bästa lördagen!

Just nu har jag den bästa lördagen på vääldigt länge. Jag och elin gör ansiktsmasker, fixar våra fötter och våra naglar. Vi har som ett spa hemma. Innan idag så har vi inte gjort alls mycket Vi tog en underbar prommenad till kyrkogården och tittade på alla fina ljus som var tända. Det var så otroligt fint!
Imorgon så kommer jag få träffa min lover!!! :D

 

♥ / madelene


271009

Sitter just nu i elins pappas tvrum med en väldigt najs utsickt över solna :D Imorn ska jag och Elin in och shoppa på självaste stureplan tillsammans med Lisa :D



♥ / madelene

my heart beats for you

 

♥ / madelene


3-kungaslaget

I helgen har det varit full rulle med volleyboll. Vi startade resan på fredag då var var på väg till Kungälv för att spela. Igår så gick det väldigt bra för oss! Vi spelade riktigt bra mot Sollentuna :) Vilket gjorde att vi vann gruppen. Idag gick det kanske inte lika bra :P Vi förlorade mot Södertälje och Kungälv :S Men sen så var inte Lisa och Sofia och jag var inte med och passade. Kan ha varit lite därför vi förlorade :P Helgen har varit väldigt mysig. Nu är det äntligen lov! Ingen volleyboll och ingen skola! Underbart.

Jag trodde att jag skulle hinna hem och träffa Fredric men det gjorde jag inte. :/ Blev lite tårögd när han skickade att han redan skulle åka och att jag inte hinner träffa honom. Jag älskar dig <3



♥ / madelene

HÖSTLOV!!

Nu har jag äntligen höstlov! Man kan säga att det är efterlängtat! Nu är det bara en turnering kvar sen är det verkligen höstlov. På måndag så kommer jag och Elin bege oss hem till henne :) Det kommer bli superkul!
Vet inte om jag ska träna så mycket idag för det är bara jag som kommer passa i helgen och jag vet själv att jag inte ska spela så mycket. Men vi får se hur det kommer gå. Vi får hoppas på det bästa.


♥ / madelene

träning .

Utvecklingssamtal med Kalle idag. Gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra :) Träningen idag gick kanske inte så bra men jag blockade en hel del så det är ju bra :P Kalle sa att han skulle sätta en högre siffra på mig än vad han gjorde i block :P

Nu ikväll kommer det nog inte bli så mycket gjort. Även att man kanske borde ta tag i det. :P Nu blir det duschen sen sova :) 

♥ / madelene

tisdag och åter tisdag

Vaknade i morse och vad jätte pigg :) För en gång skull :P Dagen började dock inte så bra, jag trodde vi hade matte men vi hade svenska, där jag kom på att jag hade glömt mina grejer hemma. Så jag satt på lektionen och inte gjorde så mycket. När jag egentligen skulle behöva jobba med mitt tal som vi ska ha efter lovet. Men det fick gå :P Efter det var det rast på en timme då jag och Lisa gick till maten och åt lite mer frukost. Gott gott. Sen var det dags för historia. Där jobbade vi med det nya grupparbetet som vi fick. Sen var det åter dags för rast. Där följde jag med Lisa hem och där fick jag kladdkaka! Mmm! :D Sista lektionen var då matte. :P Där jobbade vi bara på som vanligt. Nu var det dags för träning. Började med snack med Jeanette sen så hann vi inte med så mycket boll men den lilla tiden som vi körde gick inte så jättebra men men, man ska ju ha sånna träningar med.
Nu snart så ska jag in till Fredric. Det kanske blir en liten prommenad eller något innan det är läggdags.


♥ / madelene

kul, kul :D

 

 

 

♥ / madelene


soliga söndag

Nu är det ett sånt där typiskt höstväder och det är jättemysigt! :) Snart så blir det promenad med Fredric <3 Sen idag så kommer Fredric mamma och pappa så då blir det en del tid med dem.

korkade?

♥ / madelene

musical cocktail-gänget!


match, match, match

Idag så var det match mot Orion. Jag spelade helt okej och vi vann! Och en skräll var att Kalle blev utvisad! :P Han skrek till en annan spelare att hon var ett psykfall. :P Men det var hon med så han gjorde helt rätt! :P


♥ / madelene

161009

Inatt kom han äntligen hem! :) Jag överraskade honom med att jag sov i hans lägenhet :) Jag gjorde också iordning i hans rum :) duktiga jag ;)

Efter träningen blev det en mysig promenad tillsammans med Lisa, Johan, David och Wille :) Vi tog en promenad till donken. Där jag och Lisa tog våran efterlängtade Milkshake!

Idag fick jag gå upp ensam, Fredric låg kvar i sängen för att han var ledig idag. Men det var en ganska så lugn dag om man säger så. Matten blev en kortare lektion och det blev också de andra 2 lektionerna som vi hade. :)  En lugn dag med andra ord (!)

Nu ikväll kommer det bli IDOL tillsammans med Katta och Fredric :)

♥ / madelene

lättnad(!)

Igår så fick vi tillbaka vårt matteprov och det visade sig att jag klarade det! Jag fick Godkänt!!:D Jag som inte trodde att jag skulle göra det men det gjorde jag ! :D Sen idag så fick vi tillbaka vårat religionsprov och där fick jag ett Väl Godkänt. Så jag är nöjd måste jag säga :)



Nu vill jag att Fredric ska komma hem!! Saknar honom. Jag har en liten överraskning till honom sen när han kommer hem :) Jag ska överraska honom med att jag ska vara i hans rum när han kommer hem :) Så imorn så blir det till att packa väska och övernattning i hans lägenhet! :)





♥ / madelene

hissa och dissa

Idag så skulle jag vilja hissa och dissa lite :P

Jag kommer att börja med att dissa. Jag skulle vilja dissa att jag inte har fått svar från min läkare om mitt knä, så just nu sitter jag och ringer runt själv. Och det tycker inte jag att man ska behöva göra(!)

Jag kommer att hissa mellanmål med våran alldeles egna Lisa Pettersson. Man har inte en tråkig sekund med henne!! :)



♥ / madelene

missing you

det finns bara två ord när du ger dig av:
- kom tillbaka


♥ / madelene

121009

Idag så var det inte en så bra start på dagen om man säger så. Imorse så fick jag skjutsa Fredric till lägenheterna för han skulle åka till Danmark och spela U19 NM så han kommer att vara borta tills på fredag. Inte så kul :/ Men för att liva upp stämningen så kan jag betätta att jag är ledig idag :P Min enda lektion som jag skulle ha haft idag är inställd. Så man ska ju inte klaga :P Idag så kommer det bli mycket tvättande för den tvätten tvättar ju inte sig själv om man säger så :P

 

♥ / madelene


han vet hur man lyckas

 

Lördagen blev hur lyckad som helst! Jag kan inte beskriva det med ord. Det blev en grym kväll!

 

♥ / madelene


juste a minute

 

♥ / madelene


musical cocktail!!

Idag så gäller det ! :D

 

♥ / madelene


dagens

Dagens humör: lite deppig.
Dagens bästa: Övernattning i Odenhallen
Dagens sämsta: träningen.
Dagens utförande: ?
Dagens borde: städa mitt rum
Dagens frisyr: fläta.
Dagens smink: inget.
Dagens klädsel: mjukis
Dagens materiella vill ha: min pojkvän
Dagens köp: inget
Dagens aj: hm.. inget?
Dagens längtan: värme och mer sol
Dagens behov: lugn och ro
Dagens fundering: kommer det bli bättre snart?
Dagens personer: Lisa, Elin, Fredric och mamma!

♥ / madelene

one of those days

jag saknar den riktiga känslan!!




♥ / madelene

Fredagsmys

Nu är det äntligen fredag. Just nu sitter jag i mitt nystädade rum och bara tar det lugnt :) det är ungefär 2,5 h kvar tills träningen börjar. Innan den så ska jag och mamma in till resebyrån och titta på lite resor till Egypten. Vi kommer kanske åka till Egypten på påsklovet. Kommer bli fett najs i så fall :D
Ikväll så kommer det bli fredagsmys med Lisa, Martin, Fredric, Elin och Oskar Vi kommer sova i Odenhallen :D Vi kommer spela lite spel och äta chips och dipp! :D Det kommer bli fett fett najs :D

 

♥ / madelene


08109

plugg plugg plugg plugg




♥ / madelene

when it's you and me ♥


 

 

♥ / madelene


when the stars go blue

 

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

 

♥ / madelene


klockan 12

Just nu så sitter jag och Lisa och väntar på den goda kladdkakan som vi just tog ut från ugnen. Älska onyttiga saker! :D


♥ / madelene

tisdag och det fruktade matteprovet

Nu är det över och jag kan säga att det inte gick allt för bra det där matteprovet :P Jag ska nog vara glad över att få några poäng. :P
Igår så blev det en ny jacka och ett par nya vantar. Tack mamma!


♥ / madelene


i got a feeling

Nu är helgen över och nu fruktar en hemsk vecka. Imorn så kommer jag ha matteprov som jag inte har hunnit öva på så mycket för att det har varit matcher hela helgen. Sen på Fredag så är det religionsprov som jag heller inte har hunnit titta på.
Igår så var det match i Kungälv och jag måste ju bara säga att jag fick chansen att slå in matchbollen :D Vilken känsla ! :D Jag och Sofie körde tvåpassarsystem :) Så jag fick passet och slog in bollen till en 3-0 seger för RIG Falköping :D
Igår så hade jag och Fredric månadsdag så vi passade på och baka kladdkaka med Polly i, mycket gott!


♥ / madelene

gislaved

Gislaved idag med två matcher. Första matchen var mot Gislaved, där vi inte lyckas att knyta ihop påsen när det väl gällde. Men jag tyckte ändå att vi ofta spelade bra :) Jag fick komma in och göra två servinhopp med sög kuk rent ut sagt. Först så satte jag en serv men den andra så missade jag. Samma visa igen andra gången som jag skulle gå in och serva. Väldigt bra jobbat Madelene! Andra matchen mot Hylte så fick jag med komma in och serva men där gick det bättre :) :P Sen i tredje sett fick jag komma in när det stod 21-12 men lyckades nästan vända settet. Settet slutade med 25-22 så det var bra. :). 4:e settet fick jag med komma in men det var lite jämnare då. Jag blockade till och med Ewa Kalinowska, 2 gånger. Grattis till mig ;) Men jag är nöjd med dagens insatts :) Nu är det till att ta nya tag imorn med B-laget som åker till Kungälv och spelar.

God natt folket! :)


♥ / madelene

021009

Just nu sitter jag i handduken, nyduschad och bara tar det lugnt. Snart så ska jag göra klart matsäcken för imorn och sen så blir det att dejta kudden för natten. Imorn så blir det en tripp till Gislaved med laget. Avresa klockan 8.00. Så jag vet inte om man kanske ska åka in till Fredric eller inte. Tror inte det men :P Vi får se, det kan bli andra planer.



♥ / madelene

run this town





♥ / madelene

011009

Första oktober idag då. Vilket innebär en ny dag, ny månad och nya tag!




♥ / madelene

RSS 2.0