biljetterna är....

Biljetterna är bokade så imorgon kommer jag att se Fredric igen :D Det var väääldugt länge sen nu, typ 3 veckor sen eller något, kanske till och med mer :S. Nej men det ska bli skönt och se honom lite :) Imorgon♥! :D


♥ / madelene

tidig onsdagsmogron...

tidig onsdagsmorgon blev det för att den lilla vovven inte ville sova längre så då var det till att gå upp. Men man kan ju se det lite från den ljusa sidan för du har jag redan gjort min rehab så nu är det bara en gång kvar ;) Idag kommer det bli dataspel :P haha. Jag lyckades installera spelet igår så nu lär det spelas :D haha. Nu här näst nalkas det dusch i alla fall sen blir, ja vi får se vad som kommer hända sen :D Måste ju få i mig lite frukost med ;)
Ha en bra dag :)



♥ / madelene

28.09.10

Sitter just nu vid datorn och försöker instalera ett spel men det vill liksom inte göra som jag vill :S och då blir jag lite putt. Men nej inga sura miner nu! Får försöka sen igen och se om det går annars får jag väll hitta på något annat. :) På torsdag troligtvis kommer jag få åka till Fredric :) jag som inte har träffat honom på snart 4 veckor, eller jag träffade honom när jag var på anställningsintervju men det var typ bara 2 timmar så det räknar jag inte :/ Men snart snart :)


♥ / madelene

finfina människor

I helgen har jag fått träffa massa fina människor som man har saknat så otroligt mycket! Jag kan inte beskriva i ord hur skönt det var att få träffa alla! Ni vet vilka ni är!


♥ / madelene

NM för hela slanten

Nu är det full fart med U19 NM. Igår var det en träff med fina flickor och igår fick jag äntligen träffa min Elin!! Så skönt! Nu väntas det utgång men ingen alkohol för min del :P Kommer bli kul, känns som old times igen :D

Btw mitt pusslande går framåt ;)

♥ / madelene

dags igen

Nu är det snart dags för ett besök hos Kalle-sjukgymnast... :S



♥ / madelene

22.09.10

Just nu sitter jag och väntar på att Kungsbacka ska ringa. Ska fråga dem lite saker som kanske är bra att veta liksom :P haha. Det var ju meningen att jag skulle börja jobba på måndag men jag kommer stanna hemma 2 veckor till. Känns väl lite så där. Men om man ska se det från den ljusa sidan så hinner jag ju träffa alla en gång till innan man åker :D Idag kommer det väl inte bli något. Får se om man kanske åker in till stan. Har nämligen fått ett tips från Jullan att man kan ju faktiskt pussla när man inte har något att göra :D haha. Så det kanske blir att man åker in och fixar det idag och börjar pussla ;)



♥ / madelene

smärta

Ja det var fan rätta ordet! Fan vad det gjorde ont idag. Men Kalle tyckte att det ändå såg bra ut. :) Jag kunde böja knät i 90 grader redan men oj vad det tog emot :S. Fy fan! Ska dit på fredag igen. Får hoppas att det har blivit bättre då (!) :)



♥ / madelene

snart snart....

Snat bär det av in till Kalle-sjukgymnast :S nervös....... :S



♥ / madelene

idag är dagen ...

Idag är dagen jag kommer gå till Kallesjukgymnast och böja knät. Är lite nervös men det kommer nog gå fint :)
Just nu la jag precis på luren efter ett mycket eferlängtat samtal med Elin ♥ ! Mycket skönt att få prata och i helgen kommer vi ses :D Längtaaar!! Just nu sitter jag och tittar på lite datorer, måste ju skaffa en ny :P haha.  Min börjar gå lite segt om man säger så :P Får se om man hittar något. :) Igår tog ja min sista spruta :) Är väldigt lättad över detta! 14/14 sprutor liksom ;) Just nu mår jag bra! :)

Ha det!




♥ / madelene

glad, lycklig, spänd, orolig = många känslor

Ja det är många känslor som flyger runt just nu. :P Idag kommer jag ta min sista spruta och jag är överlycklig! :D Jag har klarat mig igenom 14 stycken :P Det trodde jag inte om mig själv. Det har inte varit några problem alls! :D Nu kommer min mage kunna bli icke-blå haha :P Detta kommer firas med en kladdkaka sen med dumle i. Ja det låter gott och förhoppningsvis kommer det smaka fantastiskt! :D Imorgon ska jag till Kalle-sjukgymnast. Då kommer jag för första gången få böja mitt knä. Det kommer bli awsomeo och förhoppningsvis kommer det gå bra men är rädd att det kommer göra ont :S Men som sagt det vet man ju inte förrän imorgon så I'll let you know! ;)
JagärGlad!




♥ / madelene

here we go again

Ja nu var det dags för anställningsintervju igen ;) haha. :P
Nu på torsdag :)


♥ / madelene

middag

Igår var det ju middag med min kusse Desirée. Mycket trevigt och jag fick reda på att jag kommer få ett litet kusinbarn till i januari :) Grattis till mig haha. :P Efter middagen gick jag runt lite på stan och inhandlade lite smink och en tröja. Har ju inte blivit så mycket shoppande nu på sisa tiden. :P Men nu fick man passa på. Tog dock en evighet att gå igenom stan hahaha. Jag känner att det inte har varit några problem med knät och det, jag har tagit det ganska bra men nu börjar det gå åt andra hållet. :S Jag kan inte göra någonting utan att mamma eller pappa måste hjälpa mig. Det är jobbigt just nu. Mycket.  På tisdag ska jag träffa Kalle igen och då kommer jag att få ta av mig den, jag kommer inte behöva ha den inomhus vilket kommer bli så skööönt!

♥ / madelene

vuxen?

Shit vad tiden går, röstade för första gången igår :D

♥ / madelene

160910

Gud vad jag har mycket at göra alltså, jag tror jag går i taket! NOT haha. Jag sitter här hemma och inte gör ett skit :P Det är därför man hinner blogga så mycket ;) Fast nu de senaste dagarna har jag ju haft lite och göra, jag var ju hos Kalle-sjukgymnast i tisdags och sen var jag och la om mitt knä och idag ska jag tro det eller ej också göra något :P Jag ska ut med min kusin :) henne träffar man inte varje dag liksom. Så det kommer bjudas på middag på Wokstugan och massa prat :) Mycket mys!


 

♥ / madelene


nytt och fräscht

ja som ni vet så var jag och bytte plåstret idag och att jag var nervös men det var inte alls farligt. Det som gjorde ont var när jag skulle dra bort klistret runt om men det är ju för att man är ju inte direkt nyrakad på det benet haha. På måndag eller tisdag så kommer jag äntligen att få ta bort den. Då kommer jag bara behöva ha ställningen ute. Awsome säger jag! :D Men nu ser det lite fräschare ut ;) Ikväll kommer det väl bli som vanligt att man sitter och tittar på TV, tror jag kan alla program som finns på TV just nu ;)

Ha det :)


♥ / madelene

bound by love

Besöket hos Kalle igår gick bra :)  Han tyckte det såg bra ut vilket är bra! Så jag kanske kommer få cykla nästa vecka :) Idag kommer jag också besöka Vårdcentralen fast idag ska jag ta bort mitt plåster. Jag kan ju säga så här att det är inte mycket vitt på det utan det är en annan färg. I och med att det inte är så mycket vitt kvar känns det som att det kommer göra piss ont. :S Att det kommer ha fastnat och sånt. Så jag är lite nervig om man säger så. Det ska bli skönt att det blir bytt i alla fall :) Nej nu ska jag ta min blåprickiga mage och hoppa in i duschen ;)


♥ / madelene

vi välkomnar den lilla :D





♥ / madelene

hang with me

Nu har det varit lite tomt och dålig uppdatering :P Det har varit mys med sommarlandare som jag skrev innan och det var, ja hur bra som helst! :D Lite bilder får ni här med :) Idag kommer det bli ett besök hos kalle-sjukgymnast, får hoppas att det bli sweet. Annars är det nog inget. :) Ta hand om den lille korven blir det väl :)









Sjukt bra kväll! :D


♥ / madelene




the fray



♥ / madelene

lycka

Kvällen har spenderats med 12 st från Sommarland och jag kan säga att jag hade ett leende på läpparna hela kvällen! Det har varit hur kul som helst! Elias du har en snygg stjärt, säger allt! hahaha. Har nog aldrig skrattat så mycket under en kväll! Först var det bowling som gällde och jag måste ju säga att man dominerade rätt hårt med ställningen på benet! NOT! Efter det var det en tripp till Wallemans där vi tog oss lite mat. Efter maten var det bara en mycket trevlig stund där vi satt och pratade och för min del skrattade ;D
Tack för en sjukt rolig kväll! :D


♥ / madelene

110910

Just nu känner jag mig helt vilsen, helt lost. Jag vet varken ut eller in just nu. Jag vet inte vad jag vill eller vad jag vill göra. Det känns som att jag kan göra något men jag vet inte vad. Jag har försökt men det går inte. Jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska göra.


Idag kommer det bli Skövde med Sommarlandsgänget. Det kommer bjudas på bowling och trevligt folk :)

♥ / madelene


08,45

Idag tyckte jag att jag vaknade ganska tidigt, vet inte varför men det kanske var för att jag har lite att göra idag. Började med att ringa Kalle-sjukgymnast sen ska jag arbeta mig nedåt på listan ;) Finns en del att göra så att säga. En av sakerna är att vi kommer få hem en ny liten vovve idag :) Mycket myyysigt :D Ni får höra mer om det sen och bilder på den nya kommer självklart upp ;D

 

♥ / madelene


en bra tisdagkväll

På morgonen när jag vaknade mådde jag inte alls bra. Då tänkte jag direkt på att jag inte skulle kunna bjuda hem dem från Sommarland. Så jag sa ifrån men efter lite mat i magen så var jag fit for fight igen ;) Hörde av mig till folket som skulle komma hem och det blev lyckat :)

Idag vaknade och mådde ganska bra. Vet inte vad det är men jag känner mig inte riktigt 100% men det är väl för att mediciner och sprutor. Det blir väl bra :) Vet inte vad som händer idag. Inget planerat, får väl se. Juste, Fredric har fixat en lägenhet till oss med :D As najs! :D


♥ / madelene


Falköping - Kungsbacka - Falköping

Ja nu ligger jag hemma efter ett besök i Kungsbacka. Operationen gick bra och jag kommer få gå på kryckor i 6 veckor. Det kommer nog gå bra :) Nu dessa 2 veckor som kommer, kommer jag få ta en spruta varje dag med. Inte kul!! :S Jag som tycker om sprutor sen innan. Sprutorna är för att jag inte ska få en blodpropp i benet. Men det kommer nog gå bra :)

 

Simma lugnt folket :)

 

♥ / madelene


imorgon

Imorgon är det operation.



♥ / madelene

lördag kväll

Nu snart kommer grannarna komma och då kommer det att bjudas på kräftor och mys. :)


♥ / madelene



Ullared is the shit!

Igår var det Ullared som stod högst på listan! :D Det inhandlades:

En gosig tröja
Hårsnoddar
Hårspännen
Spraybalsam
Nagelacksremover
sminkborttagningsservetter
En nessesär
Massa snygga trosor
En väska
Parfym
Och det bästa av allt! Jag fick ett nytt täcke och 2 st nya kuddar! :D



♥ / madelene

030910

Ullared here I come! :D



♥ / madelene

en lyckad dag med Sylvia :)

Tack för en bra dag! :)

 

♥ / madelene


RSS 2.0