29.10.10

Månaden börjar gå mot sitt slut och jag känner lite att julstämningen börjar komma  :P Längtar till at få baka lussebullar och knäck och allt som hör till! :D
Idag har det varit jobb från halv 11 till 5, när jobbet var slut träffade jag Fredric så att vi skulle gå och handla lite mat. Ikväll blev det god mat, det blev hasselbackspotatis med en köttbit och tzatsiki :D hur gott som helst! Det blev också mys framför IDOL med lite glass! :D Hoppas ni har haft en lika bra fredag som mig :) Nu ska jag sova och njuta av det sista av fredagskvällen :)

♥ / madelene

suuuget

Lilla suget man har fått nu till att börja spela igen. :/ Saknar volleybollen jätte mycket nu! Vill bara bli bra nu.....

♥ / madelene


26.10.10

Ja idag kan man ju säga att det var en mindre lyckad dag :/ Men imorgon är jag ledig och det kommer vara sååå skönt! Imorgon kommer det bli träff med Bellabus och Lisa PPPP :D Hur kul kommer inte det bli eller?! :D Vet inte vad vi kommer göra men det kommer nog bli en lite träff på något mysigt matstället och då kommer det bli massa prat och maaaaassa mys! Idag har det varit jobb sen blev det et besök hos sjukgymnasten sen efter det blev det ett litet gympass. En bra känsla i kroppen nu efter. Just nu sitter jag med tekoppen i handen och väntar på att Fredric ska komma hem :)

♥ / madelene


hemmapremiär

Idag har det varit en lugn dag. Fredrics mamma och pappa kom på besök och fixade lite med en spegel och gardinerna. Det blev mycket bra. Vid klockan 4 sen var det hemmapremiär för LVC och det blev tyvärr en förlust. Men aja man kan ju inte alltid vinna. Ikväll har det varit mat och lite film. Ett bra avslut för en söndag :) Imorgon är det jobb och ett besök till sjukgymnasten som gäller :)
Ha en god kväll folket! :)


♥ / madelene

underbar fredag

Imorse vaknade man utan att klockan behövde ringa. Vaknade runt halv 11, jag och Fredric tog på oss och gick vidare till gymmet. När vi kom hem gjorde vi lite mat och sen var det dags för mig att bege mig till jobbet :) Väl på jobbet gick det väl helt okej, kanske inte super men helt okej :) När dagen var slut tog jag min cykel och gick in på Willys och köpte med mig lite saker hem. När jag kommer har världens bästa pojkvän tänt ljus och gjort klart maten. Hur underbart är inte det?! :D Vi tittade på IDOL och hade det hur mysigt som helst! Nu ska vi snart sova och vakna utvilade imorgon :) Då kanske man kommer få med sig Fredric till stan :) Jag är glad!

♥ / madelene


NO More

No more ortos :P haha. Besöket hos Dr. Brittberg gick bra och han tyckte det såg bra ut. Han sa att nu väntar det en lång träningsperiod. Det kommer självklart vara ups and downs men jag längtar tills det är bra igen! Snart bär det av hem till Linköping igen. Måste säga att det har varit såååå skönt att ha varit hemma lite. Hur skönt som helst!



♥ / madelene

IDAG!

Idag bär det av hemåt! :D LYCKA!

 

♥ / madelene


snart snart...

Nu är det inte länge kvar tills jag kommer få komma hem lite! Imorgon kommer jag åka hem och det känns så skönt! :) Sen på onsdag kommer det bli en tripp till Kungsbacka igen och då kommer jag bli av med allt och det känns hur bra som helst! Slippa ha på mig ortosen hela tiden, eller det har jag inte :P men det är jobbigt att ha den utomhus med. Kan liksom inte prova jeans för då kommer det ta typ hundra år :P Så det kommer bli så skönt! Idag är det sjukgymnasten och jobb som gäller. Jobb mellan 4 och 7 så det är lite lagom men med det jobbet är det fööör mycket. :P Måste hitta ett annat typ nu. Ikväll blir det att boka biljetter hem! :) Nu blir det lite läsning.
Ha det :) Puss!


♥ / madelene

17.10.10

i could really use a wish right now

God morgon snuttisar!
Idag vaknade vi ganska tidigt :P eller i alla fall jag, haha. Vi har också tvättid idag så det var det första som stod på listan ;) Det kommer nog bli att jag kommer baka bullar idag, MUMMA! :D haha. Fredric kommer plugga idag så honom kommer jag inte se mycket av. Så därför tyckte jag att jag ska sätta mig lite i sysslor :P
Idag längtar jag hem. Saknar min familj. Det kommer bli hemresa för mig på tisdagkväll. Kanske är lite därför man längtar hem lite :P På onsdag är det återbesök i Kungsbacka som gäller och då kommer jag bli av med kryckor och min ortos. Hur skönt kommer inte det bli eller?!!? :D Längtar som satan! Nej nu kommer det bli bullar :)
Cioa! :D



♥ / madelene

soliga lördag

Dagen började med att man sov till halv 12. :P Det var jätte skönt med tanke på att man inte fick så mycket sömn natten innan för att Fredric hade ont. När man hade fått i sig lite frukost och hade tagit den där duschen så gick man ner till stan och träffa Gotland :D haha, nej men Johanna! :D Hur kul som helst. Det blev en fika och en tripp till en del affärer plus en massa prat :) Det var hur mysigt som helst att träffa dig! :D Väl hemma sen gick jag och Fredric och handlade lite till kvällen. Det blev tacos och nu är det mys framför TV:n :)


♥ / madelene

15.10.10

Vaknade tidigt idag av att Fredric hade ont, han opererade sig igår. Men sen lyckades man somna om lite :P Halv 11 skulle jag till den nya sjukgymnasten. Tycker inte riktigt att han är så jättebra. När man har haft Kalle innan så känns det som att man inte kan lita på någon annan :P Men man får väl ge honom en chans. Idag har det annars varit en träff med Fredrics mamma. Det blev ett besök på IKEA, sen handlade vi lite. Nu snart kommer det bli hemmagjord pizza med Fredric :)

♥ / madelene

Be great
be true
be YOU




♥ / madelene

stan

Nu är man tillbaka från stan :) Det blev en hel del shopping med Anton. Han hittade en väldigt massa och jag hittade mig en ny jacka men jag är lite osäker med den jackan. Det är den jackan fast blå. Är inte riktigt vad jag letade efter. Vad tycker ni? Imorn kommer Sofia Björndahl till my place :D Hur najs är inte det eller?! :D haha! Det kommer bli lite guiding i lähgenheten sen blir det nog stan. Beställde ett skydd till min mobil. As coolt haha. :D Hoppas det blir bra :) Nu snart blir det HealthCare igen. Rehab... inte kul.... men det måste göras! Kämpa! :



♥ / madelene

11.10.10

Im off to town :D

 

♥ / madelene


nyinflyttad

Ja nu är man nyinflyttad på klostergatan i Linköping :) Känns sweet :D Har inte fått upp alla saker än men det kommer ;)
Nu blir det mys med Anton och Erik

♥ / madelene

say hello to goodbye

Nästan allt är färdigpackat och allt ligger på golvet i rummet :P Just nu sitter jag och inte gör allt för mycket. Ska nog gå upp till mammsen och pappsen en stund sen är det väl snart dags att sova antar jag. Så flytt imorgon :)




♥ / madelene

09.10.10

Just nu är det packning som gäller. :) Gårdagen tillsammans med fina människor från sommarland blev en väldigt lyckad kväll. Vilka människor alltså :D En sjukt bra kväll!

 

 

♥ / madelene


lite gulligt eller ?! :D

Om vi tittar på bilden ser vi världens lyckligaste sköldpadda. Han/hon är så lycklig att jag tror ett barn som just blivit återförenad med sin familj på självaste julafton där tomten stukat foten och måste stanna över natten och ger honom extra många julklappar bara därför nästan verkar olycklig i jämförelse med den här sköldpaddan.
Jag tror att du är min jordgubbe♥

 

♥ / madelene

 


07.10.10

Vaknade idag av att min arbetsgivare ringer och behövde veta massa saker :P Kunde inte det väntat liksom? :O Men nej nej. Fast det kanske var bra att hon ringde för då sover jag inte bort hela dagen :P Nu är min rehab gjord och nu väntar mitt rum = att jag måste städa :S Idag är det marknad i Falköping, vet inte om man ska gå eller inte :P Måste få tag i Kalle N också för träningsprogram  :P Måste ju ha dem innan man drar.
Imorgon blir det dejt med badisarna :D



♥ / madelene

greys anatomy

Ikväll är det premiär för den nya säsongen :D

 

 

 

♥ / madelene

 


sjukgymnasten

Kom hem från ett besök hos Kalle nu och jag kan säga att jag behövde lite bra nyheter nu :D Gick väldigt bra även att det gjorde cp ont men det är väl sånt man får ta antar jag. Nej men det går framåt vilket jag är glad över! :D Fick lite nya övningar som jag ska göra med :)

ikväll kommer det inte bli så mycket. Chill som vanligt ;) Imorgon är det seriepremiär för Greys Anatomy :D kulkul!! :D

 

♥ / madelene


hemma igen

Ja nu är man hemma efter en kort visit i Linköping. Imorgon kommer det bli ett besök hos Kalle med. Får hoppas att det kommer vara något positivt. Skulle verkligen behöva det nu. Måste bara säga att dagens ros går till Erik Sundberg! Vilken kille alltså! Tack, verkligen, du är bäst!
Ikväll har det inte blivit mycket gjort. Bara kommit hem och inte gjort allt för mycket. Blir sängen snart :)

 

God natt!

♥ / madelene


oj oj, dåligt....

oj oj, här var det dålig uppdatering, men det har sin förklaring :P Vi har inte haft internet i lägenheten förrän idag. :P Här kommer det en kort sammanfattning på helgen :)

Lördag: uppstigning tidigt. Fredrics föräldrar kom och hämtade mig för vi skulle åka och titta på honom när han spelade turnering i Vingåker :)
Söndag: hemma ensam hela dagen så det var rehab som stod högst på listan :P

Idag ska jag åka hem till Falköping igen. Det blev en kort visit i Linkan. Men i helgen kommer jag flytta upp :D



♥ / madelene

RSS 2.0