framme i norsjö efter 15 timmars resa

Ja nu sitter man här i Norsjö och tittat lite på kidsvolley. Matchen börjar inte förrän klockan 2 så vi har ju lite tid över :P Efter matchen så är det 16 timmar hem igen. Tillbaka i Falköping på måndag och då är det tillbaka i skolan igen! Vilken helg!



♥ / madelene 


230210

Vad är det frågan om. Jag borde vara utvilad men nej det är jag inte.

Imorn så blir det nog match mot Mölmö så det blir nog tåg (?) dit ner. Men vi får se om det  går några tåg.
Bara 3 matcher kvar för RIG!

 

♥ / madelene


Ke$ha - blind

du kom och fyllde den platsen som jag saknade.
du kom med glädje och kärlek.
du får mig alltid att vara glad.
du är den första och sista jag tänker på.








/ madelene


mycket snö är det

 

 

 

 

♥ / madelene

 


Grattis timoteij

 

 

♥ / madelene


200210

Nu ska jag kura ner mig och titta på sherlock holmes och hoppas på att jag blir bättre (!)

Ikväll ska min vän Cissi delta i Melodifestivalen med Timotej och då måste vi rösta !! :D






♥ / madelene

bilder från lovet

 

♥ / madelene

 


det är så skönt med lov

Nu sitter jag hemma igen efter en veckas lov. Det har varit en ganska så lugn vecka med lite shopping, match och middag med Erik och Anton. Mycket trevligt!

Idag var det tidig uppstigning för att jag och Anton skulle med tåget som gick vid 9 men som vanligt nu för tiden så är tågen alltid försenade. Väl hemma sen så blev det lite mat och en powernap innan träning.


♥ / madelene

kunde inte komma bättre än lägligt

Haha igår när mamma ringer för att titta till sitt konto så hör hon att kvinnan i luren säger insättning 10.000. Mamma fryser till och ger mig telefonen för att se om hon bara inbildade sig men nej då, det gjorde hon inte :P haha. Pengarna kommer från försäkringen från när hennes bit av fingret blev avbiten av hunden. Ja grattis till henne ! :D

Idag vaknade jag kl 8.00 och var pigg men jag tänkte att nu när det är lov så ska jag bannemig inte gå upp :P och nej det gjorde jag inte heller ;) somnade om till 11 ungefär men då var man ju trött. Det blir alltid så för mig. När jag vaknar första gången och är ganska pigg men säger att jag ska somna om, och andra gången jag vaknar hänger ögonen nere vid munnen. Lite jobbigt :P Snart ska jag hoppa in i duschen för att snart göra mig klar för avfärd till Fredric. Ska blir skönt att komma dit :)





♥ / madelene

150210

Det var uppstigning idag kl 06.50 för att sedan göra sig klar för att åka till Skara Sommarland för en anställningsintervju. Det kändes som att det gick bra så vi får bara vänta och hoppas på det bästa :)
Idag blir det chill, kanske lite projektarbete.


♥ / madelene

rig falköping vs Uppsala

Match mot Uppsala idag. Det blev en vinst med 3-2. Förstår inte varför vi ska göra det så spännande :P Vi skulle ha tagit dem med 3-0 men nu är det som det är. Tur är att vi vann :)

Idag har det varit alla hjärtans dag och jag och Fredric lagade lite god mat och hade en stund för oss själva innan han åkte hem. Mycket mysigt :) <3 Ikväll så blir det säng tidigt för jag ska på anställningsintervju på Skara Sommarland 08.45. Väldigt tidigt om man säger så men det är sånt man får ta ;)


♥ / madelene

Rig Falköping vs Solna

RIG spelade bra, framförallt i första och tredje set, när man avfärdade Solna i tre raka set en dryg timme.


RIG B – Solna 3-0 (25-15, 25-22, 25-14)


Målsättningen med matchen för RIG´s del var att spela mer centerspel än brukligt. Detta lyckades man med och det med eftertryck. En grundförutsättning för att göra detta möjligt är ju självklart en bra servemottagning. Och Falköpings servemottagning var stabil matchen igenom. Ett tecken så gott som något på att centerspelet funkade bra var det faktum att 42 % av anfallspoängen kom till av centrarna, detta är klart mer än vanligt.

 

I första setet så inledde hemmalaget lite slarvigt innan man fick ordning på spelet. Solna ledde faktiskt med 8-5 innan Falköping drog ifrån till en klar setvinst med hela 25-15.

 

I andra setet hade RIG en svacka i mitten av setet när man släppte in gästerna i match igen. Solna ledde faktiskt med 18-17, innan hemmatjejerna på nytt tog sig samman och trots allt kunde knyta till säcken och vinna setet med 25-22.

 

I det tredje setet såg det bättre ut igen med mycket centerspel tack vare bra servemottagning. Det blev aldrig någon nerv i setet, utan gymnasielaget sprang tidigt ifrån till en klar setseger med 25-14.

 

-Tack vare segern och att de andra resultaten gick vår väg så har vi fortfarande chansen på medalj i Allsvenskan, säger RIG-tränaren Martin Karlsson

Det var många som spelade bra idag men extra kul var det se samspelet mellan Madelene Molin och våra centrar som gav många poäng. Astrid Eriksson och Sofia Jannesson gjorde båda sina bästa matcher hittills i RIG-tröjan. ”Madde” lyckades dessutom göra hela 8 servess!! Och hon blev näst bästa poängplockare med sina 10 poäng, berömmer Karlsson.

 

Bästa poängplockare:

Sofie Sjöberg 11

Madelene Molin 10

 

 

♥ / madelene


härligt med vinst

Match mot Solna idag och det blev en vinst med 3-0. Alla gjorde en bra match tycker jag och det var bra spel! :)




♥ / madelene

BÄSTA!!!

Igår var det den bästa kvällen på länge! Det var fredagsmys med 91 och 92. Pratade massa minnen och det som ska komma skall. Det känns helt sjuk att man en dag kommer vakna och ni inte kommer finnas där mer. Nu måste man verkligen ta vara på den tiden som är kvar och tillbringa all den tid som man bara kan med varandra!

Ni är mina tankar, ni är min kärlek, ni är min vänskap, ni är mitt liv <3

 

♥ / madelene


myyyys

Nu ska jag ha mys med min pojkvän för första gången på väldigt länge <3



♥ / madelene

ännu en vecka har gått

Ja nu är det fredag imorn igen och det är hur skönt som helst! Det blir en lugn dag i skolan med 3 lektioner och man slutar kl 1. Efter det blir det nog att man svänger in på Pa:s och lämnar ut ett CV och ett personligt brev. Sen blir det hemfärd och kanske dejta sängen en stund :) Men sen kommer ju tanken upp att man måste städa sitt rum också för det är väl lite behövligt. Måste ju byta lakan för att en viss Fredric glömde korken på på mitt schampoo så nu ligger mer än halva flaskan i min säng. Tummen upp för det (Y) ;)

En tanke är att veckorna bara försvinner när man tänker på det. De kanske inte gör det när man står på en måndag morgon och tänker ååh ännu en vecka framför mig men sen är det fredag. Och snart så kommer man tänka att snart är det STUDENTEN. Det är fan typ den enda jag tänker på just nu. Det är inte alls långt kvar nu.....




♥ / madelene

bara torsdag

Det är bara torsdag idag och det känns lite konstigt. Vill att det ska vara fredag och att man sitter på den sista lektionen för dagen och känner att snart får man gå hem.  Den här veckan har gått ganska långsamt men ändå inte konstigt nog :P. I veckan så har jag fått mina nya skor men det var ett par som jag ska skicka tillbaka som jag inte tyckte om. Bestälde också en bikini igår för hela 60 kr. Inte illa det kan man säga! Beställde också en ny BH, en plmmonfärad som jag tyckte såg fin ut sen är det ju inte fråga om den passar eller inte :P Får hoppas på det bästa :) Nu är det snart dags för natur så man ska kanske börja bege sig till a-huset.



♥ / madelene

studentmössan!

Nu är den här! Hämtade studentmössan nyss! Nu TAGGAR vi för 4 juni !!!!!!!!!!!!!! :D


♥ / madelene

projektarbete

Sitter just nu med projektarbetet och jobbar lite :)





♥ / madelene

bakning



Före


Efter

♥ / madelene

nytt utseende

Jag har försökt att få ett nytt utseende på bloggen så får se om det funkar :P





♥ / madelene

en lugn lördag

Det är verkligen behövligt med en lugn helg ibland kan man säga :P Gick upp från sängen idag i min egen takt utan att någon klocka ringer och tvingar upp en från sängen. Jag tog med datorn till sängen och chillade lite. Åt lite frukost och sen var det duschen. Vid 1 åkte jag och pappa till stan för att dela ut lite papper om sommarjobb så nu kan man ju bara hoppas på att man får ett. :)
Ikväll så blir det ännu mer chill :P Ska kanske ta och städa mitt rum, ser ut som att det kan behövas :)


2 1/2 månad kvar till Egypten!


 

♥ / madelene


050210

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu
Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå

När du inte ser på

Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag


 

♥ / madelene


äntligen fredag säger jag!

Den här helgen har varit efterlängtad kan man säga. Jag har inte mått hundra den här veckan. Jag och Linn krockade på matchen i söndags och har haft ont i huvudet sen dess. Vet inte om jag har fått en lätt hjärnskakning eller något. Ska ringa till sjukhuset och höra vad de säger.
Idag så åker alla hem för att det är hemresehelg och för att spela kval.
Ikväll så kommer det bli mys med familjen med lite mat och lite godis. Jag har tänkt att jag ska börja mitt nya liv den här månaden (som jag säger alla andra månader och nyårslöften:P) men det är värt ett försök ;).



 

♥ / madelene


skön känsla

Idag var det kondition på träningen idag. Just då var det kanske inte så kul men nu efteråt så känns as gött! :D Känner mig som en ny människa, nej men haha. Det känns skit bra nu efteråt. Orkade dock inte så mycket i  gymmet. Kunde inte gå 100 % men man fick göra det bästa av situationen. :)
Ikväll skulle jag ha varit med tjejerna men nej det blev inget med det. Pappas bil stannade igår så vi fick åka och hämta honom så nu har vi 2 bilar. En som pappa ska ta imorn och mamma ska ha en så pappa eller mamma måste skjutsa mig till skolan. SUUUUUUUURT kan man säga!!! Hoppas kladdkakan var god och jag hoppas att ni äter lite för mig med! :)



♥ / madelene

RSS 2.0