12.24

Nu blir det lunch med Johanna från Skara sommarland! :D

Påsk!

Alltså gud vilken påsk det har varit! :D Kan nästan säga att det har varit den bästa sen studenten(!) Så då kan ni förstå hur bra den har varit! :D Torsdag var jag bara hemma och hade tid med familjen och hade det mysigt.
Fredag var det i Anton stuga i Säm tillsammans med Fredric, Anton, Robin, Rickard, Sofia B och sen på kvällen kom Cissi :D Vilken överraskning! :D Lördag var det hemma hos Anton på kvällen och då fick man även träffa massa underbara människor där som man inte har sett på ja jag vet inte hur länge, senare på kvällen drog vi till Dagnys :D Söndag var en sån där dag som man inte gjorde alls mycket, eller jo jag och mamma åkte och hämtade mormor i Jönköping annars var det inget speciellt mer än massa mys med familjen :) Måndag så var det en lugn dag och det var även hemfärd för mig, Fredric och Anton. Det var så  tråkigt att åka hem när man har haft en sååå himla bra påsk!! :D
Hoppas ni har haft en lika bra påsk! :D

24.04.11

Gud vilken lyckad kväll det var igår! :D Träffade massor med folk som jag inte hade sett på jag vet inte hur länge! Riktigt kul!! :) Nu blir det grill och chill med familjen. :)

säm

Fan vilka underbara dagar jag har haft nu när jag har varit hemma! :D Helt otroligt! Igår träffade jag Joanna en stund på stan och tog en promenad. Efter det sen åkte jag hem till Sofia Björndahl och hälsade på henne. Klockan 5 sen så skulle vi till Säm så vi passade på att äta innan vi åkte och det blev sallad och en kebabrulle ute i solen! Vid 5 sen tog vi bilen till Säm och där var Fredric, Anton, Robin och Rickard. Den kvällen kunde inte bli bättre! :D Fan vad kul det var! Det var bastu, grill, mys och det bjöds på en tur med Antons båt. Idag när vi vaknade tog vi också båten ut. Alltså snacka om bra bakishäng eller! :D Nu sitter jag hemma och har precis kommit en efter en liten promenad. Snart ska jag göra mig iordning för att åka in till Anton för mer nöjen! :D

Falköping!

Sitter just nu och väntar på att köttet ska bli klart som ligger på grillen! :) Idag har det varit en bra dag! Har hunnit med att lämna in en grej till banken, träffat harlin-systrarna och hälsat på Sofia Björndahl hemma hos henne i hennes fina lägenhet! :D
Ha en bra fredag folket! :)

18.29

Nu bär det av hem till falköping! :D

nytt in


underbara helg!!!!

Vilken helg det har varit alltså! :) I lördags så jobbade jag en liten stund bara sen vid 4 drog jag Fredric, Micke, Anton och Erik ut till Mickes land. Det blev lite fest och sen blev det invigning med grillen och gud vad det smakade!! :D söndag var det lite bakishäng i 34 grader mot solväggen! :D Så otriligt skönt alltså! Det var så att man fick lite färg ;) När vi sen hade kommit hem så hade Anna kommit på lördagen så jag tog bussen ut till Ryd för lite mys! :D Mycket trevligt! Anna följde med mig hem sen på kvällen för att stanna över natten! :D Igår var det jobb mellan 6 och 10. När jag sen kom hem tog jag en dusch och sen var det lunch på stan med Anna och Matilda! :D
Vilken bra helg måste jag säga! Så himla kul att träffa Anna igen! :D Har inte sett henne sen studenten!!!! Det är fan helt sjukt. Men super mysigt att träffa henne igen!! :D

Idag var det morgonpromenad och frukost i solen :D Nu är fan våren här! Låg ute och solade med och tror till och med att man fått lite färg ;) Vid halv 4 sen är det jobb på Ikea till 20.25.

fredag and i am inlove!


14.04.11

Idag har det varit utbildning och jobb. Blev en väldigt chill dag idag :) Just nu sitter jag och väntar på Fredric så vi ska ta en promenad och sen ikväll är det bollträning för oss båda :) Imorgon är det jobb. En skön dag det med :)

Vill också säga GRATTIS till världens bästa Julia som har tagit körtkort!! :D

livet leker

Idag har det varit jobb på Ikea :) Har jobbat på den gröna avdelningen idag och har även haft kassajour vilket innebär att man måste springa en hel del fram och tillbaka :S Det är lite jobbigt men det är sånt man får ta när livet leker ;) Nu ska jag snart sova efter en dag som har innehållit 10 timmars jobb och en promenad :)
God natt från Linköping säger vi :)

lyckad kväll

Ja vilken dag det har varit idag! :) Fått veta att man kommer få en sjysst summa pengar tillbaka från skatteverket, en riktigt bra dag med Micke, spenderat en del tid med Fredric idag :), vi kommer få låna en bil till Falköping= behöver inte betala för biljetter :D och att man har satt undan en hel del pengar till ett sparkonto och att man fortfarande ha en hel del kvar! :D hur bra är inte det!? :D


Just nu ser de kommande veckorna riktigt bra ut :D Nu till helgen är det grill och bastu hos Micke på hans landställe, veckan efter det blir det till att träffa massa goa människor och min familj! :D Denna vecka som kommer är det lite lagom jobb och det känns rikigt bra :) Jag kommer också ha en kurs om livräddning genom jobbet. Kommer nog bli riktigt kul och intressant :)

underbara måndag

Ja idag är jag äntligen ledig! :D Och jag kan säga att denna dag kan inte ha spenderats bättre! Jag tog mig en morgonpromenad ner till ån som vanligt och gick därefter till gymmet. Vid 12 tog jag och Micke oss ner på stan en sväng och tittade en del. Hittade tyvärr inget men det spelade inte roll för solen skiner! :) Sen tog vi oss en fika på espresso house och bara satt och njöt i solen. Det var hur bra som helst! Kan inte vara lyckligare just nu! :) Sen gick vi till caramello och tog en glass i detta underbara väder! Så himla skön dag! Livet leker idag alltså :)

20.40

Lagade precis mat till mig själv. Ja Fredric har åkt till Helsingborg för att träffa Robin så jag är ensam hemma. Inte allt för kul, tur i oturen är väl att man ska jobba i helgen. Imorgon är det som sagt jobb mellan 10 och 18, sen blir det lite middag med en del på jobbet. Får se vad som händer efter det. Förmodligen inte så mycket eftersom jag ska jobba på söndag med :P Nej nu blir det lite film, vet dock inte vilken.
Ha en bra fredag :)

jag är en jobbande kvinna

Herregud vad jag jobbar nu :P eller nja kanske inte mer än vanligt men nu har jag fått gå upp tidigt 3 dagar i rad. Då ringer klockan 04.45. Det är väldigt skönt med såna pass då man kommer hem tidigt men det är inte så kul när klockan ringer :P I helgen blev det mer jobb, det är ett lite kortare pass, eller egentligen är det bara 2 timmar kortare :P 10-18. Helt okej :) Nu snart blir det gym och i eftermiddag vet jag inte vad som händer. :) Blir väl en film eller två :)

i want to see you again

Imorse blev det morgonpromenad. Det är så skönt att komma ut på morgonen och bara rensa alla tankar :) Nu sitter jag och inte gör allt för mycket. Har jobb kl 15 - 20 så det är ett tag kvar :) Nu blir det lite mat :)

new in

Lite nytt kom med hem från stan :)
  • Den nya Jimmy Choo-parfymen, fick även med ett prov med en fondation
  • Ett par glasögon
  • En ring
  • En puderborste
  • En mascara
  • Puder
♥ / madelene

04.04.11

Vaknade ganska sent idag men det får man göra när man är ledig :) Japp idag är jag ledig för första gången på 7 dagar :P men det blir ju pengar sen :) Morgonen började med en timmes promenad runt ån här i Linköping och jag måste säga att det är riktigt mysigt. Blommor har börjat komma upp så man börjar känna att våren är här nu äntligen :) Sitter nu och väntar på att min sena frukost ska bli klar :P Idag kommer det bli en tripp till stan. Se om man kan hitta något kul :) Igår blev det i alla fall bio. Jag och Fredric gick på I am number four och den var helt klart sevärd :)
♥ / madelene

skön dag

Måste säga att idag har det varit en väldigt skön dag :) Det började med jobb imorse mellan 6 och 10, efter jobbet tog jag min cykel hem och hämtade Fredric för en lång promenad. Vi var ute och gick i nästan 2 timmar så det känns väldigt skönt! :) När vi kom hem gjorde vi lite mat och sen blev det en powernap. Sååå skönt! Nu kom vi previs ut ur duschen och ska snart ner till stan för att titta på ett par löparskor till mig :) I eftermiddag kommer vi nog ta cykeln till coop och ikväll blir det förhoppningsvis bio! :) BRA DAG!

♥ / madelene

RSS 2.0