaka, för att hämta hem oss igen. Eller i vissa fall, skjutsa iväg oss till nya platser, än en gång, kanske okända.

Minns ni när resan började mot Tjeckien, 17 timmar dit och 17 timmar hem igen. På vägen hem när vi alla tjejer satt längst bak i bussen och grät till filmen Marley och jag. Men det kändes verkligen inte som att det tog så lång tid för vi hade varandra. Så som vi har haft det nu. Vi har inte märkt att det har gått så fort.

Vi har haft vattenkrig, vi har klätt ut oss tjugoelva olika gånger, vi har ätit minst 500 pizzor, 300 kebabrullar. Vi har tjurat över 90orna som gör oljud, 93orna som lämnar sina sopor i trappuppgången, eller var det tvärt om? Vi har i alla fall såklart betett oss fläckfritt alla år.

I tre år har vi ätit middag sida vid sida, nu sitter vi till bords tillsammans för sista gången.

Vi ska ta med denna tid som ett minne som ligger nära hjärtat. En tid där vi skapat relationer starkare än vänskap. Ett minne för livet helt enkelt.

Nu öppnar sig alla dörrar och vi får massor med valmöjligheter. Det är en tid i våra liv som tar slut och det är en annan som börjar. Det är en frihet men samtidigt är det läskigt, vi vet inte riktigt vad som väntar oss.

Vi har skrattat, gråtit, varit osams, varit sams, stöttat varandra genom svårigheter, gjort i stort sett allt, allt som vänner gör med varandra, och för varandra. För vänner, det är vad vi är, har blivit, och på ett eller annat sätt, alltid kommer att vara. Tack för tre underbara år. Lycka till i framtiden.

 

Jag ÄLSKAR er! <3

 

 


Mina fina underbara oslagbara totally spies!!

Jag kan inte förklara med ord hur lycklig jag är att få ha träffat er! Totally Spies forever ♥

 

 

♥ / madelene

 

 


SP3b <3<3<3

 

♥ / madelene


studentveckan

Om det är någon som säger att detta skulle vara en lugn vecka så har den FELFELFEL! Detta är nog den stressigaste veckan jag har haft på dessa 3 år :P Det är ju inga tråkiga saker som kommer men det är fullt upp hela tiden :P Igår var det kortegevagn som stod på listan man högst på listan var SISTA TRÄNINGEN MED TOTALLY SPIES! </3 Igår var det den sista sista, kan inte fatta det. :S Idag är det middag hos Kalle kl 1 sen ikväll är det togan :)

 

♥ / madelene


RSS 2.0