sista dagen i juni

Idag har det varit jobb mellan 6 och 10. Det gick ganska bra men det var en hel del att göra. Fick en massa hjälp av komin-are så då gick det lite snabbare :) Nu väntas lite mat sen kommer det bli gym och ikväll kommer det bli middag på en restaurang :) Bilder på det kommer :) Nu de närmaste 9 dagarna kommer det bli jobb upp till öronen. Nu börjar allvaret kan man ju säga. :P Kommer kanske vara lite off men då vet ni varför :) Ha det!

check

Japp, årets första dopp kan man nu bocka av :D Riktigt skönt var det! :D

inga kläder

Jag är så glad för min dator kommer fungera igen :D haha. Min laddare har gått sönder och siba kunde inte fixa en till mig men jag ringde till asus och dem kunde fixa en till mig till ett bra pris! :D tack för det! Nu ska jag fredric anton albin och erik åka och bada! :D tjing!

midsommar

 

Det har varit lite bloggtorka men det beror på att jag inte har haft någon dator för min är dum :P Sen har jag haft en super bra helg i Ängelholm! :D Riktigt bra helg måste jag säga. Träffade massor med trevligt folk och en del mycket efterlängtade personer!! :)


it taste like heaven

Efter några resande timmar var jag hemma i Linköping igen. Jag har haft några super bra dagar hemma i Falköping! :) Allt känns så bra och enkelt när man kommer hem till lilla Falköping. Ja den staden kommer alltid ligga en varmt om hjärtat. Nu snart blir det sängen för det är jobb tidigt imorgon, 6 till 14 :)

save the world while you can

Idag blev det lite sovmorgon innan jag och mamma skulle åka in till stan för att hjälpa mormor med alla förberedelser för hennes kalas. Hon har nämligen fyllt 75, grattis till henne! :) Det blev god mat och sen serverades min a jag tror att det är den godaste kladdkakan jag har gjort :P Jag var och hjälpte henne igår med det mesta så att hon inte skulle ha så mycket att göra idag. Just nu tittar jag, mamma och Patrik på film. Eller vi tog en liten paus så då passade jag på att skriva lite. Idag är det också min sista dag i Falköping för imorgon kommer jag ta tåget hem till Linköping igen :/ Det har varit några super bra dagar! Har hunnit med en hel del som min kusins bröllop, träffa massa mysiga människor och träffat släkten, bättre dagar kan det inte ha varit :) När jag kommer komma hem sen kommer det vara jobb hela tiden för då kommer mitt sommarschema dra igång. Det kommer inte vara mycket ledigt men det är väl till att härda ut för det kommer bli en utomlandsresa typ i september så det tackar vi inte nej till :D

Water For Elephants

Såg precis klart den filmen :) Helt klart sevärd!

träning

Nu blir det snart träning med rig igen :D

falköping i mitt hjärta

Ja Falköping kommer allt alltid ligga varmt om hjärtat! :) Har haft några jättebra dagar hemma! Igår var det mys hemma hos Sofia och sen blev det lite träning med rig :D Gick ganska bra för att inte ha tränat mer än typ 5 gånger efter att jag opererat mig. :) Efter träningen blev det lite mer mys hos Sofia, det bjöds på kladdkaka med Fredric ch några :D
Idag har jag varit ute på lite prommenad med en vovve och snart ska jag in till stan igen till Sofia :) Men först det lite mat :)

pictures


music makes my day!

Sitter och lyssnar på musik på hög nivå och taggar inför fredag :D Lite nördigt men det ska bli kul! :D Snart är det jobb :)

silly love songs

Idag har det varit jobb igen. Det känns så surt att åka till jobbet när man vet att det är så fint väder ute och att när jag väl kommer vara ledig om några dagar då kommer det vara dåligt väder. Det känns ju lite så där alltså :S Just nu är det lite tv som gäller, går väl snart och lägger mig för det är jobb imorgon med. Om några dagar så kommer jag få åka hem och det kommer blå sååååå skönt! :) Har en sån enorm hemlängtan just nu så jag håller på galen. Dagarna går samtidigt så långsamt bara för att man går och väntar på något kul.

bara en dag på jobbet

Idag blev jag inringd på jobbet så det har varit min dag idag.

RSS 2.0