wookstugan tillsammans med familjen




♥ / madelene

uppdatering

Ja nu så har det hänt en hel del sen man skrev sist.
Först så har vi ju midsommar och den spenderades i Linköping tillsammans med min älskade. Vi hade det mycket trevligt med mycket bra väder.
Jag har också träffat Kalle, fått en tid för magnetröntgen den 23 juli så vi får hoppas att det inte är något allvarligt.
Igår så skaffade vi oss en pool :D Mycket najs kan man säga! Så jag tog mitt första dopp idag ;) Det var ganska så kallt men det gick :P
Sen imorgon så är det bilprovning för min bil i SKARA, japp i Skara, hur ska jag hitta? :P haha. Jo men det kommer nog att gå bra :)


Jag älskar dig <3


♥ / madelene




torsdag 18/6

idag så har jag och fredric haft våran första roadtrip, kanske inte var den roligaste men det var ändå en roadtrip :P jag och fredric åkte nämligen hem till honom.
idag så har jag också skaffat som alla andra har spotify :D robert tack du :) nu så ska fredric hjälpa mig med att formatera min dator. :)



♥ / madelene

besök hos farbror doktorn idag



♥ / madelene

ööh


Dagens händelser
Gym
spelat NHL mot Fredric och nästan vann. ( 2-1 i straffar)
träffat Jeppe Kans :D 
fått reda på att jag kanske har en miniskskada och om jag har det så innebär det operation.




♥ / madelene

min "vanliga" eftermiddag

  

     









mitt nya fotoalbum :)      


           
♥ / madelene
                 

it wont be the same

just nu sitter jag hemma i mitt egna rum hemma i sköttning. ja jag har flyttat hem :(  så idag blir det till att packa upp alla saker, som det ser ut just nu så går det inte så bra. sen så blir det nog till att åka in till stan och titta till dem som är kvar och hälsa på Jesper Kans igen :D det var ett tag sen man träffade honom :P nej nu måste jag ta tag i mina saker som bara står i mitt rum.

 


♥ / madelene

sommar sommar och sol, havet och vinden, det doftar kaprifol

nu är det änntliget sommarlov. synd att vädret inte är inte det ska men jag hoppas att det kommer :) sitter just nu i matildas rum och skriver lite. min dator är nerpackad just nu för att jag ska flytta hem nu :( mycket tråkigt. först skulle jag till malin på hennes fest men jag orkade inte, sen så skulle jag åka till falkenberg men jag orkade inte det heller så jag + familjen åkte till skövde och gick till wallermans och käkade mycket god mat.



♥ / madelene

utsparken 2009



♥ / madelene

långweekend

Massor har hänt i helgen så jag vet inte vart jag ska börja :P Fredag så var det student. Jag och fredric gick till willys och tittade på när dem gick i tåget till torget. sen gick vi ner tilk torget och hälsade på alla. Senare på kvällen så var det fest!! Mycket trevligt! Katta hade en kompis på besök, Anna, en mycket trevlig och galen tjej :D Senare på kvällen så gick vi till plantis och tittade läget men det slutade med pappa polis :P
Lördag så var det röj med Elin i 21:an. Lördag kväll så var et fotbollskväll hemma hos Anton. Riktigt kul! Säger bara Rabarber ;) Tack för en underbart rolig kväll folket!!!
 

I know you think it's more than just bad luck

idag så har jag och fredric varit och tittat på när 90:orna tågade ner mot torget på deras Student! Vad fina alla var, synd att det regnade så mycket. Men studenterna överglänste det dåliga :) efter det så åkte vi hem till mig och fixade en del hemma. Ikväll så blir det party! :D


torsdag 4/6 2009

Sista dagen i skolan denna veckan och det käns hur skönt som helst!! Studenten imorn för 90:orna. Det känns jätte konstigt att dem kommer att sluta. Det kommer kännas jätte tomt utan dem (!) Idag så hade vi tidig träning, vi började klockan 1 till 3 så vi hade hela eftermiddagen ledig. Fritid hade vi! Underbart! Det är inte ofta man får det.

Idag är det min och Fredrics månadsdag, idag har vi 2 år och 5 månader <3

loose ends

Nu märker man att det börjar gå mot sitt slut. Jag gjorde mina sista saker idag, engelska och geografi så nu så är jag på väg mot mitt efterlängtade sommarlov!!! Nu är det bara två dagar kvar som är riktiga skoldagar och det är måndag och onsdag nästa vecka sen är det sommarlov!




it is not the same

nu börjar det märkas att det går mot sitt slut. 3:orna är inte längre i skolan för dem har inget mer kvar att göra. vi andra har inte mycket att göra på lektionerna. alla prov är gjorda så nu är det inte mycket kvar i skolan.
det kommer bli så tråkigt när 90:orna slutar, kommer sakna dem massor!! inga gulingar som kommer vara på träningarna längre. snart så kommer dem vita mössorna på och sång kommer sjungas att dem har tagit studenten.
Nästa år är det våran tur ;)

RSS 2.0