311209

Sista dagen på året idag då. Dagen ska firas tillsammans med Fredric och Erik, sen bär det av in till stan till Pettsson och Knutte med flickvänner :D Kommer bli super :)

Just nu är han inne och tränar med LVC. Jag kände att i morse ville jag inte gå upp och följa med honom så jag låg kvar :) Jag hoppas att han snart kommer hem.


GOTT NYTT ÅR FOLKET!!!




♥ / madelene

Hemma hos Fredric

Sitter just nu hemma hos Fredric. Det har varit fartfyllda dagar med shopping, träning och mys. Ikväll blir det film och massa gott :)


♥ / madelene

Linköping here i come!

Om drygt en timme så sitter jag på tåget på väg till Fredric :)
Idag så kommer det bli en liten minijulafton för mig och honom.

 

♥ / madelene


251209

Julafton, ja den bara flög förbi. Men i alla fall så var den jätte mysig. Den spenderades tillsammans med familjen framför en brasa :)
Idag var det julafton igen :P Denna gången var det hemma hos farmor. Blev mat och presenter.
Just nu sitter man hemma och har precis tittat klart på en film.
Imorgon så blir det att man åker till mormor för att äta ännu mer :P Fast nu är det hela släkten på mamma sida.

Snart bär det av till Fredric. Bara imorgon kvar sen på söndag sen bär det av(!)



♥ / madelene

24 december, Julafton

God Jul!

 

♥ / madelene


231209

Idag var det Skövde med mamma.
Vi var inne på Rusta och hittade världens
största hand :P



♥ / madelene

dan före dan före dopparedagen

Nu är det bara två dagar kvar till julafton! :D Eller egentligen kan man säga att det är en dag kvar för denna dagen har ju redan gått :P Idag var det städning som stod högst på listan. Jag har varit så duktig! Jag har damsugit och torkat golv samt torkat listor och hängt ut mattor :P duktiga jag! När mamma kom hem, blev hon givetvis jätteglad :P, sen åkte vi in till stan och slängde lite sopor och sen bar det av till gymmet. Hard work work! :) Efter det åkte vi och handlade, min favorit, tacos! Mums. Vi köpte också ett marängberg till efterrätt :)
Fredric fick också sin grej idag som jag skulle göra till honom. Det var inget stort utan det var ett brev som jag hade skrivit. :) Tyckte det skulle vara lite mysigt :)

Längtar till Julafton :D !!


Jullov på riktigt

Idag så började jullovet! Det var mys med klassen först och sen bar det av till kyrkan där det bjöds på sång och ett litet luciatåg :P

Nu ska vi pynta granen och sen blir det mys vid TV:n


♥ / madelene

201209

Shit nu är det bara 4 dagar kvar till självaste julafton. Helt sjukt vad tiden går fort! Känner julkänslorna hoppa inom mig! :) Idag har jag varit med Fredric. Jag hjälpte honom med det sista innan han åkte till Tierp för att spela match men sen skulle han åka hem. Trist men jag kommer snart till honom igen(!) :)
Idag så hoppas jag på att man kommer få tummen ur för att baka lite. :) Sen måste jag göra en sak med :) Fredric, jag pratade ju om att jag skulle göra en sak, ska fixa det idag med :)


♥ / madelene

19 december

 

 

♥ / madelene

 

 


Jullov!

Sista dagen i skolan idag! Jag har ju ingen lektion förrän klockan 2 på måndag men då har avslutningen börjat så jag har jullov nu kan man säga :D  Det var inte så mycket till skola idag för jag har varit hemma för mig rygg som jag skrev i det förra inlägget. Det har blivit lite bättre nu den senaste timmen, eller så är det kanske för att alvedonen har börjat och gälla :O :P Ikväll så kommer det bli mys med Fredric. Måste ju tillbringa så mycket tid som möjligt nu med honom innan han åker hem :/


 

♥ / madelene


kungsbacka

Idag bar det av till Kunsbacka för undersökning av mitt knä. Undersökningen gick bra så nu väntar allsvenskan i vår :) Jag skulle bara köra på. Blev det värre så skulle jag höra av mig och då skulle vi prata om eventuell operation. Mats sa att det var ingen idé att operara mig innan jag slutade skolan för han tyckte att jag skulle få spela så mycket jag kunde innan studenten. Det tycker jag låter som en bra idé. Nu när jag har fått denna goda nyhet så har jag råkat ut för ryggproblem i stället :P Kan ju inte bli bättre ;)

Nu har äntligen snön kommit!

 

♥ / madelene


131209

Det börjar ticka ner för julafton! :) Och det är inte mycket kvar i skolan heller bara en vecka kvar(!) :) Idag blir det att funktionera en match och en blir det hem och fixa för kvällen för ikväll smäller det :D! Vi kommer vara så snygga! Måste fixa nu för att åka :)
Ha det!


♥ / madelene

ALLSVENSKAN!

Det avgjordes igår i en spännande 3-2 match mot Falköpings VK och vi tog hem segern!! :D Allsvenskan till våren!!


♥ / madelene

11 december

11 december = 13 dagar kvar till julafton!
Idag så köpte jag mina sista julklappar och det är så skönt :D Jag är klar!
Nu är det snart dags för träning. Sista träningen för veckan :) Ikväll blir det fredagsmys med Fredric :)

 

♥ / madelene


091209

Precis hemkommen från träningen och sitter just nu med plugg. Jag håller på och skriver om Nazistpartiet för dem som är intresserade :P
Träningen gick väl helt okej men jag gick av efter drygt 50 min på grund av mitt dumma knä :( så jag gick in till gymmet och körde lite. Efter ca en timme så gick jag och Moa upp till maten. Och nu sitter jag här :P Ikväll så kommer jag göra klart historian, sen blir det duschen och efter det blir det chill och sängen :)

♥ / madelene

en god nattsömn

Dagen började med en fet sovmorgon. Jag bara älskar måndagar :D Inte för att det är starten på veckan utan att det är en så bra sovmorgon :D Inte nog med det så var det en helt underbar nattsömn idag. Man kunde sova helt otroligt bra efter gårdagens match mot linköping och som ni såg i det förra inlägget så vi vann med 3-0! Det var en riktigt skön seger med tanke på vad som hände förra gången vi mötte dem. Sofia våran libro skadade sig och kunde inte fullfölja matchen.

Här kommer lite fakta om matchen :) Måste ju visa vart det står om mig med ;) Wiie!

RIG Falköping – Linköping VC 3-0 (25-18, 25-22, 26-24)

 

RIG gjorde ett riktigt bra första set, med få misstag och aggressivt anfallsspel. Lagets serve och servemottagning var klart bättre än när lagen möttes i Linköping förra helgen. Nu bjöd RIG LVC på endast tio poäng sammanlagt i de två första seten, vilket är lite för att vara RIG. Detta tillsammans med att man var tuffa och vågade mycket i anfall gjorde att det blev en klar setvinst med 25-18 i första set.

 

I andra set fick hemmalaget en ännu bättre inledning än i det första setet, när man tog ledningen med hela 15-6. Där efter tappade man lite skärpa och släppte iväg lite enkla poäng till bortalaget. Detta blev till tändvätska för gästerna som körde gasen i botten och gick faktiskt både ikapp och förbi när man tog ledningen med 22-21. Men hemmalaget visade prov på god moral och tog åter kommandot när man vann de fyra sista bollarna i setet, vilket innebar 25-22 till gymnasietjejerna.

 

Om RIG fick en bra start på det andra setet så kan väl starten i det tredje inte heller kallas för någonting annat än en smakstart. Hemmatjejerna tog tag i taktpinnen direkt och anförda av Madelene Molins fina servar knep man omgående en 5-0 ledning och ”Madde” gjorde servess på tre av de fem poängen. Nu blev dock inte succén så långvarig eftersom LVC snabbt kontrade med att också göra tre servess. Därefter var det ställningskrig hela vägen in på målsnöret. Ledningen växlade fram och tillbaka mellan lagen. LVC ledde hela vägen efter 20 poäng fram till 24-22, men ännu en gång visade RIG-laget prov på mental styrka när man återigen vann de fyra slutbollarna i setet och matchen.

 

-Vi gör säsongens bästa match idag vilket var kul. Nu förändra inte detta förutsättningarna nämnvärt inför nästa helgs avgörande match mot Falköping, vi måste ändå vinna matchen för att gå till Allsvenskan. Ända skillnaden är väl att nu räcker det att vinna med 3-2. Det var många positiva saker med dagens match. Vi gjorde få misstag, vi vann både serve- och servemottagningsmatchen som är så viktig i volleyboll. Dessutom så lyckades vi med alla våra byten idag. De som kom in tog för sig och tillförde både kvalité och energi till laget på ett bra sätt. Dessutom så var det bra stöd från bänkspelarna under hela matchen vilket känns väldigt positivt för de spelarna som är på planen. Bästa poängplockare i dag var Jennie Hugosson och Fanny Bengtsson, men ett tecken på att hela laget funkade i dag var att vi hade sex spelare som tar mellan elva och sex poäng säger en mycket nöjd tränare hos RIG, Martin Karlsson

 

Med dagens seger i ryggen kan nu tjejerna gå med högburet huvud i veckan och ladda inför den helt avgörande matchen mot Falköpings VK på lördag, avslutar coach Karlsson.

 

♥ / madelene


segern är vår!

Fan vad bra vi var idag! Vi piskade på Linköping idag! :D Vi vann med 3-0!! :D


♥ / madelene

baconvaccinet

Tog sprutan idag! Jag överlevde ;) Har lite ont i armen idag, får hoppas att det blir bättre imorn :)

 

♥ / madelene

nervositet

Nu så kommer nervositeten! Jo det är nämligen så här att jag kommer ta sprutan imorgon och jag tycker inte om sprutor :S Alla säger att det inte känns men jag tycker inte om nålarna som kommer stickas in i min arm! Jag vet att jag är töntig men så är det :P jag tycker inte om det, usch! Jag är så nervös!

Nu har det blivit lite onyttigheter idag igen. Det är inte bra .. :P Jag får inte göra så! Jag har lovat mig själv. Nu måste det bli slut på dem där onyttigheterna. Det börjar imorgon ;)

Idag filmade vi på träningen. Det gick inte så bra till en början men sen när jag började skärpa till mig så gick det bättre :) Nu blir det duschen sen blir det 21:an :)


♥ / madelene



störst, bäst och vackrast

 

♥ / madelene


RSS 2.0