dag 11 - mina syskon

Jag har bara ett syskon och det är en bror som heter Partik. Han går andra året på gymnasiet och där går han trätekniska på Ållebergsgymnasiet.
Vi växte upp med en hel del lek och en del bråk men det är väl det som kallas syskonkärlek. :)
Nu när jag har flyttat så har vi inte så mycket kontakt men man får ju ta vara på den tiden som vi har när vi väl är med varandra :)



♥ / madelene

time is nothing

Hemma nu efter jobbet. Det var jobb mellan 6-10. :) Gick helt okej, var inte så mycket att göra idag så det gick fort :) Nu, ja vad ska man göra nu? :P Det är den stora frågan. När man har såna här tider som man tycker är jätte skönt för då vet man att man har hela dagen framför sig liksom men vad ska man göra :P haha. Kommer inte göra något vettigt idag ändå :P Vet inte om man ska till gymmet sen kanske och göra lite rehab. Mmm vi får se :P Nu ska jag nog ta mig en powernap för det mina vänner är det bästa på dagen som man kan göra om man har jobbat tidigt ;)

 

♥ / madelene


30.01.11

Idag var det jobb från 6 till 10. Man kan säga att det var lite jobbigare att gå upp idag :P När jag väl kom till jobbet så var det inte alls lika lugnt idag utan det var tvärtom :S Så  det var en hel del att göra idag. När klockan slog 10 så var det en liten fika med Lucinda och sen tog jag min cykel och cyklade hem. Hemma väntade en 3 timmars powernap :D Mmm säger man till det! :D Jag har även hunnit att ta mig till gymmet idag så nu känner man att jag har gjort mitt för dagen ;) Snart blir det mat och film med Fredric, Anton och Erik! :D


♥ / madelene

Miss lonely

Haha ja det var precis det jag var imorse när jag skulle cykla till jobbet :P Inte en jävel var ute :P Men det är kanske inte så konstigt när klockan var halv 6 på morgonen (A) :P Det var varupåfyllning som stod högst upp på schemat :) Det var en väldigt lugn morgon måste jag säga. :P Jag och Oskar hade inte alls mycket och göra. Men såå skönt. Bra start på dagen liksom ;) Snart ska jag iväg och jobba igen (pengar.....) Jobbar till 5 idag sen är det finito liksom ;) Ikväll vet jag inte vad som kommer hända. Fredric är i Uppsala och spelar så han kommer väl komma hem sent antar jag. Så en lugn kväll kommer det vara här i Linköping :)
Har bokat biljett hem!!!!!!!! :D:D

♥ / madelene

guuuuud

Guuuuud vad skönt att man palla sig till gymnmet. Det känns helt ja jag vet inte hur jag ska förklara det :P Men det känns hur skönt som helst vill jag bara säga :P Så till er som inte vet om ni ska gå, GÅÅ :D haha. Nu har det blivit lite mat och snart blir det duschen :D



Måste ju säga att när jag kom hem så började jag undra var jag hade lagt mina pengar från min födelsedag och jag hittade dem inte :S Lite panik man fick eller. Letade som fan i hela lägenheten och jag bara aa men tänk om vi har slängt dem (dem låg i ett litet kuvert), att dem låg ihop med posten som vi får. Tankarna bara flödade liksom. Fredric bara nej men dem ligger här någonstans. Jag letade i alla väskor som jag trodde haft med mig men sen visade sig att jag hade med mig en väska till och där låg dem :P puuuuuuuuh säger jag bara haha :P


♥ / madelene

....

Idag vaknade av att Lucinda ringde :P Hon ville komma hit så jag bara a varför inte :P Det blev lite fika där innan hon skulle till jobbet :) Just nu sitter jag och funderar på om man kanske ska ta tag i livet och gå ner och gymma lite, eller i alla fall göra min rehab. Då slipper jag ju göra den någon mer dag i veckan :D Ikväll kommer det kanske bli lite mys med Malin och Lucinda :D Inte träffat Malin på jätte länge så det kommer bli kul!
Nej jag måste till gymmet idag i alla fall :P Slipper man ju sen i helgen ;)

♥ / madelene

dag 10 - det här hade jag på mig idag

 

♥ / madelene


dag 9 - min tro

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga där :P Jag vet nämligen inte vad jag tror på. Eller om jag ska vara tråkig så säger jag att jag tror på något :P När det kommer till det övernaturliga så tror jag lite på det. När man har sett vissa tvprogramm och så. Sånt tror jag finns och även medium, jag menar om du går till något medium och ni känner inte varandra sen börjar hon/han säga massa saker om dig som är sant. :P Så det tror jag på :) Annars vet jag inte vad jag ska säga. :) Jag tror på något. Så rolig är jag ;)



 

♥ / madelene


måndag? tisdag? onsdag? torsdag? Vilken dag? :O

Ja nu när man har jobbat så mycket som man har gjort alltså 10 dagar utan ledighet :P så vet man knappt var det är för dag längre :S Men den som inte vet är det onsdag idag :P Idag innebär det också att detta var min sista jobbdag och nu har jag två lediga dagar framför mig :) Idag har jag även hunnit med lite shopping :) Det kom med en ny jacka, en ny blus och ett amband :) Nu finns det lite mer i garderobe så nu tycker jag att det snart kan bli vår så man får använda den nya jackan ;) Ikväll kommer jag inte göra ett handtag :P Eller jo jag kommer göra lite mat och sen kommer det bli tv för min del.





♥ / madelene

25.01.11

Oj oj, vaknade imorse och var helt slut :S Har jobbat 9 dagar i rad men man får väl tänka att det är pengar :P Så ikväll kommer jag inte göra allt för mycket. Sitta och titta lite tv och sen sova i någorlunda tid. Imorgon kommer det bli jobb med. Då blir det jobb mellan 11.30 och 14.30 så det är inte så länge :) Skönt :D Vet inte vad man ska hitta på, eller jo det måste bli lite rehab... inte kul.... Men som sagt det är något som måste bli gjort. Det är kanske därför som det är så bra som det är med. Att man verkligen har gjort det så ofta som man ska  :)
Nej ha det gött folket! :)


♥ / madelene

dag 8 - ett ögonblick

Detta är som ett ögonblick men det har hänt flera gånger :P Det ögonblick som jag tycker är så härligt är när man vinner en jämn boll till exempel eller när man vinner en jämn match. Den glädjen och hur man känner sig det är obeskrivligt. Det är bland den bästa känslan man kan ha tycker jag! Man kan väl säga också att det är det som jag saknar just nu. Volleybollen. Kunna spela och känna den glädjen! Man mår ju bra i flera veckor efter :P



Även STUDENTEN är ett ögonblick som jag aldrig kommer glömma! Vilken magisk dag. Man gick med ett leende hela dagen! :D



♥ / madelene

dag 7 - min bästa vän(ner)

Jag har många väldigt bra vänner måste jag säga och ni ligger mig varmt om hjärtat! Jag måste ändå säga att jag har 4 bästa vänner.

Nr 1. Min pojkvän. Jag kan verkligen prata med honom om allt! Jag har känt honom i lite mer än 4 år och jag känner att jag kan lita på honom till 120 %



Nr 2 och Nr 3. Det är Lisfis och min alldelses egna Lars-Olof, Elin! :D Jag måste säga ni har hjälpt mig genom allt. Ibland vet jag inte hur jag hade klarat mig utan er. Ni är mina klippor! Ni anar inte hur bra ni är!!! Jag älskar er ♥ Jag saknar er så jätte mycket när vi inte är tillsammans! Lisa kan jag träffa lite när som i och med att hon har med flyttat till Linköping men Elin har flyttat helt åt fel håll. Nu är vi flera mil ifrån varandra och har inte setts sen ja jag vet inte när det var senast. Men jag hoppas att det inte dröjer allt för länge tills vi ses!


Nr 4. Det är min mamma. Min älskade mamma. Ja vad mer behöver man säga mer än att hon är min mamma och hon är bäst ♥


♥ / madelene

22.01.11

Äntligen hemkommen från jobbet. Tog en liten tripp in till skopunkten idag med Lucinda och gick ut med två par skor rikare. Lite blandat fest och vardag :D. Nu sitter jag hemma och inte gör något. Har ingen aning om vad jag ska göra idag. :P Lite rastlös faktiskt. Imorgon är det också jobb från 6-10 :)

 

♥ / madelene


dag 6 - min dag

Min dag har sett ut så här att jag ställde klockan på 10 för att äta frukost och göra mig klar för jobb :) På jobbet går det bara bättre och bättre :) Vid halv tre slutade jag och gick hem och åt. Då åt jag de mackorna som jag hade gjort på jobbet och gud vilka goda! :D Vid halv 5 gick jag ut till bussen för att ta mig till Ryd hem till Emma. Hemma hos henne bjöds det på Lustparty. Nu snart så ska jag gå och sova. :) Inte så jätte kul dag men that's life ;)

♥ / madelene

19.01.11

Idag har det varit jobb från halv 12 till 17 :) Nu börjar man komma in i det lite men det är fortfarande nytt. Man ska väl inte ha för höga kvar på sig antar jag men det är liksom en liten vana jag har, att man ska vara bra på allt men alla har vi ju varit nybörjare på allt :) Ikväll har det varit en mysig kväll med Fredric framför en jättebra film som heter " the secret life of bees". Det är en film som jag verkligen rekommenderar! :) Nej nu ska jag ha lite mer mys med min pojkvän som är hemma för en gång skull :) Ha en bra onsdag!

♥ / madelene

dag 5 - vad är kärlek?

Kärlek tycker jag är ett väldigt starlt ord men själva kärleken behöver inte vara något stort, den kan vara enkelt. Den kan vara på så många olika sätt. Man kan till exempel älska en sak, man kan älska ett djur och man kan älska en person. Men kärlek är något som får mig att må så himla bra. Veta att det finns människor som älskar mig. För mig är kärlek allt. Jag kan inte vara utan den för att den får mig att må så bra! Jag är beroende av den! :)

 

♥ / madelene


det kunde inte slutat bättre

Ja igår kom jag hem till Linköping efter några underbara dagar hemma i Falköping. Det bjöds på min födelsedag och lite kalas :D Men framförallt var det att jag fick träffa min familj! Idag var det även jobb tidigt, det var mellan 6-10 så det kändes när man gick upp. Kände för att ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet.. :S Men nej, upp och hoppa tänkte jag :P Efter jobbet sen gick jag till gymmet och gjorde min rehab :) När jag var klar med den skyndade jag mig hem för att laga lite mat och sen hoppa in i duschen. Efter duschen sen tänkte jag att jag skulle ta en powernap men sen tänkte jag att nej men jag kan lägga mig tidigt ikväll sen. Men så tänkte jag till en gång till att jag känner mig själv rätt bra så jag kommer inte lägga mig tidigt. Så jag tog mig en lite powernap på en timme och gu så skönt det var! :D Efter min underbara powernap gick jag ner till stan för att se om det fanns några långa träningsbyxor och ja det fanns. Gick från stan med ett par byxor rikare :) När jag gick på stan fick jag ett samtal från Lisa, hon undrade om jag skulle med till träningen så det blev ett litet träningspass för mig :D

♥ / madelene

14 januari 2011

Ja födelsedagen kunde inte firas bättre :) Det blev en ganska lugn dag med frukost på sängen och sen ikväll träffade jag bästa kusinen och av henne fick jag örhängen och ett jätte fint armband! Tack tack så mycket! :D Vill också tacka för alla gratulationer idag :D Puss på er!

♥ / madelene

20 årsdagen!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det dagen jag fyller år :D Haha. Grattis till mig! :D Happy face!!!

 

♥ / madelene


12 januari 2011

Jag har typ precis kommit hem efter ett tidigt jobbpass på ikea. Började 6 idag så det var uppstigning vid 04.30. Trött var jag som attans men det var bara att pallra sig upp ... :S På jobbet sen var det lugnt, inte så mycket att göra. Just nu sitter jag här men känner att jag verkligen måste börja packa snart för pappa kommer och hämtar mig. Ska hem till Falköping idag! :D Dock utan Fredric :/ Så det är väl bara till att börja nu.... suck.... :P

♥ / madelene

dag 4 - det här åt jag idag

Ja vad åt jag idag :P Det blev ingen frukost för det blev gym istället. Tänkte att jag skulle gå en en stund innan frukost men det tog för lång tid :P Så det blev lunch och då var det pasta med skinksås :D På jobbet sen blev det en korv med bröd plus 4 mackor och nu sitter jag och väntar på kvällsmaten och då kommer det bli lasagne :D Mycket gott! :D


♥ / madelene

04.20

Ja det var då klockan ringde. Jag skulle upp och jobba klockan 6 och bussen gick kvart i :P Man vad ju tvungen att hinna med att äta frukost med :P Idag var det jobb på VPF (= Varupåfyllning). Det gick ut på att man helt enkelt ska fylla på varor :P Det gick bra men det är ju som alltid mycket att lära sig men det kommer nog gå bra när man väl har kommit in i det :) Nu ska jag och Fredric laga mat vet dock inte vad men vi får se vad fantasin tar till med ;)


♥ / madelene

dag 3 - mina föräldrar

Min familj består av 4 familjemedlemmar inklusive mig ;) Det är mamma Susanne, pappa Ingemar och lillebror Patrik. Min mamma tycker om att spendera en del tid med våra hundar då dem ställs ut och kör en del andra tävlingar. Pappa spenderar en del tid på bilar då det är hans största intresse :) Patrik, ja vad ska man säga om honom :P Han är i tonåren och då är det väl bara dator som gäller eller? :P Nej men han spenderar en hel del tid med sina kompisar. :)

Om man ska säga vem man är lik så vet jag inte, eller jo jag tror att det är min mamma :P Det är vad alla säger i alla fall :P



♥ / madelene

dag 2 - min första kärlek

Man har ju haft en massa "första kärlekar" :P Alla kändisar, alla husdjur och så vidare men jag måste säga att min första kärlek är den killen jag har just nu :) Fredric Gustavsson <3 Som jag nämnade i det förra inlägget så har vi varit tillsammans i 4 år och det känns jättebra. Vi bor tillsammans i en etta i Linköping där vi trivs jättebra!


 

♥ / madelene


dag 1 - om mig

Ja var ska man börja :P

Jo men jag föddes den 14 januari 1991 (vilket innebär att jag fyller år snart bara så alla vet ;) ) Jag har hela mitt liv bott i Falköping. Jag gick på Fredriksbergskolan med den klassigaste klassen! 9 C :D

När det var dags att söka till gymnasiet sökte jag till samhällsprogrammet och jag sökte även till volleybollgymnasiet och kom in på båda! :D Under mina tre år på vlleybollgymnasiet träffade jag de mest enastående personerna och jag har verkligen skapat vänner för livet!

I somras nu tog jag studenten och det var den mest magnifika dagen i mitt liv! Vilken dag, vilken känsla! Den dagen kommer alltid att ligga varmt om mitt hjärta.

Innan jag började gymnasiet fick jag komma på ett landslagsläger med volleybollen och där träffade jag min Fredric. Vi har varit tillsammans i 4 år och nu bor vi tillsammans i Linköping och jag trivs som fisken i vattnet. För inte så längesen fick jag även ett jobb på IKEA som jag även där stormtrivs! :)

I framtiden vet jag inte vad som kommer hända. Jag har lust att vara aupair någonstans. Jag vill även plugga till sjukgymnast men det är väldigt svårt att komma in på den linjen. Så vi får se :)

♥ / madelene


utmaning

Ja nu tänkte jag passa på att ta mig an en utmaning som jag har sett på andra bloggar. Tänkte att jag skulle testa ;)


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

♥ / madelene

sköna lördag

Idag har det varit en alldeles prefekt lördag! Idag har jag haft en dejt med Lisfis och det kändes så skönt att träffa henne och prata av sig lite! :D Det blev en del inköp på stan. Det blev ett linne, en väska och en bh. Lite saker på rean hittade man allt :) Efter stan var det mys och lite film. En bra avslutning på en skön lördag med Lisfis!


♥ / madelene

8 januari 2011

Idag var det inget jobb så det var lite skönt men det är ändå kul att jobba bara för att man är lite inlove med ikeajobbet! :) Men ja en dag ledig och den ska spenderas så att jag ska snart möta upp min lover för att sedan gå till gymmet. Där måste, måste jag göra min rehab för den har det inte blivit så mycket gjord och det måste den. Sen ska jag gå lite på stan hade jag tänkt och spendera massa pengar :P Rooligt! :D

♥ / madelene

04.01.11

Ja då var det redan 4 januari 2011. Idag har det varit jobb från 11.30 till 20.25. En lång dag men det kändes inte som att det var en sån lång dag. Gilla IKEA. Måste säga att när man är på Ikea så känns allt så bra så PUSS på Ikea! :D Nu sitter jag här med Fredric efter en god middag som han hade gjort tills jag kom hem. Vilken händig man ;) Hoppas att ni hade en bra dag idag! :D


♥ / madelene

4 år

Idag är det 4 år sedan jag blev tillsammans med min Fredric idag :)
Jag älskar dig <3


 

♥ / madelene


en skön söndag

Vaknade av klockan tidigt imorse. Fredric skulle iväg och döma. Jag kunde ju gått med men jag kände väl att nej jag ligger kvar liiite till ;) Gick sen till hallen efter en skön dusch och en snabb frukost. Efter första matchen var det lunch med Fredric och Anton på ett ställe där vi träffade resten av laget. Efter lunchen var det back to sporthallen för en annan match där LVC snopet förlorade :P Nu ikväll hade det varit tacomys och Narnia. Snart blir det att dejta John Blund för att få en skön nattsömn och ladda inför en dag på IKEA! :D



♥ / madelene

år 2010

Nyår 2010 kunde inte firas bättre! Det var ett litet annorlunda gäng som som sa att a men fan vi kör! Det var jag Fredric, Tina och Hresand, Clara och Hampus, Anton och Hansson. Det bjöds på trerätters middag. Förrätten var en langång med hemmagjord skagenröra. Varmrätten var hasselbackspotatis med tzatziki och bearnaisesås och en god köttbit. Till efterrätt blev det vit chokladmousse med bär. Kan ju inte säga mer än att det blev hur gott som helst! Som pricken på I:et var det Med Andra Ord och sen en massa annat mysigt! Vilket Nyår!
Hoppas ni hade ett lika bra nyår som jag hade!


♥ / madelene

RSS 2.0